Menta vagy testi?? Ez a kérdés. :D

Indította xXReDDeNDXx, 2013-04-18, 17:13:47

Téma adott! :)
ReDDeND 99Lv Testi Harcos

Én , 1.-ként a mentára szavaztam , saját kaszt ellen jobb mint a testi , nameg mondjuk WP-t csak a mentával lehet megfogni sztem ( mielött mondanának , full harmatban , a törninja is lofac , köpést leviszi magia harmatocska ...) Testi viszont sami / ninja/ bm ellen jobb.
Ha egy gyerek lop, az mánia.
Ha egy felnÅ'tt lop, az kleptománia
Ha egy ország lop, az Románia

2013-04-18, 18:24:14 #2 Utolsó szerkesztés: 2013-04-18, 18:38:38 Szerző: [MOD]Niix

egy jó testit csak 1 bm tud megfogni!

bm ? viccelsz... 30% mágia harmatot , csontot +120 tám. harmatot + nagy zöld potival a testit megnézném h. veri 1 bm..xd.

Testinek több esélye van a  Sura,sami ellen
Mentanak a wari ninja ellen
De Testivel lehet jobban jársz:D

Értem köszönöm a válaszokat.. :) Éppen most ninja ellen sura sámi elleni vagyok (duplában) Sajátkaszt az 5w50t.. Amugy a 8duplásra is a testimmel 1.5k ütés :D
ReDDeND 99Lv Testi Harcos

Ha Menta Vs Testi akkor egyértelműen menta, mert úgy dobálod a testit ahogy kedved tartja. DE viszont a menta más kasztok ellen nagyon szar tud lenni... pl: íjász ninja, gyógy sámán ellen egyértelműen testi a jobb.

Ha ilyen cuccod van, akkor egyértelműen testi, más kaszt ellen sokkal jobb, de az sem igaz ,hogy menta ellen nincs esélye. Jól tudod kezelni, és van megfelelő cuccod meglehet fogni testivel a mentát.
^^.

2013-04-20, 08:49:02 #9 Utolsó szerkesztés: 2013-04-20, 09:43:28 Szerző: [MOD]Niix
Szerezz: Támcsontottlegyen full áthatód, krited, nyomj 30%-harmatot, 120-as támadót [/color]és a legfontosabb legyen nagy zöld potid( ha nincs rá pénzed akkor legalább kicsi, de az nem tudja helyetesíteni) és full támadó sebességed, Szóval inkább:
2k tp, 15 kard 8 támseb és 5-10 krit mint
2k tp, 15 kard 10 krit.

De ha jól emlékszem a cipid pont ilyen.
Rendes támadósebeséggel, és technikával a veled 1 szinten lévő mentákat megfogod. Ezalatt azt értem, hogy 5/3 esetleg 5/4es cuccod van akkor az 5/3-as mentákat meg tudod fogni csontal mindenképp de mondjuk 1 5/5-ös optolásal rendelkező karakter ellen nem sok esélyed van. ott már a szerencsén múlik ha elvered. ^^.

Testivel nem lehet megfogni a mentákat (mármint aki ért a mentához, aki viszont nem, azt testivel jobban megvered mint mentával) Ha a kuzdelem vérre megy akkor mentaként combo nélkül nagy zöld potival rá autozol egy testire skillek nélkül és addig ütöd amíg meg nem hal (közben hozzád sem ért). Menta még WP sura ellen jó, de másra nem, mert sámánokat, bm surákat áthatós ütésekkel küldöd padlóra. ez az autos technika nindzsák ellen is használható, csak hát ugye ez butaságra vall:)
Az ember csak addig él, amíg meg nem hal."

mind a 2!
[color=yellow]Princceeuj[/color]

egy jó testi , full harmat , mindenben , ütésel lecsapja a mentat sztem :d

De azt is vegyétek bele hogy menta vs testi.. testi full harmattal simán veri az igaz.. de egy pvp az menyi pénz is?:)
mentával szerintem jobban jársz. ha egyformák a cuccaitok testi nem harmatozik sima ügy..:D
és egy menta is megállja a helyét sámi/sura ellen ha értenek hozzá..

pvp-ztem full ba testi ellen és ő is fullba volt, oké 1-2x megcsapkodott de összességében 4 ide 1 oda. Ha pedig rá autoztam combo nélkül ütésekből vertem el 0 skillel, mivel meg sem bír mozdulni, max 1-2 három irányu vágást kuldött rám, de az nem tétel. És amint mondtam surát, sámit ütésekből küldöm/küldik padlóra a testik szóval menta szóba sem jöhet ilyen téren.
Az ember csak addig él, amíg meg nem hal."

a testit jól kell ahhoz használni ,hogy elverjen egy full optos mentát.. nem lehetetlen.. de ha egy menta is profin tudja minden egyes képességét használni akkor viszont megállíthatatlan, testinek nincs esélye..