Kezdöknek (m)

Indította Ninnya, 2010-01-06, 17:35:40

2010-01-06, 17:35:40 Utolsó szerkesztés: 2010-10-21, 13:26:11 Szerző: [SMOD]THymea
Bocs ATAG he felesleges topicnak tartod de szerintem kell.

1. A kk=kézség könyv

A kk a Kereskedöknél talállod Vegyes,Páncél,és Fegyver akkor tudod elolvasni ha van mester képeséged ez 17-20 pontig terjed. (A páncél kereskedönél van tekercs 100k értha van 17 pontod a kézségbe és elolvasod grarantáltan át megy 17 en.)
Ha nemtudod elol vasni azért lehet mert nincs elég expéd=tapasztalat. (Álltalába 50 alat 1 stus lessz vagy is kb 50 felet tudsz rendesen G-zni.2azért már ma olvastál kk ezt egy tekercsel tudod megoldani.Páncélosnál kaphatod zöldszinü és 100kba kerül.
A kk olvasás nem mindig sikeres, de van 1 tolas tekercs apáncélosnál azal sikerül grantáltan.

2.lélek kö

Sárga szinü és 1k gold a páncélosnál lehet kapni Fontos! hogy levisszi a rangot ezt zenbabal lehet vissza hozni 1k szintén a páncélosnál zöld szinü.Csak 0 visszi fel a rangot!
P zés során bejön egy oldal a hova ezt kell irni " do it,, szigoruan kis betüvel ez g10 megy p-re

Kovácsolás

Itt a kovács szerintem disznek van Van Áldásteki 500k-ért a Fegyveresnél de FELESLEGES!!!
Mert a Páncélosnál van egy kö 100k ért a mi nem rontja vissza a szintet csak a pénz és a huzo cucc veszik el.

Cucok
1.Páncélok
42 dobák a kisebb helyeken pl:Ork onnantól a ládák dobják!Kingvértet semmi nem dobja sk=sárkány érméért veszed 1,2milla
2.fegyverek 60. dobják a kisebb helyeken pl:jégföld utánna nagy lények pl:Wörös erdöben nagyobb fegyókat a ládák
80 fegyvert nem dobja semmi csinálni kell kell egy 65 fegyó a kisebb támadó sebességü és 2db áldás teki + egy
Counterattack Strategy Lélek Barlang elött kel csinálni ami ork balalsó szigeten található egy sura kezü fószer csinálja grarantáltan sikerül.

Teleport

1felirat hát majd ide irom most nem tudom:S
2.ork
3.sivatag
4.jégföld onnan kell elmeni a sötét erdöbe jobb alsó srakba van a teleport sötét erdöbe ball alsó sarokba van a wörös erdö
5.jól tudom tüzföld

minden népnél igy van

bónuszok

van egy lila növény a Páncélosnál 100k ba kerül 1 bónusz, de nem mindig sikerül bármilyen bónusz lehet pl:2500hp
1 cucba 4 bónusz tehetsz ezel a növényel . A lila tekercs melett van egy másik bal oldalon 100k ba kerül és kicseréli a bónuszokat
Van a kö itt +5-+6 veheted a vegyesnél 4milla 1db ha bele trik egy tekercsel szedheted ki a mit a páncélosnál kaphatod 100k olyan mint egy seprü kö vezni csak kinai kliensen tudsz

Elnézést a helyes irási hibáért.

Ügyesen összeszedted a kicsiknek, de például a garantált sikereket igazán kihagyhatnád. Semmi sem garantált, maximum esélyt növelő.
Valamint, a 80as fegyót nem a barlang előtt kell, akárhol megcsinálhatod kínai kliensel.
Továbbá, a teleportán az egyes egy üres városba visz ahol tudomásom szerint pvphzni vagy harcolni vagy mit szoktak csinálni.
Végül pedig, nincsen 2500hp bónusz egyszerre...2000 a max, ezt maximum életerő kővel tudod növelni.

De ezenkívül semmi hiba nincs, szépen összeírtad :)