Kosztüm rendszer, energia rendszer win7 64bit-en. (K)

Indította picur111, 2013-05-13, 17:44:49

2013-05-13, 17:44:49 Utolsó szerkesztés: 2013-05-23, 18:40:57 Szerző: [MOD]Aegist
Hi all,
Anno v.hol láttam 1 olyan kosztüm system-et, aminél a kosztüm fel-le vétele normális volt, szal olyan volt kb. , mint a vértek-egyébb itemek fel-le vétele , nincs meg v.kinek az a kosztüm rendszer?

2. kérdés: a kliensben az energia system panelja mióta ír olyat, hogy kein Energiebonus,ez v.hol az indítóba lehet berakva, hogy német?

3. megoldva, a win7 64 bit nem futtatja a progit X_O
nincs megosztható adat

2. kérdés: a kliensben az energia system panelja mióta ír olyat, hogy kein Energiebonus,ez v.hol az indítóba lehet berakva, hogy német?

Azthiszem game.py-be találod (nem tuti) vagy interfacemodule.py Azt jelenti,hogy nincs energiabónusz

Anno v.hol láttam 1 olyan kosztüm system-et, aminél a kosztüm fel-le vétele normális volt, szal olyan volt kb. , mint a vértek-egyébb itemek fel-le vétele , nincs meg v.kinek az a kosztüm rendszer?

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/2568067-rls-verbesserte-kost-msystem-lite-version.html
Kis idő,tudás,türelem és olyant összelehet dobni belőle mint a gf-es.

köszönöm a választ , a 2. dolog nekem stimt, de a kein Energiebonus egyiknél sincs  :o
nincs megosztható adat

2013-05-15, 12:14:26 #3 Utolsó szerkesztés: 2013-05-15, 12:16:58 Szerző: Morpheus
Nem tudom fejből melyik fájlokba kell módosítani, de nézd végig őket.

Megnyitod az uitaskbar.py-t és rákeresel erre:

def SetEnergy (self, point, leftTime, maxTime):

És ott lesz alatta pár sorral a kein Energiebonus

köszönöm, a témát zárom, ment a + (1 órája adtam  O_O )
nincs megosztható adat