Szerver/ Item/Mob proto magyarosítás (K)

Indította sunzi2, 2013-06-02, 16:17:31

2013-06-02, 16:17:31 Utolsó szerkesztés: 2013-06-17, 22:24:54 Szerző: [MOD]Aegist
Sziasztok. Tudna valaki segíteni? Még sosem magyarosítottam le szerver fájlt . El is akadtam rögtön az elején . Kitörlöm Mysql item proto-ból az összes itemet. A legújabb Kliens item protot lekonvertáltam. Feltöltöttem a magyart , de nem indul a szerver. A konvertálóval lehet a baj ? Már próbáltam másikat is, de azzal még fel tölteni sem tudtam mysql-ra.
Sunzi ;)

ajánlom eszt Magyar item_proto és mob_proto 2010 és 2011es szerverfájlokhoz. letöltő link http://www.mediafire.com/?j6k945k4s52x3

a mobok dropját is át kell írni kódosra mob_drop_item.txt -be meg a többibe

Megnéztem Karcsi de nem indul vele. Biztosan van rá valami megoldás. Valakinek valami ötlet? A mob_protot még nem próbáltam .
Sunzi ;)

ha le írod az sf melyik van fent meg egy syserr.txt talán többet is tudunk segíteni? channel1 ben lévő syserr.txt másold be  code közzé 

SYSERR: Jun  2 15:54:40 :: SetShopItems: Shop: no item table by item vnum #14000

Ezekkel van tele 800 sor kb a syserr-ben . A legújabb 2013 SF-t szeretném Magyarosítani egyébként.
Sunzi ;)

2013-06-02, 16:57:01 #7 Utolsó szerkesztés: 2013-06-02, 17:00:59 Szerző: Karcsi52
nem létező item questek npc boltokat nézd át drop listát is meg a karaktereket nézd át és töröld ki azokat az idéket ami syserr.txt vannak

törlés ellőt kliensbe nézd meg hogy léteznek e az idék

Elvileg ugyan azok az id-k mivel full gf SF . Próbálkozom aztán majd elválik
Sunzi ;)

ha továbra is írja hogyxyidé nem létezik kliensbe nézd meg hogy léteznek e az idék mert ha igen akkor ne töröld ki ő ket hanem kliens  be nézd meg hogy  melyik item hezz tartozik idé és ted be egy meglévő item alapján

Sikerült megcsinálni . Hál istennek a legújabbal sikerült. Special item goup ban volt olyan id ami nem volt benne a magyarba és az volt a gond . Köszi
Sunzi ;)