In-Game Inventory(k)

Indította Titan, 2013-11-04, 18:32:46

2013-11-04, 18:32:46 Utolsó szerkesztés: 2013-11-05, 15:35:18 Szerző: [TMOD]Aceagan
Sziasztok mi lehet a gond akkor ha be szeretném tenni az "In game invenroty" nézőt.
Mindent a leirás alapján csináltam fel diffeltem a game fájlt és mégsem jó.
         def ShowDefaultButton(self):

self.isShowButton = TRUE
            self.showingButtonList.append(self.buttonDict[locale.TARGET_BUTTON_WHISPER])
            self.showingButtonList.append(self.buttonDict[locale.TARGET_BUTTON_EXCHANGE])
            self.showingButtonList.append(self.buttonDict[locale.TARGET_BUTTON_FIGHT])
            self.showingButtonList.append(self.buttonDict[locale.TARGET_BUTTON_EMOTION_ALLOW])
            self.showingButtonList.append(self.buttonDict[locale.TARGET_BUTTON_VIEW_EQUIPMENT])
            for button in self.showingButtonList:
                button.Show() 

Az  uitarget.py ben is igy átirtam az adatokat hozzá irtam azt a + 1 sort játékban elő is jön a Felszerelés menüpont és amikor rá kattolok hogy megtekintsem a másik játékosét az egész metin kliens bezárul  :o
Ha valaki tudja mi lehet a gond megköszönném ha segitene.
Itt a dif is:
    This difference file has been created by ricky92 using IDA Pro

game_r2089M_32
    0007E995: E8 EB
    0007E996: B6 29

++ Inditó dif: Amit nem tudok hogy kellene használni vagyis milyen inditóra diffelni mert MC inditóval inditok rá diffeltem a Surás inditóra de ugyan ez a hiba.

This difference file has been created by ricky92 using IDA Pro

game_r2089M_32
    000263D2: 13 0B
    00026403: 13 0B
    00026420: D7 A7
    00026421: 02 01

Indítóhoz nem kell diff, 2 diff szokott lenni általában, 1. hogy ne zárjon be a kliens, ha rákattolsz, 2. ne záródjon be ha rá kattol egy játékos...

hm.. akkor lehet, hogy hibás a diff

Szintén 2089M és tökéletesen megy.

Akkor nem tudom mi lehet a probléma...

Hello!

Sysser nem ír semmit?

Sajnos vannak hülye emberek a világon, akik gugli fórdítóra hanyatkonak csak. Így lett a téma is ferdítve epvpről, mert mind a 2 diffet a game fájlba kell tenni és megy utána.

Köszönöm Ken így már müködik.
Témát zárom.