Új telefon

Indította KicsiiGyerek98, 2014-02-25, 18:00:54

Akkor úgy még eléggé jó , mert fizetek 15k-t a futárnak , majd havonta 3-4k-t. Amúgy online a szerződéskötés hogy történik?

Edit1: Mennyibe fog a Z2 kerülni?

A szerződéskötést én sem tudom, mivel soha nem rendeltem online.
Hát szerintem 200k+, amikor kijött az Xperia Z, az is 200 felett volt.
â"¼ Respect for the successful restoration of the email!√ â"¼

600 eurós áron nyithat:D

Hát akkor jobban megéri most egy SP 60-ért, mint a Z2 kb. 240k-ért, és csak annyival jobb, hogy vízálló xd

Ha Start csomagban rendelem meg,  akkor összesen fizetek ~65k-t ,  de azt úgy hogy a futárnak adok ~22k-t (19k+ 3k díj vagy mi) , és azután havonta 3k  , ami tartalmaz xyz percnyi beszélgetést illetve 200mega netet?

csak annyivel lenne jobb xD a Z2

5,2″-es TRILUMINOS kijelző, 1080p felbontással, X-Reality for Mobile technológiával
    20,7 megapixeles kamera Exmor RS szernzorral és BIONZ for mobile képfeldolgozó motorral
    Qualcomm Snapdragon 801 chipset, 2.3GHz-es négymagos CPU
    3 GB RAM
    4K videófelvétel lehetőség
    3200 mAó akkumulátor
    IP55/IP58 vízállóság

Még mire az kijön 1-2 hónap szerintem, és akkor még az egekben van az ára, bő fél év-év múlva lesz 150-200k körül, szóval nem éri meg..:'D
Ennyi erővel németből rendelj Galaxy S5-őt, Galaxy Gear órával xd

Vagy SP lesz , vagy Samsung Galaxy Core Plus (attól függ h az SP-t megrendelhetem-e online).

Amúgy a Nokia Lumia 625 mennyire jó?

Nekem is jelenleg WP-m van. Csak akkor tudod jól kihasználni, ha tudnál még rá is költeni, mert minden amit leakarsz tölteni az minimum 1$. Ritka ami nem.. de ami nem az gyenge.. Az alap 8GB tárhely viszonylag jónak látszik, még jó, hogy lehet bővíteni memóriakártyával. Nekem az alakja nem nagyon tetszik, 4.7" kijelző ami már elég nagy. 512 MB RAM és egy 1.2 GHz-es dual-core proci.. nem a legjobb. A képernyő gorilla glass, mondjuk ez egy másodlagos dolog. Az aksi az viszont jó. 2000mAH lyon. Viszont ez nem lehet eltávolítani. Na meg ezekhez a WP-okhoz, bejött a 4G ami egy jó dolog. Nem tudom. Szerintem az SP-vel jobban járnál. Android, azt jobban ki tudod használni mint a WP-t és könnyebb is. Ja és ami még említésre méltó, hogy a 625-nél 5MP kamera auto fokusszal, és HD videófelvétellel. Nagyon max árat mondok, az úgy 180€ lehet, de mondom ez nagyon maximum.
Végülis inkább az SP-t válaszd szerintem.
Indok: http://www.phonearena.com/phones/compare/Nokia-Lumia-625,Sony-Xperia-SP/phones/8027,7785

Samsung-ot, vagy Sony-t, vagy Nokiát nézzél, ami legalább márka. Az utóbbi már kétséges, de az előző 2 tuti jók. 60-70-ért már lehet nagyon jó configgal rendelkezőt kapni, és megéri az árát...

Igen. Viszont a Nokia-kon ott van a Symbiam OS, vagy a Windows ami eléggé unalmas, viszont megbízható. Szerintem egy Androidosat vegyél. Ahogyan te is kinézted a legmegfelelőbb az SP lenne. Ennek az árából tudsz egy S2-est venni ha jól elkapod egy S2 Plus-t, viszont ha már nem új állapotban veszed, hanem használtan akkor már tudnál esetleg venni egy S3-ast ami jó állapotban van, S4 Zoom-ot nagyon gyenge kinézet :)) De kicsit utána néztem és 65 ezerért kaptam már SP-t új állapotban. Egyik ismerősöm rendelt már innen, megbízható oldal.
Link: http://ujgsm.hu/termek/sony/sony-xperia-sp-c5302-black-white/

LG Optimus F6 mennyire jó?

Nem vagyok nagy LG fan, viszont soknak megvan a véleménye róla, sokak szerint elég jó viszont megvan a hátránya is. Kezdjük a legelején....
Egy középkategóriás telefon aminek az ára maximum 200 euró (amazon.de), viszont olcsóbban is hozzáférhetsz. Nem régi kiadás 2013 szeptemberében dobták piacra. A telefon kinézete a szokásos LG Optimus.. akár az L modellek, akár mások..
A telefonban, 1.2GHz-es dual core proci van, ami elég jó, viszont jobb is lehetne. 1GB RAM és több féle tárhely 4 vagy 8 GB ami bővíthető micro-SD vel.
4.1.2 Jelly Beam Android rendszer ami nem a legmegbízhatóbb az android rendszerek közül. Gyors meg minden csak azaz, hogy nálam néha kifagy, vagy túlságosan laggolni kezd.
Ott van egy nagyon jó aksi : Li-Ion 2460 mAh ami tényleg jó benne.
A 4.5" kijelző az kell.. annyi kb kell ide, hogy egy játékot normálisan játszodhass rajta. Ott van a Gorilla Glass, bár nem hiszem, hogy az LG nagyon jó GG-t rakna a telefonjaiba.
5MP kamera, nincs mit mondjak, középszinten a legalján van, túl kevés egy ilyen telefonhoz.. minimum 8MP kellene legyen. Az első kamera 1.3 MP erről nem mondok semmit, mert ugyanaz mindegyiken. HD videófelvétel 720P ami viszonylag jó az 5 MP kamera mellett.
Ha teheted még mindig azt mondom, hogy Xperia SP.

Én most vettem 1 hónapja 1 Prestigio PAP5300 DUO telót nekem tetszik elég gyors és még nem találkoztam olyannal ami ne futna el rajta.. nagy kijelző 5.3" 8mp hátlapi 1.2mp előlapi kamera, WiFi hotspotos 1.2ghz Cortex A5 CPU,90 napig ingyenes GPS HD videó felvevő és lejátszó full hd-s képeket csinál dual simes
http://www.telefonguru.hu/keszulekek/keszulek-guru_Prestigio_MultiPhone_5300_Duo.asp

2014-04-11, 20:47:25 #36 Utolsó szerkesztés: 2014-04-11, 20:50:00 Szerző: KicsiiGyerek98
LG Optimus F6-lett , amúgy nekem csak akkor laggolt be mikor fent volt az Avast , és éppen még kereste a médiafájlokat.

Üzenet összefésülés: 2014-04-11, 20:48:16

Adreno 203? Az szerintem jórégi :D

Illetve csak a d-500 -nak 5mpx a kamerája , ez d505  , és 8mpx!

http://www.lg.com/hu/mobiltelefon-keszulekek/lg-Optimus-F6-LG-D505-okostelefon

Nexus 4 tulajdonosa vagyok, nagyon jó telefon, viszi is szépen a SA-t ! :)
Megéri az árát csak annyit tudok rá írni!
[color=blue]Lv 73 Jó NoZoo[color=blue]

Ez is teljesen megérte az árát ;) , csak kellene bele egy kicsit nagyobb SD kártya (olyan 16-32 gigás), mivel most csak 2 gigás van benne.

Nem kell 16GB.. ha csak nem akarsz rárakni sok zenét.. Nekem 8GB van.. van rajta zene is .. képek is.. és bőven elég.