Milyen fejhallgatót ajánlotok 15 ezer forint alatt?

Indította KicsiiGyerek98, 2014-08-12, 17:09:00

60-70 ezressel (O_O) Na akkor szerintem ez lesz :D

tesóm mondta... ő meg ért hozzá... az ilyenekhez ő ért... ezért is vettük meg felesbe... így a régi teljesen az enyém... de amúgy tényleg jól szól mind2... csak ilyet mint ami már az enyém. ne vegyél  mert kb 2-3 ezerrel van jobb akkor már érdemes azt venni. (+ ahhoz jó kis fülpárna van... sokkal kényelmesebb, több a basszus, szóval megéri azt venni)
Meg ez tényleg minőségi... nem valami vacak szar ami 2 év múlva el romlik... stb... réginek sincs semmi baja csak fül párnája kicsit meghalt már a sok használattól (szétnyomódott meg a bőr rajta ki repedezett) a másikhoz meg a bőr párnán kívül ilyen plüssös párna is van amivel tényleg kényelmes és nem izzad bele a fül...:)

2014-08-21, 11:04:46 #22 Utolsó szerkesztés: 2014-08-22, 07:57:56 Szerző: KicsiiGyerek98
Megrendeltem amit linkeltél Muzikerről :D Azt írják hogy Pozsonyból holnapra itt van (Békéscsabán lakok, hátha :D ) , szóval várok :) 11290 forintból hozzák ide (ahhoz képest Kínából 4 ezer forint a kiszállítás, és 3 nap alatt itt van egy telefon(xiaomi hongmi 1s))

Remélem hogy Hardstyle-t Hardcore-t House-t Goa Trance-t jól tudok rajta hallgatni :P .

Most olvastam 1 Amerika tesztet, 70 dollárért vette meg, viszont azt mondja hogy 100 dolláros fejhallgatók szintjén van.

Már kiszállítás alatt van :) .

Tudom... azért mondtam :)
Nekünk is úgy volt... hogy hétfőn vagy vasárnap rendeltük meg és asszem kedden már itt volt... szóval...:)
lényeg pontos adatokat adj meg! Fel fognak hívni... kérdeznek pár dolgot... pl hogy mit rendeltél... akkor mondjad a fejhallgató pontos nevét...:D
+ ha véletlen elírtad volna a lakcímet akkor azt is mond nekik míg le nem teszik... Mert pl mi úgy jártunk h tesó telon rendelte és elírta a lakcímet. De anyának a nevére rendelte (mert mi dolgozunk) és max 2 óra felé jönnek... és hát anyának mondtuk h miket mondjon... aztán már hozták is :D

Engem még nem hívtak :/ Lehet valami baj van.

2014-08-22, 12:33:27 #25 Utolsó szerkesztés: 2014-08-22, 12:35:53 Szerző: raptor666
mikor rendelted?  Nem írtad el véletlen a rendelésnél a teló számot?

Edit:
aszthiszem kedden és szerdán van kiszállítás... de pontosan nem tudom... kiszállítás előtt fognak hívni... valamikor... azt pontosan nem tudom mikor...

de hívni fognak... ne aggódj...:)

2014-08-22, 12:58:59 #26 Utolsó szerkesztés: 2014-08-22, 13:15:51 Szerző: KicsiiGyerek98
Kijött ;) Mos hallgatom Isaac Defqon 1 2014-es szettjét , ez valami.... mintha ott lennék Defqon 1 (gathering?)- en egy mély láda mellett... Olyat is hallok amit amúgy eldzsí csodafülesen soha :D Ajánlom mindenkinek ezt a fülest, de főleg azoknak akik elektronikusat hallgatnak :) . Témát zárom!

Köszönöm raptor666 a tippet! Nagyon jó fejes!