Segítség!

Indította SoSucks, 2013-09-21, 04:04:13

Hello Mindenki!
Szeretném segítségeteket kérni! Van egy probléma ami engem nagyon zavar. Életembe nem találkoztam még ilyen problémával. A probléma 2 nappal ezelőtt kezdődött amikor este kikapcsoltam a gépet. Amikor Reggel vissza kapcsoltam, elkezdtem metinezni és azt vettem észre a bejelentkező panelnél , hogy mikor az egeret mozgattam, közbe írtam, elkezdett akadni(mozgattam az egeret, írtam de nem írt semmit majd 2-3 másodperc múlva megjelent amit írtam). Gondoltam valami lagg lehetett de amikor bejelentkeztem, kiválasztottam a karaktert, betöltött, elkezdtem mozgatni az egeret, és iszonyúan elkezdett szaggatni a játék. ??? Azt hittem internet probléma. Megpróbáltam egy másik játékkal(teeworlds) az is szaggatott mint állat. :-\ Gondoltam biztos hogy az nettel van a gond, ezért meg néztem Gta sa singleplayerrel mi a helyzet,hát ugyan ez. És szinte minden játékkal ez a gond. :o Youtube,film nézése közben semmi gond sincs. Lefutattam egy vírus keresést ami 13 vírust talált, karanténba helyeztem. CCleanert is futattam de semmi megoldást nem hozott. Nos valakinek valami ötlete? [/color][/font]

Szimpla féreg okozza a dolgot....szerezz be egy jó registry pucolót is....CCleaner-ré se rossz....de vannak jobbak is tőle....Vírusírtóval nem kell karanténba tenni, ha nem fontos fájlok azok, mert ha egy programhoz tartozik érdemes az egészet törölni....

Registry pucolot tudnál linkelni?:s Bocsi, de nem vagyok nagy gép szakértő:s

Drága barátom... Használ Advanced SystemCare-t!
Töltsd le a free részét... ha meg kell hozzá pro is akkor ncore-n fent van egy pár!
Tud magyarul is... nekem... elég sokáig vagy 3 hétig jó volt vele a gépem... (mindig mindennap futtattam 2x) de utána valami olyat kapott a gépem amit már az se tudod meg oldani ezért újra tettük :D

Auslogics BoostSpeed-et használom....nekem nagyon bevált, mivel mindenhol takarít, megelőzi a winchestered bad sector esélyét, töredezettség mentesít (nagyon jól), Junk fájlokat töröl, Kikapcsolhatod amire nincs szükség, a számítógép gyorsasága érdekében.

http://www.4shared.com/get/wCfrJ9fu/Auslogics_BoostSpeed_5200__Cra.html

2013-09-21, 18:39:37 #5 Utolsó szerkesztés: 2013-09-21, 19:23:07 Szerző: SoSucks
Köszönöm! Kipróbálom mindkettőt,hátha.  ;)
Edit: Kiprobáltam az auslogics Boostspeed-et de semmi a gamek ugyan úgy szaggatva megy ha megmozgatom az egeret :s Lehetséges ,hogy egy újra telepítés megoldaná a problémát?!

nekem az Advanced SystemCare sokáig jól bírta a gépem míg használtam... utána már még 2 x el ment az áram akkor már nem segített...
esetleg ha nem segít... akkor újra telepítés lesz belőle...