Milyen fejhallgatót ajánlotok 15 ezer forint alatt?

Indította KicsiiGyerek98, 2014-08-12, 17:09:00

Szóval, maximum 15 ezret szánnék rá!
Kb. ennek kell megfelelnie:
Elektronikus zenét szoktam hallgatni , főleg Harddance, Goa Trance , illetve néha-néha Hip-Hop (Wanted, Curtist stb.)
Itthon , utcán, és utazás közben is használnám.
Telefonról illetve gépről használnám (asus integrált hangkártya , telefon: LG Optimus F6/d505)
A fontos az hogy tiszta legyen a hangja!

UI.: Nem tudom hogy szabad-e ilyet kérdezni, ha nem szabad akkor légyszíves csak töröljétek :( .

Megvenném , csak írtam hogy utcán is használnám, és már láttam az egyik hülye (papírja van róla, csak mivel a szülei pénzesek , felvették gimnáziumba....) osztálytársamat láttam már gaming headsettel suliban/ utcán , úgy hogy azt inkább kihagyom, amúgy is akarok majd "stúdió" mikrofont venni , és azt már tudom hogy melyik lesz.

Akkor fogod és veszel egy steelseriest. ( nem a gamer szériát, pl Siberia. ) http://pixel.hu/

Ha megjegyzésbe megadod a "DEv" szót akkor -10%

2014-08-12, 18:56:37 #4 Utolsó szerkesztés: 2014-08-12, 19:00:16 Szerző: KicsiiGyerek98
Ezek hogy szólnak? :D Egyetlen Siberia van , és az 25 ezer....

2014-08-12, 19:57:28 #5 Utolsó szerkesztés: 2014-08-12, 19:59:27 Szerző: Minton'
Hát nemtudom a Siberia V2 elég szolid egyébként, én utcára is kivinném simán. Figyelj, így nehéz fülest mondani, hogy utcán is akarod hordani, meg ottbent a lakásban is gép előtt, 15 ezer alatt legyen, tudd használni telefonhoz, és még jól is szóljon...

Pixelnél az összes cucc minőségi, a legjobb válogatott gamer cuccok ;)

nekem akg k514-esem van. elég jó a hangzása, nem kell a fejedre szorítani hogy tisztán halj minden hangot. hátránya hogy az a műanyag pánt ott keresztben kb. 1 hét alatt megadja magát és csak a gumi marad alatta. viszont így is tökéletesen lehet használni. mivel félig nyitott rendszerű ezért néha zavaróan kihallatszik. a másik nagyon jó márka ebben a kategóriában a Sennheiser.

2014-08-13, 09:14:28 #8 Utolsó szerkesztés: 2014-08-13, 09:28:14 Szerző: KicsiiGyerek98
Köszi [GA]Brettt , akkor nagy eséllyel ezt választom, amúgy a műanyag pánt nem állítható? (O_O)

Amúgy CSODA hogy most a Media Markt-ba a legolcsóbb , pedig az minimum 5 ezer forinttal túlárazza.

hát sajnos az a műanyag pánt nem állítható de nekem soha nem is volt rá szükségem. pedig jó nagy fejem van :P én ott vettem amit itt belinkeltem, akkor olcsóbb volt. viszont mm arra jó hogy megnézd hogy is néz ki meg kipróbáld. viszont ha most kéne vennem elgondolkodnék még a Sennheiser HD 429 vagy 419 közül vmelyiken.

Szerintem (először elírtam DopeManTV Rémes élet: Bukta Zsófi munkát keres c. akármin xD) , az AKG 514 MK II lesz :D

Nekem egy 350 forintos kínai fülesem van amit a piacon vettem kb 10 éve, de mai napig jól szól és ha az utcán felveszem, még mindig divatosnak számít szerintem, mivel megfordulnak utánam az emberek, ha látnak, gondolom mert ők is szeretnének ilyet.

És számlát kaptál róla?  :o
Nekem havertól kunyerált samsung fülesem van, olyan 2-3000 ft lehet..
Mivel van benne heccet  8)

2014-08-13, 14:31:37 #13 Utolsó szerkesztés: 2014-08-13, 14:36:27 Szerző: KicsiiGyerek98
Úgy látom hogy az AKG K 514 MK II lesz , de rendelem Media Markt-tól mivel nálunk nem átvehető :(

IdézRaktáron, 1-3 munkanapon belül kiszállítva
A Békéscsaba áruházban 2 héten belül átvehető

UI: Eddig Ministri Of Sound fülesem volt (fülhallgató) , nagyon jól szólt , viszont a kábele 1-2 hónap után megadta magát :( Most a telefonomhoz kapott "csodával" hallgatom a számokat , az olyan is....

Szia! itt nézz körül : http://www.muziker.hu/service/search?q=superlux+hd

Ezek viszonylag jól szólnak de amit vettünk az pl ez: nagyon jól szól és olcsó is!:

http://www.muziker.hu/hangtechnika/studio-eszkozok/fejhallgatok/studio-fejhallgatok/p/212592-superlux-HD681-EVO-BK

Van fehér színben is:

http://www.muziker.hu/hangtechnika/studio-eszkozok/fejhallgatok/studio-fejhallgatok/p/212593-superlux-HD681-EVO-WH

Egyébként régebben picit régebbit rendeltünk németországból 13 ezerbe került akkor... Az is jól szól... de ehhez adnak + füll párnát... picit több benne a mély is... Kényelmesebb a fejnek. szóval ajánlom amit linkeltem... és még az árba is bele fér: szállítással lesz kb 12300Ft asszem :D

Edit: ha 15 rugó felett vásárolsz (mondjuk veszel még hozzá valamit) akkor a kiszállítás ingyenes. Nem kell előre utalni se semmi... kiszállításnál kell kifizetni :)

Én Sennheiser HD202-t használok, igen szépen szól (szerintem) és nem is volt drága, azt hiszem 10-12k volt pár éve (szintén MediaMarkt). És még a nagy fejemet sem szorítja :D

2014-08-20, 16:53:06 #16 Utolsó szerkesztés: 2014-08-20, 17:03:16 Szerző: KicsiiGyerek98
Raptor, ezek jól szólnak? Viszonylag szépek is :D

Pár kérdés:

• Milyen a hangszigetelés?
  • Milyenek a basszusok (mert ugye elektronikus zenéhez az kell)?

• A HD 202-nek szerintem kicsit alacsonyan van a Max. frekvencia határa :( 18kHz?

Kicsii:

Amink van (amit linkeltem) az nagyon jól szól...Jó a hangszigetelés alatt nem értem mit értesz... fejtsd ki bővebben.
    Igen az is. Amúgy ebbe amit linkeltem... sokkal több basszus van mint a régiben. és szépen és hangosan is szól... ráadásul kb 12 ezer szállítással szóval megéri...
    Szóval szerintem ez a jó választás... akárki akármit mond... jó csatlakozója van... hiszen van 1 pici jack vég ami van... és rádugható akárhány méteres kábel... alapból kb 3 cm-es a jack-je... azért h bármikor cserélhető legyen ha  az amit rádugtál megtört és nem jó...

Hangszigetelés alatt annyit hogy ugye mondjuk ha a legmagasabb hangerőn hallgatok 1 számot akkor nem hallatszik ki.

Hát... Az nem a legjobb... de viszont minőségi... nem recseg,kényelmes stúdió minőségű fejesekkel versenyezik... (60-70 ezer forintos fejesekkel)