Win7 már most 13gb

Indította Word, 2014-03-29, 17:04:51

Sziasztok mért van az hogy ha újra rakom a win7 akkor rá 2 nap és már 10gb föllöt van? nem raktam rá semmi játékot csak egy v box és mt2 szerver + kliens

win mappa már 10gb föllöt jár 2 napja volt újra rakva a gép mi okozza vagy hogy tudom visszáb rakni a mappa méretét?

2014-03-29, 17:23:14 #1 Utolsó szerkesztés: 2014-03-29, 17:25:53 Szerző: NeXu$
Biztonsági mentèsek, frissítèsek? /Operációs rendszerben/

10 giga felett van és rinyálsz? Vegyél nagyobb vinyót, vagy linux. nekem már 45 gigás.

hát és az neked miért baj ? nekem 21.8 elfér az ott magának nem kell vele foglalkozni.

Én is ezt mondom. 2014-et írunk, ideje kicsit fejlesztgetni a "számológépeket" mert egy 80 gigás vinyóval nem húzod mostanában sokáig például... Ha belegondolsz egy jobb játék 25-30gb, 13 giga egy os, ó istenem, rakj fel egy windows 95-t, az még elfér 10 floppyn... emberek ne hülyéskedjünk 13 giga sok neked? Állítom a telefonom tárolóhelye nagyobb mint a gépedé ha 13 gigáért pityeregsz...

ha 2014-es sf-el csinálsz szervert 60gb helyet kér :D
13gb lóf*** h őszinte legyek :D

"Visszább tudod rakni a mappa méretét", úgy hogy törlöd belőle a system32-t. Teljesen felesleges az a mappa, jó sok gigás, mégse jó semmire. Plusz pont hogy a neted is gyorsabb lesz ha törlöd.

Reve,

A végén még tényleg megcsinálja xD (ha már ilyen témát nyitott)

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

én linuxot használnék :D

Ezion, én is linuxot használnék, ha azon is mennének a játékok, amiket windows alatt játszok. :D

Látom értelmes választ ne is várjak töletek témát zártam hsz-k nem olvasom el