Weboldalnál belépés hiba (K)

Indította Fracko89, 2014-03-19, 23:50:56

2014-03-19, 23:50:56 Utolsó szerkesztés: 2014-05-08, 13:22:46 Szerző: [MOD]Aegist
Sziasztok.

Igen tudom, hogy mostanában elég sokszor írtam már ide, viszont sajnos olyan hibák lépnek fel napról napra, amit egyenlőre nem tudom, hogy hogyan kéne orvosolni..

A legutóbbiakban előkotorásztam a még anno Franzi szerverfájlra megírt/átírt weboldalamat, mivel most ugye ezt a 2013-as invoice-t használom. Viszont hiába adtam meg (szerintem) helyesen a mysql kapcsolatot, se hogysem működött a regisztráció és a bejelentkezés.

A regisztráció sikerült megoldanom ez alapján:

belemézs navicat-->account-> account táblára jobb katt Desing Tablet és hozzá adsz egy uj oszlopot

Add Field és :
coins  - Name
int  -      Type
11  -     Length

web_aktiviert   name
varchar  -       Type
15      -       Length
És elmented Save reboot és nézd meg

Ellenben amikor beszeretnék jelentkezni, akkor azt írja, hogy hibás adatokat adtam meg. (Bármilyen weboldallal próbálkozok) többek között próbáltam már ezt az oldlife-ot is. Link: http://metin2hungary.net/index.php/topic,177945.msg938254.html#msg938254

De ennél is úgy van, hogy a regisztráció üzemel, a bejelentkezésnél pedig hibát ír. A hibát azt minden accountra kiírja, tehát nem csak arra amit mondjuk újonnan regisztrálok, hanem arra is, ami alapból van ez az "admin" "invoice" kombinációra...

Remélem valaki tud segíteni, mivel nagyon sürgős lenne!!!
Előre is köszönöm annak, aki erre megoldást tudna ajánlani.

regisztráció az én érdemem :P

viszont config inc be megadtál mindent amit lehet?
vagy nézd át a login.php milyen oszlopokra hivatkozik és nézd meg megvan-e neked.

ha jól emlékszem invoicének van ilyen hiba de én már annó nem tudom mit cseréltem le az account táblát de nem biztos.

Hát bárhogy nézem, akkor is csak ezzel a web_aktiviert -el volt a probléma, hiszen a táblák azok itt web_admin-t használnak. Viszont hiába írtam át, nem működik még mindig..

Átnéztem most 1db php fájlt, mely nem más, mint a profilom.php, ugyanis az hivatkozik bejelentkezésnél és arra a következtetésre jutottam, hogy szerintem a web_ip -vel lehet esetleg a gond. Csak sajnos azt nem tudom, hogy azt milyen formátumban illetve milyen karakterkódolással kéne hozzáadni az account táblához.. (ilyenre gondolok, hogy Name, Type, Lenght, stb..)

Fiokom.php hivatkozásai

<?PHP
      $sqlCmd = "SELECT id,login,coins,sarkanyjegy,web_ip,last_play,web_admin,email
      FROM account.account
      WHERE login
      LIKE '".mysql_real_escape_string($_POST['userid'])."'
      AND password=PASSWORD('".mysql_real_escape_string($_POST['userpass'])."')
      LIMIT 1";
      $sqlQry = mysql_query($sqlCmd,$sqlServ);
      if(mysql_num_rows($sqlQry)>0)
      {
        $getAdmin = mysql_fetch_object($sqlQry);
        $_SESSION['user_id'] = $getAdmin->id;
$_SESSION['ip_cimed'] = $getAdmin->web_ip;
$_SESSION['user_email'] = $getAdmin->email;
        $_SESSION['user_name'] = $getAdmin->login;
        $_SESSION['user_coins'] = $getAdmin->coins;
$_SESSION['sarkany_jegy'] = $getAdmin->sarkanyjegy;
$_SESSION['utoljara_aktiv'] = $getAdmin->last_play;
$_SESSION['user_admin'] = $getAdmin->web_admin;
        $updateIP = mysql_query("UPDATE account.account SET web_ip='".mysql_real_escape_string($_SERVER['REMOTE_ADDR'])."' WHERE id='".mysql_real_escape_string($getAdmin->id)."'",$sqlServ);

}
?>

Ötlet esetleg valakinek?

2014-03-20, 00:25:51 #3 Utolsó szerkesztés: 2014-03-20, 00:34:56 Szerző: djmester
ugyan úgy account tábla -- design table

írsz egy web_ip új sort :
varchar-- Type
15 -- Length

na jol van segitek neked :) mert látom a skacok ne mbirnak :P account táblát töröld ki és amit csatoltam tedd be a helyére navicatba és láss csodát müködik minden! szivesen :P

2014-03-20, 10:42:30 #5 Utolsó szerkesztés: 2014-03-20, 10:52:35 Szerző: Fracko89
És tényleg, köszönöm bakos! :)