Örökös nyílvessző (k)

Indította [VIP]Rin the Exorcist, 2014-08-09, 02:49:46

Sziasztok!

Azt meglehetne oldani egy questel, hogy a nyílvesszők ne fogyjanak el, és ha igen akkor hogyan nézne ki?

A válaszokat előre is köszönöm!
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

Csak diffel oldható meg. A CHARACTER::UseArrow funkcióban ki kell "nop-olni" a SetCount hívást.

A diffek nem ilyen kódok meg egyebek amit a diff patcherrel lehet érvényesíteni? (Úgy érzem jelenleg nem nagyon vagyok képben...)

Magyarán, kicsit részletesebben letudnád írni Atag? :D 

Ő azt írta le, hogyan oldhatnád meg a forráskódban. Ha IDÁ-val szerkesztesz valami már lefordított game fájlt, akkor a pszeudokódokat visszaírhatod C++-ra kellő tudással, amiből aztán difet készítesz a már meglévő fájlodhoz... Persze akinek van ehhez tudása, azok közül már senki sem szórakozik ezzel, mióta kijött a forrás. Esetleg kérj meg valakit epvp-n, ott sok az unatkozó ember.

2014-08-09, 16:29:57 #4 Utolsó szerkesztés: 2014-08-09, 16:31:41 Szerző: Rin the Exorcist
Ehh.. Lehet ez lesz, a kovácsra is kellene egy diff meg hasonlóak... Meg a könyvekre, mert ugye nem találom rá a diffet, ha egyáltalán létezik...

Akkor témazárás előtt, egyszerűbben nem lehet megoldani, hogy a nyílvesszők korlátlanok legyenek? Ugye ezt bátorság köpenynél egy quest megoldotta, reméltem hogy itt sem lesz sokkal nehezebb.