Köszönetnyilvánitás~Összevont! ( m )

Indította Rycsinho80, 2010-06-08, 14:58:38

[SA]Atag,Joshira,Magamra (EGO totálba ON xD),[SMOD]Thymea,[MOD]Lasek
Bármi kérdés van,írj...

BSI
[SMOD]THymea
SzonjaCsillag vagy csak simán Szonja :D
kRoM
WallBait... bár,  na mind 1 XD

2010-09-30, 19:37:22 #102 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:38:52 Szerző: [MOD]Bluebell
XxXMusuXxX aki  játéko első napján emgismertem és ma is hű barátom , bármikor kidobnám neki a cuccaimat=)
Janikaaa alias Tobi<3 őt is jó barátomnak tartom=)
Slad Rendkívül szerény és kedves ember=)
Mark7 Őt is birom bár mikor a surámmal hadováltam h kivagyok nem simert meg, de azért láw :D
És ATAG ..
Őt sztem bárki írhatja mert játszátok ti is a játékát=)

A Fórum összes [MOD]-ja mert mindig segítettek
GMek:Atag,Joshi,BSI,Zseby,About...
Magamnak:D
És még sok más akinek nem jut eszembe a neve:(
Bocsi...

Az egész forumot felsorolhatnám hiszen szinte mindenkinek köszönhetek valamit :)de akik nekem a legfontosabbak vannak voltak leszenek is :)

Szonja
ChaoS
ReFlector
Seacor
Lasek71
Thymea
Soul
HinoRei
nagyhatalmu
xGRuDGex
HardMenta avagy xHeRox

KÖSZÖNÖM NEKTEK :) HOGY MEGISMERHETTELEK :)

egyenlőre ennyi jutott eszembe de még nagyon sokan vannak akiknek köszönhetek bármit

2010-12-19, 16:49:08 #105 Utolsó szerkesztés: 2011-07-29, 22:59:23 Szerző: CrayClark
sok baratom / ellensegem volt a szerveren... nekem ti vagytok a legfontosabbak:

TheKiller20 - sokat tanultam tole...o.O sok kozos emlenunk van...
Swety - ot elso nap ismertem meg..o.O valosagba most is legjobb baratom...
LordCruse - ejjj , hogy megbantam hogy nemhallgattam rad <3 tesah;)
Baluvagyok - kar hogy mar nem fogunk osztozkodni baratnodon^^

:X sose felejtelek el...:X
[color=lightgreen]99[/color] [color=yellow]iDEALER[/color]  end .

2010-12-25, 03:11:07 #106 Utolsó szerkesztés: 2011-01-26, 13:37:20 Szerző: peller05
Sziasztok! Akkor leírom énis:

Claire-> Nagyon értelmes,Intellektuális,és kedves barátom vagy / voltál (köszi mindenért) (:$)

Chido-> nagyon jófej barátnőm vagy / voltál *.*

DomFarm,[Dassy]-> Nem minden nap találkoztam egy ijen úgymond rendes,becsületes és Normális ismerősöm,barátom voltál,Vagy :) ;D

Purity->Hát ide mit is írhatnék.. Köszi hogy voltál amíg tartott. Nálad úgymond Intelligensebb Fiút ijen idős korban nem minden nap látni,találkozni.Sajnálom azt ami lett. de ez itt most nem téma. (köszi nekedis)

Ciel,[Porcelain]-> Tevagy az elképzelhető legjobb barátnőm *.* sokmindent köszöhetek neked és (LL)  :)

Natii-> Veled rengeteget beszélgettem, volt hogy csak te hallgattad meg a "Perverzióim" és az "őrültségeim" Köszi nekedis mindenért ;) (L)   

Mindenkinek köszönöm Aki velemvolt és segített a játékban.   A játékot befejeztem. By:Idegesítő Úgymond "pistikék"
Őket mind köszönetnyilvánításban Részesítem!  Szijasztok.   Üdv: CzuNade 

Húú...
Annyi csodálatos embert ismertem meg amióta játszok a ddmt2-n...
Mindenkinek szeretném  megköszönni amit értem, és a közöségünkért tett.
De külön kiemelném mzs2-t, mivel nagyon jó barátom; Barbus-t segítőkész és odaadó barátságáért;és [TMOD]Niix-et amiért nem hagyja senkinek,hogy fölösleges témát irjon :)
Ennyi lenne, remélem olvassák akiket kiemeltem :D

én xProGézax nek mondok köszönetet azért mert amikor kezdtem csak úgy odahívott magához megdobott 70 millával
Evil always finds a way...

Köszönet:
          -Szalontai mert hű bajtársam voltál még anno Pegazuson
          -BozsokWolf bár a végén eltüntél tölled tanultam szinte mindent! aszem tudom ki vagy Pegazus
          -Date mert okot adtál arra,hogy ne adjam fel és folytassam GF szerveren most Auriga (vagy nemtok 5.dik szero)
          -Rhyuk mert elmagyaráztad mi az a biologiai membrán XD Szintén
          Ezek az emberek magyar GF szerveren játszottak/játszanak is!

2011-03-05, 15:19:10 #110 Utolsó szerkesztés: 2011-06-03, 22:04:05 Szerző: Murgyula112
Na kezdem is :)
Hei:Jó haver vagy és bocs,hogy elcsesztem az 1 milliárdot érő legyidet *.* ;)
Bitter Lacinak:nem tudom a karinevét... :( Kösz,hogy olyan sokat hülyültünk >.<
Claudia-nak,mert nagyon aranyos és talpraesett leányzó és még szép is (nem csak a játékban:))
Nagyon sok jó barátom van még,de napestig sorolhatnám nem tudnám leírni :)
Sziasztok ^^

Sziasztok! Én szeretném megköszönni DDMT2 S1-ről

FerMent - ő tanitott meg DD-zni meg minden.

A teamnak köszönöm,és az egész DDMT2 nek hogy teret adtak nekem,és hogy énis játszhattok/tam itt.

Sok ellenség,Sok barát,ami kell :)

NSZK=nagyon szépen köszönöm :)
Bármi kérdés van,írj...

2011-04-03, 12:17:25 #113 Utolsó szerkesztés: 2011-04-03, 12:24:47 Szerző: Heidi
Énis írnék ide, mert szerintem van mit megköszönnöm :D Na, kezdjük is >.<

Adele - Nem kérdéses. Tesóóm vagy, már vagy 1-1,5 éve legjobb barátnőm. Mindig ott vagy, hogy kidepizzem magam neked, és segítesz felépülni :D legjobbbarátnőm vagy (L)
DantePokla - Teis majdnem olyan régen barátom vagy, mint adél :D Régebben nagyon jóban voltunk, mostanában nem beszélünk annyit :S
xTorux - Tenagyongyökér (L) :D Téged is már lassan háromnegyed- egy éve ismerlek, még anno sárgáktól *-* Veszekedtünk ugyan párszor, de ki nem?<3
Szimi - Már téged sem látlak fent =/ Kezdetek óta ismerlek, te voltál az, akit legelőször ismertem meg :DKöszi a segítsééget(L
LadyDragon - Veled sem tudom, mi van =/ Nagyon hiányzol, második legrégebbi barátnőm vagy (L)
WrongWay - Wrongikám. Téged is anno sárgáktól ismertelek emg nagyjából egy éve *-* Kistop1-es ninjukám <3 :D
Ametrin - Másik legjobb barátnőm vagy (L) Ugyan te hoztál össze egy bizonyos emberrel, akitől sok fejfájásom született,dehát nem tehetsz róla (L) Mindig jókat hülyültünk <3
Lois - Szerintem te sem játszol már =/ Első céhvezérem voltál <3
Healler - Sokat segítettél, mikor kicsi pistike voltam <3 Köszi *-*
Daxx - Téged már nem is tudom, honnan ismerlek *-* De téged is régről <3 Nagyon jó barátnő vagy (L)
Ultranumb - Mostanában nem jársz már fel, de anno BloodyKisS-ben egyik legjobb haver voltál <3
Crew - Bátyuskám *-*(a sok közül xD) Annyira nem ismerlek régen, mint Adélékat, de nagyon láwollak(L) Elpanaszolhatom neked a gondjaimat, te meg mész és meg vered az ileltőt xD Köszi <3
§ura - Egyik legjobb céhvezér :D LifeStyles volt az a céh, ahonnan rengeteg embert megismertem. Köszönöm, és ivászattal óvatosan :3
eSh - Nagyon jó barát vagy *-* §urcira csak vigyázz továbbra is :D
dreamsp3ll - Pikácsúm *-* Nélküled mihez kezdtem volna?Kivel eccavúztam volna?=/ Nagyon szépen köszönöm a sok hülyülést és hogy megérteted gyermeteg lelkem *-* xD
Kolynos - Apuciii (L) Még mindig nem tudod, ki az anyám?:D Ügyesen a csajozással (L) Köszi a segítséget <3
Equuleus - Csillagom :D Csak miattad jöttem ám vissza kékbe ;$ (meg a többi 20 miatt xD) Biglájk, Danger-lájk:D
Tatyo&ShadowGuard - Kis bigámistáim :D Sörböl nehogy kifogyjatok (L) Köszi a hülyülést :D

Ha valakit kihagytam, sorry :$

Sziasztok!
Először is szeretnék köszönet mondani az osztálytársaimnak akik
rádumáltak hogy mennyek fel metin2-re.
Köszönöm az unokatesómnak aki megmutatta a ddmt2-őt.
Köszönöm Takesznak aki olyan sokat segített.
Köszönöm xFlatronx-nak/nek aki nagyon jó barátom.
Köszönöm Gyuri105-nek aki a Keltak céhet vezette és olyan jókat waroztunk.

2011-06-06, 03:56:55 #115 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:39:48 Szerző: [MOD]Bluebell
Hali
Én elsősorban Chido-nak szeretném kinyilvánítani a köszönetem, mivel ő karolt fel itt dd-n..
mondhatni ő az 1. számú ember a barátaim között :D
(Májsztőr & Padawan. <3 ^^ )

Amikor Chido-val találkoztam, megismertem még 2 csupa szív, bolond fiút is..akiknek nem volt hiányuk az EgOból :D
A két fiú pedig nem más mint Dassy, és Sic.. (mint 2 tojás :P)
Hamar kijöttünk egymással <3

Nemsokkal később jött 1 kerge fiú..aki szintén nagyon jó barátom lett, ő Monyoo14
Sokszor bolond, perverz ~.~, EgOs, de emellett nagyon jó, és megértő barát ^^ <3

Ki nem hagynám ÖcsimBátyámat - HaRcOsKa123-t, a legveszedelmesebb srác.. a családi körömben..
Egy EgÓs Szőke srác.. de nagyon jó barát, egyszerűen csak imádni lehet ^^. <3

Őket viselem a szívemen talán a legjobban itt dd-n ^^
És nekik vagyok a leghálásabb..

εмιƙσ

2011-06-18, 18:09:03 #116 Utolsó szerkesztés: 2020-11-24, 11:52:45 Szerző: [BA]THymea
Akire felnézek:
              xXxKexxXx
              xXxKittixXx
              lácika10  *-*
              OdnixDragon (Y)
              Joci15(Boci15xD)

ImKira GAME OVER a kari már nem az enyém

Helló.
Azért látom 1-2 ember felnézz rám[WallBait]

Én ezekre az emberekre nézek fel:
THymea
ATAG
Brett
És minden fórumozóra aki meg bízott benne és megkért hogy segítsek nekik amiben kell :)

Ti nélkületek nem kerültem volna be az Ubuntu.hu fejlesztő csapatába :)

2011-06-22, 00:06:05 #118 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:40:41 Szerző: [MOD]Bluebell
Hmm.. ha jól belegondol az ember nemjöhet ide sok ember..

Brájen062:Jofan tesó lájk:D
Csokó,Cali: Titeket szinte együt ismertlek meg.Mind2-en oriási arcok vagytok.. jó veletek
Zalan97 ShaadyxD Ti is nagyon jó spanok vagytok jót röhögök rajtatok igaz ez kölcsönös
Emiko: Ritka az olyan lány mint te (normális) elhülyültünk mi akármin
Balukahh,Baluvagyok: Pfúú mennyitt röhögtünk randizos név:Csabee
ProLokee: tyaa tescos csibe forever
NorbyStyle:DDD

Watercolour klánnak is köszönetet szeretnék. Legjobb céh.

Hát ők lennének azok se több se kevesebb.
Oldschool player

Na nézzük kik jönnek ide:

első sorban Monyoo14: szeretném megköszönni a több mint 2 éves spanságot összetartást.. és hogy még egyátalán spanok vagyunk sokszor veszekedtünk de mindig kibékültünk ez az igazi spanság hálás vagyok neked.

Kerlonx: kb 1 és fél éve ismertem meg a srácot egy hamachis szeróján.. nagyon jó fej a gyerek lehet vele jókat beszélni hülyülni.. stb.. hálás vagyok neki is.

nos a leges legjobb spanom ennyi akit régóta ismerek hálás vagyok nektek és örülök hogy tudtam szerezni ilyen spanokat.. csak igy tovább.

a ddmt2-n is sok embernek köszönhetem hogy még feljárok rá és élvezem.. ide tartoznak: Calisto,SchokoShaman, és még jó páran akiktől öröm a ddmt2 :) nos ennyi