WP-nek félelem vagy a elv vértezés a jobb PVP-re

Indította buko19941023, 2013-06-26, 11:04:27

Wp-nek pvp-re a félelem vag ya vértezés a jobb? :)

Teljesen mindegy ha pvm re kell akkor félelem hogy pvp-re vértezést használnak ,de kb mintha nem is lenne (:

Mindenhova a félelem jobb, főleg P-n.
PvP-re azért nem jó a vértezés, mert az védelmet ad, és emiatt nőnek az átható találatok:)
Ugyanez PvM-re is.

Rendben biztos te értessz hozzá jobban, Akkor mentának is szar a test ugye?

de leteszteltem a félelem nem vesz le semmit a sebzésből :( ez mért van ?:/

Én a vértezésre szavazok, mert van sok olyan kaszt ami nem nagyon üt alap ütéssel.

Swoes

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”
                         Charles Caleb Colton

Tenyleg olyan mintha disz lenne.. Elvileg regen jovolt csak túl eros volt a wp es lelett gyengitve:d
Jatekban: UnTouchWp
                 WpSd2Los
                 drbolt

félelem csak mobok ellen jó..
"Én olyan nagyba adom, mint a milfeknél a mellbÅ'ség"!!;)

Amit az elvarázsolt vértezés ad, az védelem, és visszaverés. Az utóbbi akkor a legjobb ha cuccba is tesztek támadás visszaverését....tipikus testi harcos elleni védelem.

A félelem ugye a kazamatákban nem támadnak rád a szörnyek...de a félelem nem visszaveri a támadást, hanem csökkenti...inkább úgy mondanám, hogy a félelem és elv. vértezés együtt hatásos....de ha 99 lvl a limit akkor érdemesebb az elv. vértezést növelni, mint a félelmet.

Mellesleg:
Egyik szerveren sikerült csinálni 200%-os visszaverést WP suravál, és egy ottani GM kihívott pvp-zni, full gm cuccba (ninja volt). Rám tolta az álca+leshely kombinációt...nagy ütés szám: 3milla fellett, én meg sem mozdultam, de kifeküdt a GM. :D
Top1-es voltam a szerveren.