Kosztüm rendszer hiba (K)

Indította MacTavish, 2013-07-22, 23:11:57

2013-07-22, 23:11:57 Utolsó szerkesztés: 2013-07-23, 15:07:49 Szerző: [MOD]Aegist
Sziasztok.

Betettem ezt a kosztüm rendszert: http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/2619172-full-costume-system-pro-area-com.html

Működik is, nem offical de legalább megy és ingyen volt és kb 15perc csak betenni a kliensbe.

Egy hiba van benne.

Ha egy karin felveszem a kosztümöt, nyomok egy kari cserét, belépek a másik karira és megnyitom a kosztüm panelt akkor látom azt a kosztümöt amit az előzőn felvettem, persze csak látszat nem tudom levenni ennek a másik karinak a leltárjába.
Ha karicsere előtt leveszem a kosztümöt, akkor a másik kariban a kosztüm panelben nem látom már a kosztümöt, de az a baj a játékosok 90%-a nem veszi le karicsere előtt a kosztümjét.
Huh remélem értitek mit akarok mondani...

Ezt hogy lehetne javítani?

Szerintem ugyanaz a bug mint az energia rendszernél: kell a kuldibe egy "when logout begin" rész és abban cmdchat-el kinullázni a jelmezt a kliesben.

2013-07-22, 23:34:40 #2 Utolsó szerkesztés: 2013-07-22, 23:37:08 Szerző: MacTavish
Igen erre én is gondoltam, bár a questeket elnézve foglalmam sincs hogy ezt most hogy s mint kellene beleírni vagy egyáltalán ezzel meg lehetne-e oldani.

Esetleg ha van időd rátudnál nézni? vagy bárki más?

Hát ez kicsit kusza nekem de kb bármelyikbe berakhatod:
when logout begin
    cmdchat("Wear armor 0")
    cmdchat("Wear hair 0")
end

Egy próbát megér :)

Úgy látom működik

Még álmomban sem gondoltam volna hogy egyszer lesz egy teljesen buggmentes kosztümöm.

Köszönöm :)