Nem indul a ddmt2!

Indította Markito1997, 2013-12-29, 18:47:23

Sziasztok! Szép estét mindenkinek! Szeretnék segítséget kérni, mert nem indul a ddmt2... Amikor elindítanám, akkor kikapcsol a monitor és sárgán világít, a gépemen a felbontás 800x640-es, a monitoromon  is annyi.. Levettem a legkisebb felbontásra, de az sem segített...  a gépem ilyen : Processzor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.70 Ghz Telepített memória: 2,00 GB (használható:1,75) 32 bites, eredeti windows 7 op. rendszer van a gépemen a vidikarim: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430
Help!:)

Lehet,hogy VGA lesz a hiba.

Elég nagy esélyel nagyobb felbontással indul a metin mint amit a monitorod elbir
Nézd meg a játék mapájába levő config.exe-velt hogy mire van állitva.
[GA]RajZoL

Köszönöm a gyors válaszokat, de ha VGA lesz mit tehetek? Megnéztem, monitorom igen, nem bírja a nagyobb felbontást, de más metint meg visz, szóval nem értem. A config.exe-be is átállítottam és semmi.

Nézd meg hogy   metin2.cfg nem irásvédett-e elég sokszor azért nem tudsz felbontást váltanni mert a config filét nem lehet átirni

Ha meg a monitorod nem tud nagyobb felbontást akkor miért keresel VGA-hibát?
A 3d progik inditásánál a standby-ba kapcsoló monitor mindig a nagy felbontást, vagy frrisitési frekvencia hibát jelent.

Vga hibánál vagy textura hiba lenne vagy lefagyna a gép
[GA]RajZoL

Sikerült megoldanom, köszönöm a válaszokat, a témát zárom!:)