Kezdésnél 3.kéz (k)

Indította Mondyf, 2014-07-07, 22:20:47

Sziasztok!
Tudom hogy már volt nem egy ilyen téma,de nekem nem működik egy leírás sem!
Azt akarom hogy 3. kéz  legyen több évig annak aki regisztrál.

Idéz"navi>account>accountra klikk>design table >kikeresed a autoloot expire oszlopot (azt hiszem ez a 3.kéz)

Rá kattolsz a mellette lévő type oszlopban datetime-ra és alul beállítod hogy meddig legyen, mented és kész.

Aztán, ha valaki regel annak aktiválódik ez:)"

Ez valamelyik leírásból szedtem,megcsináltam de nem működik!
pedig az érték: '2050-00-00 00:00:00' -re írtam..
Régen pedig valahogy megcsináltam működőre,de most nem jó!!

megoldás?  :o

Minden választ köszi!
"Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki errÅ'l nem tud, és megvalósítja." Albert Einstein

Állítsd 2020-ra, egy bizonyos év után nekem sem volt jó :S

Most sem jó!  :-[
Lenght,decimals,not null. Ezeket nem kell állítani?
"Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki errÅ'l nem tud, és megvalósítja." Albert Einstein

Egy képet küldenél arról, hogy hol járkálsz?
Most nem tudom megnézni sajnos navit :S

Itt próbáltam.

Weboldal... Már egyszer leírtam egy témában, hogy hiába állítasz be alapértelmezett értéket, ha a weboldal regisztrációkor a saját értékét írja bele. Az alapértelmezett érték arra jó, hogy ha nincs megadva új sor megadásakor oda egyéb érték, akkor azt használja fel.

2014-07-07, 23:22:19 #6 Utolsó szerkesztés: 2014-07-08, 09:43:23 Szerző: Mondyf
Érdekes..  :o
Mert akik eddig regeltek mind megkapták 2020 -ig a jogokat.. Azt írja ki nekik..csak nem működik..

2014.12.hóra beállítottam az alapot.Így most mindenki aki regisztrál megkapja kezdéskor a 3.kezet meg a rakit is.. Nem kellet semmiféle weboldalba bele tenni.. Csupán valamiért 2020,2050-et nem észleli...
Minden választ köszi!

A témát zárom!