weboldal hiba

Indította Edvinnyo, 2014-04-29, 20:14:55

2014-04-29, 20:14:55 Utolsó szerkesztés: 2014-04-29, 20:16:57 Szerző: Edvinnyo
Sziasztok!

Lenne egy ilyen problémám:

kép csatolva

A syntax error-ig el jutottam és addig is, hogy az usercount.php 5. sorába van a hiba, de én semmi hibát nem találtam benne. :(

Ez van benne:

Idéz<?php
$db = new PDO ( 'mysql:host=62.165.250.31;dbname=sfgame;charset=utf8', 'root', '');
$qry = $db -> prepare("SELECT Count(*) AS c FROM user_data");
$qry -> execute();
echo ($qry -> fetchAll()[0]['c']);     <--- ő az 5. sor
?>

Valami ötlet?

UI: Én arra gyanakodok, hogy rossz IP-ket írtam be, mivel hamachi alapján csináltam, csak nekem tárhelyre fel van dobva.

Miért írná a szintaktikai hibát az ip-re? Amikor az nyelv helytelenségi hibát jelent:
['c']<------ ezt mondjuk én se értem mi akar lenni

Fogalmam sincs. :/ Nem értem ezt a jelenséget.

Eredetileg, ugye hamachi-ra lehet configolni + az adatbázis localhost-ra kell irányítani, mind ezt XAMPP segítségével. És úgy működik is, de ha felrakom tárhelyre, ott tanácstalan vagyok, mert addig oké, hogy felrakom, de a configolást azt milyen IP-re rakjam?

Próbáltam. Úgysem jó.

Mi ennyire bonyolult?
A tárhelyhez kapsz egy Mysql részt is. Egyértelműen arra rakod a configolást.

<?php
$db = new PDO ( 'mysql:host=mysql.hostinger.hu;dbname=sfgame;charset=utf8', 'root', "ide még kell egy jelszó'');
$qry = $db -> prepare("SELECT Count(*) AS c FROM user_data");
$qry -> execute();
echo ($qry -> fetchAll()[0]['c']);     <--- ő az 5. sor
?>

És ebből az Sf-ből 2 fajta van, ehhez még van egy sql rész is.

Látom S&F szerverrel próbálkozol, ennyi php tudással nemfogod megérteni a 6000 soros flash requestek hadát.

ATW.hu-ra van felrakva.

<?php 
$db 
= new PDO 'mysql:host=mysql.atw.hu;dbname=sfgame;charset=utf8''root'"Be írtam a jelszót'');
$qry = $db -> prepare("SELECT Count(*) AS c FROM user_data");
$qry -> execute();
echo (
$qry -> fetchAll()[0]['c']);     <--- ő az 5. sor
?>

Meg csináltam a többi fájlba is amibe kell. Ahova pedig a hamachi IP-t kell írni, oda meg már írtam a router IP-jét, az IPV4 címet, de így sem jó.