Ninja: tőr vs íjász Melyiket válasszam?

Indította ThePro~AkroMentos, 2014-08-03, 19:13:28

Sziasztok!
Felmerült bennem a kérdés, hogy melyik ninja lenne a legmegfelelőbb a pvp-re, vagy céh warokra.
Nem tudom eldönteni, kérlek segítsetek nekem.
A tőr ninja mellett eddig: mobilisabb, gyorsabban töltenek újra a skilljei.
Íjász ninja mellett eddig: tud ájultatni, [elvileg egy kombóbol megöl]

Tudom, sokan fogják azt mondani, hogy felszerelésfüggő, stb...
Vegyük azt, hogy két olyan ember játszik a két-két ninjával, akik mind értenek a karijukhoz, jól be vannak optolva és ugyan azokat a felszereléseket használják (minőségben)

UI.: A "játssz azzal, amelyiket jobban szereted" válasz nem megfelelő, mert mind a kettőt nagyon szeretem :)
Íjász ninjám nincs, hogy le tudjam tesztelni, viszont tetszik. Eddig tőr ninja voltam majdnem mindenhol!

Köszi a válaszokat!
Aki nem tud, és nem tudja, hogy nem tud, az ostoba. Kerüld el!

Aki nem tud, de tudja, hogy nem tud, az tudatlan. Tanítsd!

Aki tud, de nem tudja, hogy tud, az alszik. Ébreszd fel!

Aki tud, és tudja, hogy tud, az vezetÅ'. Kövesd!

Szia!

Itt dd-n nagyon egyszerű eldönteni a full d.n. vs full d.n. tőr-íjász pvp kérdést két pro ninja között. Ha a tőr el tudja kapni az íjászt ütésekkel, akkor valószínűleg ő nyer. Ha nem és az íjász körbefutkozza alap lövésekkel akkor valószínűleg az íjász nyer....Olyan nincs, hogy egy skill sorral megöljön egy íjász még ha minden critel szerintem akkor sem.
Tapasztalat: Nincs olyan íjász, akit ne tudnék elkapni és nincs olyan tőrös, aki el tudna kapni, de tőrössel sokkal könnyebben leszedek egy íjászt, mint fordítva. Én a tőröst ajánlanám inkább.
Egyébként mit értesz azon, hogy a tőr mobilisabb? Mindkettő ugyan olyan gyorsan fut. Bármi kérdésed van még nyugodtan tedd fel szívesen válaszolok, ha tudok.
#1 ninja,#1 3k+ multi glad priest, #1 rmp, #1 challenger im comin'
Y U CANT NERF SKILLZ

A tőrnek több az olyan skillje, amivel mozog (villám csapás, forgatag)
A kérdés arra irányul, hogy melyiket használnam globálisan, nem pedig egymás ellen!
Kérlek ebben is segíts, hogy a többi kaszt ellen melyik lenne a jobb.
Nem DD-n játszok, nincs 6-7 opt a szerveren, olyasmi mint GF.
A kérdés: tőr, vagy íjász pvp-ben melyik az élhetőbb, illetve waron?
Köszi!

Tényleg felszerelésfüggő.:)

Waron tegyük fel nincs az ellenfeleknek nyíl defje (ált. kardra-tőrre-kétk.re gyúrnak), akkor ott egy íjász lerendez mindenkit mint a ... Viszont a hátránya hogy "elég" lassú. Ha egy full támadó sebességes testi/tőr elkapja és emellett még áthatós ütéseket is bekap.. onnan nem szabadul..  (Mondjuk egy láthatatlanság tükörrel elég jól el lehet vele hülyéskedni.)

PvP-ben is ugyan ez van.
Ha te vagy a tőrninja és jól kezded a pvp-t: szana szét rángatod az ellenfeled és a megfelelő combot használod, meg is nyerheted könnyedén a pvp-t.
Az a jó a tőrben, hogy full tám.sebességgel + mondjuk csonttal + harmattal elég szépen el lehet darálni bármelyik kasztot.

Én mindenféleképpen tőrrel mennék, de majd úgy is jön valami nagy okos és megmondja a tutit.
Szép idÅ'k voltak...

Hello.
Szóval minden ellen + war fullos csont harmat item shop stb stb..:

Testi: Mámor Aura (+auto) táv az új skillel tudja csak fellökni de ha az elment már nincs mivel feldönteni megakadályozni ,hogy "daráljon"..Tőr sokkal jobban dolgozik ellen főképp mert megtudja akadályozni a "darálást".. (Tőr az esélyesebb)

Menta: Tőr Táv mind2 megtudja ölni könnyen ,kikerülhetőek a skillek:DD (Mind2)

Gyogy: Na itt a táv nagy gázban van még full varázsal is.. Ügye a táv skillek gyengülnek a távolsággal ha a gyogy messzebbre megy neki ugyan akkora sebzése van mint közvetlen közelről távnak ez 1-2k-s külömbség is simán megvan.. De ha a táv közvetlen közelről tudja lőni ,de a gyogy nem hal meg 1sor skillből akkor beüt a gáz :)) 25mp skill a tűz és a méreg a kurál 10mp + ha midn2 full full a varázs a gyogynak még gyorsab a gyorsaság maitt.. azaz 3kurálozik a skillsor között<3 Ezzel szenbena  tőr sapi fegyó 8 8 méreg azonos szint  szinte folyamatosan vissza teszi a mérget ahogy a gyogy leszedi.. (Tőr az esélyesebb)

Sárkány: Itt szintén mind 2 ninja nyerhet főképp a full harmat miatt.. (Mind2)

Bm: Detto itt full harmatba mind2 ninja verheti (Mind2)

Wp: Itt a tőrt tartom jobbnak kb ugyan az mint a testinél.. (Mind2)

Tőr ninja és Táv ninja ellen : Itt annyival le is zárném a témát ,hogy Pvp versenyen nem volt még csak dobogós se a táv;)

WAR: Őőő táv kedvelt mert nyíl deff mindenkinél van bár mostmár közkedvelt a waros 29 csizma azaz már gondolnaka  távra is.. De itt tényleg az kell választanod amit szeretsz.. Személy szerint a tőr sokkal darálosabb waron:D

EomerR Lv.105 Wp Sura
Klaauss Lv.75 TÅ'r Ninju
Dilek Lv.105 Táv Ninju

Köszönöm szépen!
Maradok a tőr ninja mellett. Az lesz nekem a jó választás. EomerR köszönöm a kielégítő válaszod, nagyon hasznos volt!
Ha valakinek még van valami ötlete, leírhatja az íjász mellett!
Megpróbálok indítani egy szavazást róla, hogy tőr vagy íjász!

Szivesen!:D Bevallom nagyon sztárolom a tőrt ,de mert ez  az igazság emellett imádom a távot is ezért van mind2... Esetleg probáld mind2-öt itt a 2kaszt között csaka fegyver a külömbség + 5íj vagy + 5 tőr.. :))
EomerR Lv.105 Wp Sura
Klaauss Lv.75 TÅ'r Ninju
Dilek Lv.105 Táv Ninju

sztem fejlődéshez tőr, PVP-hez meg nekem jobban bejött az íjas ninja. :D