Buffok gyűrűk, effektek (K)

Indította Fracko89, 2014-03-16, 15:31:29

2014-03-16, 15:31:29 Utolsó szerkesztés: 2014-05-08, 00:27:46 Szerző: [MOD]Aegist
Sziasztok.

Úgy vettem észre, hogy a 2013-as invoice szerverfájlban alapból bent vannak ezek a buff icon szerűségek, viszont az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne megoldani azt, hogy mondjuk ne a nyalókánál jöjjön elő ez az effect, hanem pl az exp gyűrűnél???

Quest

quest buffs begin
state start begin
when 71135.use begin
cmdchat("buff1")
end
when 71136.use begin
cmdchat("buff2")
end
when 71143.use begin
cmdchat("buff3")
end
when 71145.use begin
cmdchat("buff4")
end
when 71148.use begin
cmdchat("buff5")
end
when 71149.use begin
cmdchat("buff6")
end
when 72003.use begin
cmdchat("buff6")
end
end
end

Kép

Ugyanis hiába írom bele az exp gyűrű ID-jét, nem érzékeli és nem működik az effect. Én ugyan keresgéltem a szerveren, hogy hát ha be kéne írni máshova is az ID-t, de mást nem találtam..

Segítségeteket előre is köszönöm!

Questet frissítetted?
Ha nem írod át az ID-t akkor megy?

Ha példának okáért vesszük mondjuk a nyalókát (71135), mely ugye a questben az első, akkor arra nem tudom hogyan reagál a szerver, de függetlenül attól, hogy bele van-e írva a questbe vagy sem működik. Tehát akkor is működik, ha mondjuk a buffs.quest-ben átírom (72003) -ra, ami ugye egy tapasztalat gyűrű lenne.. Viszont amit én szeretnék, hogy működjön a 72003-as az viszont nem működik..

A questet átírás után frissítettem puttyban is, illetve szerveren /reload q-val, de semmi..

Valami ötlet??

pedig ezek a "buffok" questel vannak az itemhez kapcsolva

De akkor arra adj már nekem kérlek egy használható indokot, hogy ha én bemegyek ftp-n az /usr/home/game/share/locale/germany/quest/object/71135/use -mappába és onnan kitörlöm a buffs.start -ot, majd /reload q akkor miért működik továbbra is??

mert esetleg ha meg keresnéd a .quest kiterjesztésű "dolgot" és abban írnád át majd lefordítanád akkor lehet hogy működne...
esetleg írj rá egy questet

Szerintem mi most nagyon elbeszélünk egymást mellett, mivel nekem nem a működéssel van a gondom,hanem a hozzárendeléssel. Hiszen akármilyen questbe beleírhatom én ezt, hogy cmdchat("buff2") ha egyszer nem működik.. Érted?? És azt nem értem, hogy miért nem jó vagy miért csak annál az egy alap itemnél a nyalókánál a jó.. ??!

mert a tárgy type nem 18, nem quest tárgy.
ha átírod az exp gyűrűét, valószínű, hogy nem fog működni

Köszönöm morpheus, így már sikerült megcsinálnom!

Témát zárom!