Telefonra GPS

Indította Csoka, 2014-03-02, 14:05:58

Sziasztok hogy tudok nokia6300 ra tenni GPS-t,találtam hozzá valót de mindre azt írja nem támogatott fálj tipus

Erre a telefonra szerintem nem lehet, lehet hogy találtál hozzá valamit de nem fogja támogatni maga a rendszer sem, nem csak a fájlt nem.

GPS-t raknak rá a telefonra alapból, tehát kell legyen rajta, amit nem tudsz letörülni, viszont ahhoz kell net + minimum 8 műholdhoz kell kapcsolódjon, ahhoz, hogy bemérje a pozíciódat. Ha azt akarod, hogy minden menjen rajta, hang meg minden akkor 3G-s sebesség szükséges. Ami nem tudom, hogy elérhető-e azon a telefonon. Viszont van egy ismerősöm, igaz neki Nokia 6303i telefonja van, neki volt rajta GPS, de neki más kellett, én ezt raktam rá és még most is megy. Mégegyszer mondom, hogy INTERNET, és 8 műholdhoz kell kapcsolódjon.
Link: http://gallery.mobile9.com/f/1391609/?ref=409

Amelyik telefon támogatja,arra általában van gyári app. Általában netről frissíti magát minden gyári hülyeség (vagy wifi),de persze ott is vannak hackek,rootok,mindent meglehet oldani hogy egy normálisan működő offline gps progit használjon valaki.Amit elég néha-néha lefrissíteni wifin,és egy 100%-os app legyen a telefonon. (nokiaprogramok.hu-n van sok leírás,telepítés stb,és nem csak nokiára)
Nem 8 hanem 3 műhold elég neki h pontosan működjön.
Arra a telefonra pedig sajna nem sok minden van.

Vegyél új telót :)

A készüléket nem ismerem, de alapból gyárilag nincsen rajta?

:D
Fail.
Az általános használathoz:
3+1 műhold kell
Az első 3-mal megállapítják (háromszögeléses módszerrel a helyzeted) , a plusz 1-el pedig pontosítják a rendszert
http://hu.wikipedia.org/wiki/Global_Positioning_System

Akkor 3+1 :)
Nokia N95-ön a Garmin (nem most hanem 4-5 éve) ha nem volt 3 műhold,addig nem is navigált,és néztem más progival,ha a 3 meg volt,már indult is és navigálásra készen állt. Na de még sem 8 kell neki :).

Azok a telefonok, ahogy írod 4-5 éve.. amilyen telefonról itt szó van az több mint 5 éves és akkor még elég volt pár műhold hogy csatlakozzon, és a pontos pozíciodat bemérje, mert sokkal erősebb volt a jelvevőjük. A mostani telefonoknak, nekem az S3-om 8 műhold kell, tesómnak is Lumia 520. Ezeknek már nem annyira erős a jelvevőjük. Csak 8-al tudnak rá menni, viszont a 2011-es Mini2-esemmel simán rá csatlakozok akárhol, 3 műholdal és pozíciómat beméri, és útvonalat tudok tervezni meg minden.