[SMF]Fórum Spammerek (K)

Indította Feco, 2013-04-24, 18:25:10

2013-04-24, 18:25:10 Utolsó szerkesztés: 2013-05-08, 11:30:05 Szerző: [MOD]Aegist
Sziasztok! Mostanság elterjedtek az SMF Spambotok, és elég idegesítőek. Keresgéltem, találtam egy "mod"-ot, ami ezt elvileg ki tudná védeni. Link a csomaghoz De  mikor telepíteném a csomagot, ezt a választ kapom:
Egy hiba történt!
Wrong value type sent to the database. Array of integers expected. (known_theme_list)

Valaki ha lenne szíves segíteni megoldani ezt a hibát, nagyon megköszönném.

2013-04-24, 18:42:54 #1 Utolsó szerkesztés: 2013-04-24, 18:45:12 Szerző: <Alchemist>
Helo

Hát most nem ahhoz a csomaghoz szólnák, hanem adok egy másik megoldást. Fórumot felfrissíted 2.0.4-re minimum, utána Admin keresés beírod spam kiadja első találat antispam.

Megerősítési módok konfigurálása-nál kiválasztod a nehezet, utána alatta ott van hogy:
Megerősítő kérdések száma, amire a felhasználónak válaszolnia kell: Ide beírod mennyit. (Ha pl 1-et írsz, és 3 kérdést fogsz megadni lentebb, akkor a 3 kérdésből random 1 et kiválaszt amire válaszolni kell.

na akkor hozzáadod a kérdéseket pl ilyeneket: Írd le elválasztás nélkül e-me-lő-szer-ke-zet meg ilyesmi kérdéseket és nem tudnak regizni spamok többet.

Biztos siker, én fórumomon ezzel állítottam meg a botokat.

És persze az eddig regizett botokat tilts ki mert azok még spamelhetnek.

Már a legfrissebb van fent. Ezt a módszert megpróbálom azért. A botokat meg alapból törölni szoktam, mikor meglátom őket.