HackShield -.-"

Indította Martinxdasd, 2013-08-21, 21:02:17

2013-08-21, 21:02:17 Utolsó szerkesztés: 2013-08-22, 18:52:19 Szerző: [MOD]Niix
HACK_SHIELD_UPDATE_ERROR : HSERROR_NETWORK_CONNECT_FAIL

Ezt írja ki akkor amikor el akarom indítani a játékot. Valaki nem tudja miért lehet ez? Mit kell cinálni hogy tudjak játszani? :/
  H.E.L.P

NEKEM UGYAN EZT IRJA Jólene ha tudnátok rá valami megoldást :)
Szerver: S1
Birodalom: Chunjo

[color=green]Lv.99[/color][color=teal]Lovagias[/color] [color=yellow]3l3ktroBoy[/color]

[move][color=red]"Az élet olyan mint a paradicsom, egyre rohadtab"[/color][/move]

2013-08-22, 01:52:02 #2 Utolsó szerkesztés: 2013-08-22, 01:57:40 Szerző: GRAY
"Problem have occurred at the hacking block function (101)"
- A Hackshield hiányol néhány adatot. Vagy a patch installálása nem sikerült tökéletesen, vagy fájlok sérültek meg. Telepítsd újra a klienst.
(Uninstalláld a játékot, töröld a letöltött telepítőt és a letöltő programot is, töltsd le újra a játékot, majd telepítsd újra.)

"Problem have occurred at the hacking block function (104)"
- Ellenőrizd a Feladatkezelőben, hogy nem fut-e több Metin2 vagy Hackshield folyamat egyszerre. Ha igen, állítsd le mindet, míg el nem tűnnek. Indítsd újra a játékot. Lehetnek olyan kétszer vagy háromszor futó alkalmazások, amik nem szeretik egymást.

"Problem have occurred at the hacking block function (107)"
- Azt jelenti, hogy a Metin2 adminisztrátori jogosultságok nélkül lett elindítva. A probléma megoldásához a játékot adminisztrátori jogosultságokkal kell futtatni. (jobb klikk az ikonon és Futtatás mint... /itt ki kell választani/, vagy Futtatás Rendszergazdaként)
- Vista és Win7 operációs rendszernél: kapcsold ki a Felhasználói fiókok felügyelete (UAC) funkciót (Vezérlőpult -> Felhasználói fiókok -> Felhasználói fiókok felügyeletének be- vagy kikapcsolása (A művelet után a gép újraindítása szükséges!)

"Problem have occurred at the hacking block function ( 108 )"
- A leggyakoribb a Panda és AVG miatti hibakód. A Symantec (Norton) Virus Protector és a Hackshield nem működnek együtt, tiltsd le az antivírus szolgáltatást. A Hackshield nincs jóban még a Nod32 antivírus szoftverrel sem. Minden esetben érdemes megpróbálni a vírusirtók kikapcsolását vagy uninstallját, ha egyéb módon nem sikerült megoldani.
- Ha ez nem segít: telepítsd újra a klienst (lásd 101-es hibaüzenet). Valamelyik Hackshield fájl sérült lehet.

"There was a problem with the Hacking block function (203)"
"There was a problem with the Hacking block function (204)"

Töltsd le EZT
Tömörítsd ki
Futtasd a HSCleaner.exe-t
Indítsd újra a gépet
Futtasd a játékot

"Suspicious Macro Function has been detected. (Code = 10104)"
Több dolgot is megtehetsz. Ez a probléma több játéknál is jelentkezik, valamint a Windows 7 32 bites változatán mindegyiknél.
Próbáld a következőket:
1) Ha vezetéknélküli vagy speciális egered vagy (pl. multimédiás) billentyűzeted van és feltelepítetted a hozzá kapott programot, kapcsold ki vagy töröld le, és úgy próbálj meg belépni a játékba, rendszergazdai jogokkal.
2) Ha laptopod van és feltelepítetted a touchpadhoz kapott programot, kapcsold ki vagy töröld le, és úgy próbálj meg belépni a játékba, rendszergazdai jogokkal.
3) Kapcsold ki vagy töröld a makró vírust és úgy próbálj meg belépni a játékba, rendszergazdai jogokkal.
(Például: a multimédiás billentyűzeteken gomb van a média lejátszóhoz, böngészőhöz stb. Ezek a gombok makrókat használnak. Ez okozhatja a problémát.)

"Problem have occurred at the hacking block function (10a01)"
-Ez a hiba akkor következik be, ha te kézileg próbálod módosítani a hackshield fájlokat vagy bejegyzéseket és azok nem mennek át a szerver fájlellenőrzésén. Újra kell telepítened a játékot (lásd 101-es hibaüzenet).

"Suspected speed hack operation has been detected. (10303) "
A hibát több dolog okozhatja.
A kevésbé gyakori okok:
- A számítógép túlmelegedett.
- A videokártyát nem támogatja a játék.
- Latopnál az energiagazdálkodási beállítások.
- Makró gombok az egéren vagy a billentyűzeten.
- Internet kapcsolat.

A gyakoribb okok:
- SpeederXP, SpeederNT és a többi hasonló program, amik "felgyorsítják" a gépedet, mind speedhacknek számítanak. Bármilyen programot, ami a játék(ok) felgyorsítására való, a Hackshield speedhacknek fog érzékelni. Uninstalláld ezeket a programokat.
- Az Xfire és hasonló programok összeakadhatnak a Hackshielddel, kapcsold ki vagy töröld őket.
- Logitech egér- és billentyűzetvezérlő szoftver (Setpoint.exe, ki lehet kapcsolni a Taskbaron a játék indítása előtt)
- Vodafone Mobile Connect (VMCService.exe, a Szolgáltatásokban /Vezérlőpult -> Felügyeleti eszközök/ át kell állítani az indítását kézire, mert ha csak kikapcsolod a Feladatkezelőben, újraindítja magát)

Nézz körül, hátha rájössz a probléma forrására! A gyakori okokat mindenképp ajánlom, ha a felette lévő leírás egyike sem válik be!

~ GRAY
"A legjobb éppen az, ahová aznap teszem a mércét."
Draven

Hát már letöröltem és újra is raktam akkor nem volt jó. Nod32 vírusirtóm van. Van egy CCleaner nevű progim ami töredezettségmentesítést végez és különféle fölösleges dolgoktól tisztítja meg a gépet tehát valamilyen szinten gyorsítja, lehet hogy ezt érzékelheti SpeedHacknek. De ha gépnél leszek még átnézem mi lehet a probléma.

CCleaner egy mezei univerzális delete gomb

HS hiba

Nekem az segitett hogy töröltem a HS mapát s futattam újra a patchert
Vagy 4-5 alkalommal futattam mire jó lett
A játékot mióta dd-t használom még soha nem telepitettem újra /Hacsak azt nem veszük telepitésnek hogy egy müködö biztonsági mentés mindig van játékról/
[GA]RajZoL

2013-08-22, 11:48:49 #5 Utolsó szerkesztés: 2013-08-22, 18:52:33 Szerző: [MOD]Niix

a hshield mappára gondolsz? és ha töröltem akkor futtatom megint vagy mi? :|

Igen arra a mappára

[GA]RajZoL

De ha elkezdem futtatni megint visszatölti a hshield mappát és megint nem lesz jo :(

Nekem is töbszöri szanálásra javult meg
elöször csak 16mega volt a mappa s töbszöri letöltésre egyszer csak 18 lett
Úgy nézz ki akkor szedett le mindent

Most meg 22 mega már
[GA]RajZoL