Csomagoló(k)

Indította D3xt3r, 2013-12-28, 16:13:47

2013-12-28, 16:13:47 Utolsó szerkesztés: 2014-03-05, 21:40:29 Szerző: [MOD]Aceagan
Sziasztok! Valaki adna egy jó csomagolót? Mert Pisti bontójával nemtudom hogy mi lett.. de nem csomagolja be a root epk,eix fájlokat.. pedig eddig rendesen működött.. és arra hivatkozik hogy nem tudja betölteni az xml fájlt, pedig van xml.. és megpróbáltam hogy nem módosítok semmit csak ki-be csomagolom és akkor sem csomagolja be.. Valaki tudna ajánlani valami megoldást, vagy valami jó fajta bontót??

használj xml nélküli bontót

tessék http://metin2hungary.net/index.php/topic,170669.msg904860.html#msg904860 nekem nem volt gond vele

Köszi, de tipped sincs hogy mi lehet a gond?? Mert eddig tökéletesen működött :D

ha ere a bontóra gondolsz File Rearchiver 2.0 by Pisti95 akkor csak item és mob_proto csomagolásra jó

de lehet hogy ez nincs az xml végén </Action>
</Buildfile> és nem zárja vissza

Esetleg küld el PM-be a root.eix/epk-t a bontottat és a bontatlant.

Vagy, csak a bontatlant és mond meg mit kell változtatni vagy elküldöd a változtatást is.
Nem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké.

tessék
én ezt használom eddig 1x nem adta be az unalmast :D
http://www76.zippyshare.com/v/19720421/file.html
a rarban van még egy x64-es xml kreátor
és nem jobb az xml nélküli csomagoló kliens levédése szempontjából
bár én ha csak csomagolok akkor se etert használok...
túl sok mappát hoz létre és az zavar, de kinek melyik tetszik

nekem ugyanez a bajom. Eddig jó volt a Pisti95 bontó de most root.eix epk nem nyitja/zárja és egyik fájlt se.

2013-12-28, 19:46:20 #7 Utolsó szerkesztés: 2013-12-28, 19:49:06 Szerző: Pisti95
Érdekes, de én mai napig azzal csomagolok....

Esetlegesen érdemes lenne megvizsgálni a hiba okát....se egy képet nem tesztek, hogy a csomagoló hogyan reagál....a végzárók helyükön legyenek. 2.0-ás hibátlan. Ha kitöröltök belőle valamit, akkor magatokra vessetek...
Egyébként Crash-elt fájlokat nem bontja, ha olyan kliensből szedtek ki dolgokat ami védve van ezzel a kis "védéssel". Arra csináltam az 1.1-es kiadást.

Xml-es bontók közül ez a legpraktikusabb szerintem, de sok hibát okoz az xml nélküli csomagoló is higyjétek el....történt velem, olyan, hogy a fájlokat nem csomagolta be az "elternexus". Úgyhogy egyik sem 100% biztos.

nem csomagolja be,  azt írja hogy unable load to root.xml..  vagyis nem sikerült betölteni az xml-t..  és a nyitó,  zárótagok megvannak..  az xml-t nem is módosítottam..  eddig hibátlanul csomagolt..  most adta be az unalmast..  egyébként marcos cc klienséből vannak a root fileok.. 

Valami probléma van akkor....mert ha becsomagolsz, akkor root_pack.xml-nek kell lennie, nem root.xml-nek.

Ha 1.1-est használsz:

Becsomagoló.bat tartalma: (Notepad++-al megnyitod)

@Echo Mit csomagoljak be?
@echo off
color a
set /p a=
BePacker.bin %a%_pack.xml