rar,zip jelszavas help!

Indította raptor666, 2014-08-30, 20:28:15

Sziasztok!
Van olyan vírusmentes rar/zip jelszó feltörő vagy kitaláló vagy bárminek is nevezzük ami gyorsan ki adja a jelszót?
Mert van pár csomagom... amit nem tudok ki bontani az miatt! ://

Tudtommal feltörés kicsit nehezebb, és Windows alól nem is nagyon fog menni (speciális Linux kell hozzá), viszont ún. "Nyers erő" program van rá , ami elkezdi nagyon gyorsan találgatni a jelszavakat (persze függ attól hogy milyen erős a géped).

Idéz(persze függ attól hogy milyen erős a géped).
Meg a jelszó hosszától, a karakterek ismétlődésétől, nem beszélve, hogy
Egy ilyet:
?coH,6O4;7cxLp}j)OpmX!l|2A4/x%5
Elég sok időbe telne brute force-al feltörni! Rá menne a gatyád is a villany számlára, meg valószínűleg meg sem élnéd mire végezne :)

2014-08-31, 11:54:08 #3 Utolsó szerkesztés: 2014-08-31, 11:59:44 Szerző: raptor666
esetleg új jelszót adni neki nem lehet vagy valami???

Egyébként... az ioncube  cucchoz kell mert jelszavas... -.-"
vagy esetleg valaki ioncube dekódolót tud valaki? Meg encodert?

2014-08-31, 15:26:27 #4 Utolsó szerkesztés: 2014-08-31, 15:28:07 Szerző: KicsiiGyerek98
+Crusad3r , ezeket inkább nem is írtam :D

Amúgy szerintem nem adhattak neki olyan nehéz jelszavat, illetve én csak a bruteforce-t ismerem, de szerintem van másik metódus is rá.

Esetleg ezeket a programokat próbáld.

UI.: Ha epvp-ről szedted akkor következő jelszavak lehetnek: epvp, elitepvp , stb.

Köszi!
Sajnos nem onnan van... viszont fontos lenne... mert nem akar működni az ioncube loader a szerveremen... így vissza szeretném kódolni... fizetni meg nem szeretnék eredeti ioncube dekódolóért... és csak vírusos van fent :(

A rar vagy zip nevét miért nem írod le? Lehet megtalálható a jelszó. 

Jah már nem kell... témát zárom.