Az új Christine projekt

Indította DrG, 2014-01-20, 14:42:25

Sziasztok.

Épp az előbb találtam meg egy 2014-es PC projektet, hát az állam leesett.
Fejlesztői oldal: http://www.razerzone.com/christine
Kinek mi a véleménye róla?

Ha lehetséges kulturált formában válaszolj.:)
â"¼ Respect for the successful restoration of the email!√ â"¼

Valami eszméletlen :O
Im Vivicsi<3~Aki nem keress annak nem is hiányzok ~

Még múltkor olvastam róla, de először a gyártóknak kéne gyártaniuk olyan dolgokat amik ebbe beleillenek, amíg nincs választék addig értelmetlen venni ilyet, bár ha lesz is az marad az ára miatt.

Idézde hun-e van-e a monitor-e?

viccet félre téve ez nagyon beteg :D nekem bejövős :$ de sajnos Disconak igaza van

Disco: Gondolom a mostani chipsetekre gyártják, csak a védőburokban van. (Szerintem)
Ezion: Nincs rákötve, mert úgyis van CP :D

Én úgy tudom, hogy lehet rendelni (ill majd lehet), pl azt mondod kell neked 4db 1000 € VGA és, akkor olyan 5000-6000€ bele is pakolja neked a dobozokba!

Ez tényleg arra van már, hogy akármilyen hozzá nemértő összetudjon rakni gépet (meg a fanoknak),  persze az ára kitudja meg áll-e valahol... ha már 10ezres egérpadokat is nyomnak..

Szerintem ftba átszámolva lazán lesz 3millió ft egy 4csúcskártyás ilyen ketyere... (Hiszen Razer a neve )

4 VGA minek egy gépbe? :D
Beleraksz egy 4gb-os nVidia GeForce GTX 690-et aminek elég szép teljesítménye van, és egy ilyen VGA 260k, ami nem drága a teljesítményéhez képest.
Bár ha kijön az elején nem lesz olyan magason az ára, mivel senki nem tud róla még semmit. (Gondolok itt a tapasztalatra.)

Idézetet írta: DrG Dátum 2014-01-22, 22:34:58
4 VGA minek egy gépbe? :D
Beleraksz egy 4gb-os nVidia GeForce GTX 690-et aminek elég szép teljesítménye van, és egy ilyen VGA 260k, ami nem drága a teljesítményéhez képest.

Vagy beleraksz 4db gtx 790et ami valószínűleg 10gigával jön ki..(És megközelítőleg ftba 1.5-2millió) és raksz mellé 3-6db 4K HD montirot(itt is min számolhatunk 3-4milliót), és már is lehet játszani min 11520*3240, (és ez még messze nem is a legnagyobb felbontás) nagy ám a különbség a minek, meg a nem tudom megfizetni kategória között! Tény ez nem magyar embernek van kitalálva! Nem is tudom miért FT-ban számolunk.. a 260ezres kártya(Ami áfa nélkül egyből 200ezer) ftba átszámolva külföldön 180 körül és még olcsóbban is kapható!

De ha már a "minek" -nél tartunk, akkor minek egy 260azres vga? Amikor egy 30ezres vga a legtöbb embernek bőven elég!

Az informatikában a minek szó nem szerepel, csak a drága és megfizethetetlen!

IdézBár ha kijön az elején nem lesz olyan magason az ára, mivel senki nem tud róla még semmit. (Gondolok itt a tapasztalatra.)
Ez úgy hülyeség, ahogy leírtad! Nem kell semmilyen  tapasztalat, ez egy full vízhűtéses zaj csökkentett rezgésgátlós lego PC, aminek a szerepe az, hogy nem kell hozzáértened, igaz ez többnyire nem azt a réteget célozza meg!

De én most arra értettem a minek szót, hogy ha beleraksz 4db VGA-t akkor ugyanúgy jössz ki mint ha egy topos VGA-t raknál bele.
Tapasztalat nélkül szoktál vásárolni? Gondolom nem ^^

IdézDe én most arra értettem a minek szót, hogy ha beleraksz 4db VGA-t akkor ugyanúgy jössz ki mint ha egy topos VGA-t raknál bele.
Megint a magyar hozzá állás... nem tudom honnan vetted ezt a hülyeséget, hogy 4db vgaval ugyanúgy jössz ki mint egy topos vgaval... egyik rakhatsz 4db kártyát 100ezerből a gépbe... és rakhatsz 1.5-2millióért is 4db kártyát a gépbe...

IdézTapasztalat nélkül szoktál vásárolni? Gondolom nem ^^
Mindig nem értem mihez kell tapasztalat... 
én nem tapasztalat szerint vásárolok, hanem műszaki adatok/ár szerint.
Ez csak annyi, hogy a MOSTANI hardverek egyenként vannak eldobozolva egy folyadékhűtés zajcsökkentős dizájnos dobozban... amiben bizonyos esetben gyári túlhúzással jönnek...