Milyen applikációt használnál szívesen?

Indította Adrian, 2014-02-27, 19:31:32

Sziasztok!
Jött az a gondolatunk a haverommal,hogy elkezdünk applikációkat írni,viszont van egy gond :(
nem tudjuk,hogy milyen ami érdekli az embereket.
Valami ötletet tudnátok-e adni?:) KÖszönöm.

Szia,

Android, metin2 státusz (port) figyelő widgetesen  :)
(nem kell kimondottan metin2-st, csak widgetes legyen és portot nézzen egy adott ip címen)

Ami fontos, a legújabb androidon is menjen (4.4.2)

Igen,de menjen régebbin is ... mondjuk 2.3.1 stb :D egyébként lehetne még esetleg chat figyelő... ami figyeli a chatet... vagy support jelző vagy hasonló... ha supporton (játékban) írnak mondjuk a supportnak akkor a telefon rezeg 1-et és csillingel ha nincs lehalkítva... és ott is meg lehessen nézni, meg lessen rá válaszolni:))
szerintem ezek igazán jók lennének

mi? nem értem a kérdést XD mire írtad h játékban?

Játékban írnak neked akkor a telefonod rezegjen? ( metinen írnak neked ? )

Igen játékban... írnak neked... és a telod ahogy érzékeli hogy jött 1 ilyen support levél... rezeg meg csilingel 1-et ... (úgy mint fb) küldenek 1 üzit... ahogy érzékeli rezeg + csilingel...
és lehessen válaszolni neki:))
megoldás ami szerint működhet: mysql

Raptor ötlete megvalósítható, mivel ha csinálsz support questet azt általában mysqlban a legjobb elmenteni, mert így weben is megtekinthető, és egyben a telefonra is lelehet kérni.
Az IG chat is kivitelezhető egy kis m2 app tudással. (Még csak php-ra írtak egy jó páran, de ha értesz hozzá hamar áthuzod C# vagy C++ nyelvekre is.)

Én személy szerint egy olyan appot tudnék elképzelni, ahol minden lényeges információt elérhetek, jelentések (bugok, csalók, stb..), port figyelő (ez egyben a szerver elérhetőségét mutatná.), chat figyelő, elérhető játékosok (5-10másodpercenkénti frissítéssel.), mindegyik androidra elérhető legyen, a legrégibbtől kezdve, a legújabbikig.
â"¼ Respect for the successful restoration of the email!√ â"¼

Idézetet írta: DrG Dátum 2014-02-28, 00:12:14
Raptor ötlete megvalósítható, mivel ha csinálsz support questet azt általában mysqlban a legjobb elmenteni, mert így weben is megtekinthető, és egyben a telefonra is lelehet kérni.
Az IG chat is kivitelezhető egy kis m2 app tudással. (Még csak php-ra írtak egy jó páran, de ha értesz hozzá hamar áthuzod C# vagy C++ nyelvekre is.)

Én személy szerint egy olyan appot tudnék elképzelni, ahol minden lényeges információt elérhetek, jelentések (bugok, csalók, stb..), port figyelő (ez egyben a szerver elérhetőségét mutatná.), chat figyelő, elérhető játékosok (5-10másodpercenkénti frissítéssel.), mindegyik androidra elérhető legyen, a legrégibbtől kezdve, a legújabbikig.

ahogy mondja az úr!:) teljesen ugyan erre probáltam célozni, csak kibövítette:D

Az a szerencsém,hogy ezzel többen dolgozunk :)
És hálaisten 3-4 ember tanul már lassan 2 éve C ++ nyelven :)
én jelenleg Java,C#-t tanulok.
(Programozói osztály )
Megpróbáljuk :)

Sok sikert előre is hozzá, várjuk a fejleményeket.
Ez talán a segítségetekre lehet a chat apihoz. (Már ha lesz benne.)

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/2935793-howto-metin2-web-api.html

Köszönjük ezt szépen,megpróbáljuk minnél előbb de ehhez idő kell :)
Reméljük sikerülni fog!!:)

Na hogy álltok idáig? :D

Oszálytársam még nem metinezett az ami eléggé necces :)
de már beszéljük az ötletet :)

rakjátok be a metin elé és játsszon vele :D

Igazából nem is kell metin2 tudás, mert nem a játékról van szó, hanem egy kiegészítő appról.