Metin kövek beállítása (K)

Indította AngelOfGod, 2013-07-13, 20:05:16

2013-07-13, 20:05:16 Utolsó szerkesztés: 2013-07-27, 18:12:19 Szerző: [MOD]Aegist
Sziasztok. Hol tudom beállítani hogy minden mapon több metinkő essen le?

írj több metinkövet a map/mapneve/npc.txt fájlba.
“IdÅ'nként elmegyek az orvoshoz, és megvizsgáltatom vele magam, mert az orvos is élni akar. Aztán elmegyek a gyógyszertárba, és kiváltom az orvosságot, mert a patikus is élni akar. Aztán a gyógyszert a csatornába öntöm - mert én is élni akarok!”

És ezt hogy lehet megoldani hogy az összes mapon egyszerre több legyen?

2013-07-13, 20:17:08 #3 Utolsó szerkesztés: 2013-07-13, 20:19:51 Szerző: Zaitsev
Pont így...

De pl úgyis megoldhatod hogy mapneve/stone.txt ott a 80-al kezdődő ID-ket  lemásolod és beilleszted alájuk. (így pont a dupla kő lesz a mappon, de nagyon közel lesznek egymáshoz.)

Más megoldás nincs, mivel a metinkő olyan mint egy fix npc, azaz a szerver nem random dobja le, hanem arra a helyre ahol megvan adva a stone.txt-be, csak egy kicsi eltérést csinál, kb 50 koordinátányit.
(Ha az npc.txt-be írod be, akkor nem lesz eltérés.)

Egyszóval nincs rá semmilyen navicat kód vagy GM kód hogy több kő legyen egy mappon, csak így tudod megcsinálni.
“IdÅ'nként elmegyek az orvoshoz, és megvizsgáltatom vele magam, mert az orvos is élni akar. Aztán elmegyek a gyógyszertárba, és kiváltom az orvosságot, mert a patikus is élni akar. Aztán a gyógyszert a csatornába öntöm - mert én is élni akarok!”

És akkor azt még hogy tudom beállítani hogy gyorsabban jöjjenek?

m   651   549   0   0   0   1   1m   100   1   8010

Az a spawn idő. Itt 1 perc.

1m=1perc
2m=2perc
így tovább.

1s=1másodperc
2s=2másodperc.

Remélem érted most már.