A ninja építés a 0-ról (szerintem)

Indította MrDReAL, 2013-05-30, 15:56:48

Sziasztok, azért hoztam létre ezt a topicot mert szerintem sok mindenki így épít egy ninját, és nem úgy ahogy jó páran leírták!

1.Lépés : Létrehozod a karaktert, úgyahogy felviszed 5. szintűre!
2.Lépés : Skill fejlesztés, a skilleket tetszőleges sorrendbe fejleszd, én így szoktam :
1.Leshely
2.Villámcsapás
3.Kardforgatag
4.Méregfelhő
5.Álcázás

3.Lépés : Veszel alap cuccokat, elmész skillért, érdemes közelharcot választani!
4.Lépés : Visszamész fejlődni, felviszed tetszőlegesen addig, hogy elbírd map2-n temetőt!
5.Lépés : Ha nem vettél semmi felesleges cuccot, elkezded kioptolni az alap cuccaidat, később jól fog jönni, ha közben farmoltál valami jobb vértet, fegyót, ékszereket, feltolod amennyire tudod!
6.Lépés : Újból fejlődés, én szemény szerint Sivatagban szoktam tovább fejlődni, és onnan továbbmegyek közben SD1-be, SD1-ben 70. szintig szoktam fejlődni, szerzek még úgyahogy xp-t.
7.Lépés : Skill fejlesztés M1-ről G1-re, szerintem ezt mindenki tudja, de azért leírom.
1.Venni kell ördögűző tekercset, kk-t (készségkönyvet.)
2.Jobb klikk az ördögűzőre, majd utána a kk-ra, és ez így tovább, M1, M2, M3, M4, M5, M6, M7, M8, M9, M10, G1.
3.Ezt folyamatosan csiálod míg elnem fogy az xp-d, ha jól csináltad még marad is.

4.Lépés : Skill fejlesztése G1-ről P-re.
1.Venni kell ördögűző tekercset, lélek követ, zen babot.
2.Jobb klikk az ördögűző tekercsre, majd a lélek kőre, "Tovább", "Tovább" míg benem adja a skill választását, itt csak azokat írja ki amik már G1 szinten vannak. Ezt folyamatosan csinálod, de vigyázz, mert minden egyes lélek kő elhasználásával lerontod a rangod! Erre van nálad a zenbab, mindíg vigyázz, hogy legyen nálad zenbab.
3.Kitolod az összes skilled P-re.

8.Lépés : Gondolom már úgyahogy van yang, ezért szerezz minnél erősebb cuccokat, (vért, fegyver, ékszerek stb..)
9.Lépés : Fejlődés, ha van sd2 belépőd akkor sd2-ben 80-ig fejlődj fel, ha nem akkor, szellem erdőben, lélek barlang elején is megteszi, miután felfejlődtél 80-ig lélekbarlangban nyugodtan fejlődhetsz a maximális szintig!
10.Lépés : Ha minden igaz készen állsz a játék igazi élményeire, itt főleg a pvp (Párbaj)-ra gondolok.

Szerintem eléggé részletesen leírtam a teendőket, persze nem olyan egyszerő mint amilyennek tűnik, de én így kb 4-5 óra alatt megcsinálok egy karit 90-re 0sé töltéssel!

Ha segítettem : megköszönheted :)
By : DREAL

Annó míg a kinget nem lehetett árulni boltba elég nehéz lett volna ez a dolog sé nélkül .  :)