notxt miatti itemshop hiba (K)

Indította Shade, 2014-04-01, 20:27:00

2014-04-01, 20:27:00 Utolsó szerkesztés: 2014-05-08, 13:18:13 Szerző: [MOD]Aegist
Üdv! 34k gamefájlt használok,mióta bent van a notxt lib,azóta az itemshop nem kezeli az időlimites itemeket,és ha egymás után több dolgot vásárolok akkor csak az utolsó vásárolt itemet kapom meg. Valami megoldás erre?

Nekem is ugyanez a hiba, de gondolom láttad. :D
Na, legalább 2 téma, nagyobb esély, hogy valaki válaszol xd

2014-04-02, 15:20:18 #2 Utolsó szerkesztés: 2014-04-02, 15:22:54 Szerző: Amadeus
Szia(sztok)

itt hiába vártok megoldást, mert ezt egy német ember (Imer) készítette, aki mégcsak szerintem fel sem jött ide soha.
Nos gondolom nektek item_awardos itemshopotok van, mert nekem sima itemes és jók az időlimites tárgyak.
Epvp-n nyissatok témát szerintem.

Egy tipp, töltsétek le újból: http://imer.cc/files/libdb_notxt.so Mert azóta már sok update volt rá, lehet már javította, de persze csak tipp, megnézni nem tudom mert én nem item_awardos is-t használok.

A libek használata szinte mindig jár ilyen kellemetlenséggel. Sokkal egyszerűbb az aktuális proto táblákból txt-t generálni és akkor nem kell ez a f.s

A mysql_query funkció se működik úgy mellette, ahogy kellene. Mármint egyáltalán nem működik.

Nekem megy, mármint ilyen formában:

quest seadas begin
state start begin
when 88888.use begin
say("Szeretnéd beváltani 6000 sére?")
local s=select("Igen", "Nem")
if s==2 then
return
end
say("Gratulálok! A jóváírás sikeres volt.")
local DB_FH = "mt2"
local DB_JS = "xxxxx"
local SE = 6000
local ID = pc.get_account_id()
local QUERY = "UPDATE account.account SET coins = coins + "..SE.." WHERE id = "..ID..";"
os.execute("mysql --host=localhost --user="..DB_FH.." --password="..DB_JS.." --execute='"..QUERY.."'")
pc.remove_item(88888, 1)
syschat("6000 sét kaptál.")
end
end
end

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék  mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
              Bertrand Russel

h ne legyen több komi /kérdés ezt ide írom mert a készítő is csak hozzászólásban tudatta
sorry, forgot to write it down. Password is: vanilla
tehát a jelszó a kicsomagoláshoz : vanilla

Idézetet írta: DonNodus Dátum 2014-04-03, 10:35:04
Használd ezt: http://metin2dev.org/board/topic/109-vanilla-core-22/?p=437
Ezt megpróbáltam volna, de nem nagyon értem az egyik részét, hogy hova kellene tenni (a db-t):
Idéz3.) upload the dbcache and replace your old db-file with it.
You can use your own dbcache. If this is the case, the rev must be 40k+.
A rar tartalma:
lib (mappa)
db_r51204_vanilla
game_r51204_vanilla

Na szóval, a db-t hova kell tennem? :)

2014-04-05, 12:27:40 #10 Utolsó szerkesztés: 2014-04-05, 12:43:52 Szerző: Feco
Ezt én is gondoltam, de a szerver nem indult el, és ezért gondoltam, hogy rossz helyre raktam. :D
Mindjárt leírom, milyen üzenetet kapok, mikor indítanám a szervert.
/libexec/ld-elf.so.1: /lib/libc.so.7: version FBSD_1.3 required by /usr/home/game/share/game not found
/libexec/ld-elf.so.1: /lib/libc.so.7: version FBSD_1.3 required by /usr/home/game/share/game not found

Gondoltam már arra, hogy friss FreeBSD-t kellene feltennem, mert franzi sf virtuális meghajtóját használom azóta is. És gondolom azon sem a legfrissebb dolgok vannak. :)

Srácok valaki nem tud válaszolni? :D Szeretném ezt használni :)