TOP1NINJA!!!

Indította JinKazama, 2013-04-02, 12:15:19

Sziasztok!

Most leírom nektek hogyan kell kinézni-e 1 "TOP1"-es ninjának!

Stat:VIT 95
       INT maradék erre!!!
       ERŐ 95
       ÜGY 95

Szerverektől függően változhat az elosztható pontok szét osztása!

TŐR:90-es(Lélektelenkés):
22demi,10krit,10átahtó,12ügy,12erő!
KÖVEK:KRIT,VARÁZZSEBI,NINJA!!!!!!!!

SAPI:60-as(Ork csuklya):
15mágiadeff,10demi,30tpreg,8mérgezés,8támadüsebeség!

PAJZS:61-es(Tigris):
Imunisájulás,10demi,15kivédés,12erő,12ügy!

KAROS:54-es(Mennyeikönny):
10demi,2ktp,15mágia,10átahtó,10TP-veszteség!

FÜLES:33-as(Ében):
10demi,15tőrdeff,5méreg,20mozgási,10mp szívás!

NYAKI:54-es(Mennyeikönny):
10krit,30tpreg,2ktp,15tőrdeff,8ájulás!

CIPŐ:75-ös(Quilin):
2ktp,10krit,15tőrdeff,8lelasulás,8támadósebb!

VÉRT:70-es vagy 50-es(Feka vagy Király vért kimire esküszik)
2ktp,50támadó,20varázzseb,10visszaverés,15tőrdeff!

Ennyi lenne!

Remélem segítettem!

Szia!! :) koszi ezeket en is igy szoktam am a vertnel sztem az az egy hiba hogy varazssebesseg helyet nyilat kene rakni.....persze  ha ugy van akkor kulon nyilnak kulon tornek...:)

tőr 22demi 10krit 10átható 12dex 20varázs
Mért rakna vértbe nyilat, ha másba sincs? Meg mért a fontosabb opt helyett?
"Én olyan nagyba adom, mint a milfeknél a mellbÅ'ség"!!;)

Én a tőrt Sillent szerint optolnám és a kövezést is inkább: Áth,V.sebi,Kaszt.

Nyakiba tp-reg helyet nyíl def.

Cipőbe Lassúlás helyet Nyíl def (nem érsz vele semmit ha belassítod).

Vértbe 50támadó helyet 15 nyil,vagyha full harmatos vagy akkor a v.sebi helyet mehet a nyíl def.

Fülesbe felesleges az mp szívás(bugos opt) 15nyíl mehet oda is:)

Ez csak a saját véleményem.

Üdv MaxSkil

Szerintem egy pvp eventen tőr ninja ellen a tőr optja jó ,annyi váltással,hogy átható,crit ,ninja ,hisz minek a varázs  hogyha 2-4 skillel vége 1-1pvp-nek.
Vért(KING):jó
cipő:8 lassulás helyett 8 ájulás,hisz egyrészt fizikai kaszt,így lassítás nem ér sokat,hisz te is akkor vagy esélyes ha ütöd és odamész hozzá,egy íjásznak ha egy tőrt betud lassítani az sokat ér,de tőrnek nem.(illetve 8 támadó  helyett nem rosz ha ott van 15 kard ,hisz bármikor átválthat  kardra ,hogy egy alap 6-7 k skillje legyen arra számítva ,hogy csak tőr elleni szett van rajtad,ezért jó a 8-8%ájulás nyaklánc,csuka,esetleg tőrbe  12 dex helyére  8 ájulás ,mert 12 erő többet ad a skillre mint 12 dex,így ha kardra vált és 8ájulás tőröd van azaz 8-8-8 1-2 ütés és full ájulás neki)
Nyaklánc:2ktp 15tőr 10 crit 8 ájulás ,már bőven top1 ,de legalább pvp-re dísz opt legyen,azaz 30 tp reg.(annyit mondok,hogy 30 tp reg helyett 15 kard ,hisz bármikor átválthat  kardra ,hogy egy alap 6-7 k skillje legyen arra számítva ,hogy csak tőr elleni szett van rajtad,ezért jó a 8-8%ájulás nyaklánc,csuka,esetleg tőrbe  12 dex helyére  8 ájulás ,mert 12 erő többet ad a skillre mint 12 dex,így ha kardra vált és 8ájulás tőröd van azaz 8-8-8 1-2 ütés és full ájulás neki)
Füles:10 mp helyére 15 kard,kék poti van:)

tőr v. tőrbe pvp eventen ez így van helyén:)
Karkötő hibátlan.

8 ájulás helyett 8 támadó sebesség,és a varázs seb igen is fontos...
Összességében: Támadó sebesség,varázs sebesség,krit és átható,def (tőr-nyíl),és a dex inkább mint az erő.
De ez a téma is már 25-ször le van írva.

Kerdezitek mert kell nyil deff varazssebesseg helyett?? mondjuk azert mert egy reszt a torninjanak max 4skilbol kell nyernie egy pvp-t.....legalibiss nalam meg a legerosebbeket is 4skilbol verem....:D jah bocsi 5bol alcaval eggyut:). Masfelol ha jon egy ilyasz ninja akk mit csinalsz? xD 2skill es vege mert hoppa nincs nyil deff.

Jaj igen es szt-em ne a tp-regget kene kicserelni nyilra hanem az ajulast mert ha van imun nem er semmit amugy is pvpnel meg szoktak alni ha imun bugg van...:S

igazából a ninja olyan kaszt,hogy nem m1 mi ellen megyünk mivel (nem m1.hogy tőrrel/íjászal/kardossal megyünk íjász ,kardos,tőrös ellen) és nem m1,hogy tisztán vagy fullharmattal pvp event körülményekkel.

Költséges 1 kaszt,a szerveren nem is nagyon van olyan ninja akinek minden helyzetre van aktuális szettje.

Mert azért egy tőr ninjának egy íjász ellen több skill kell mint tőr. vs tőr-be,hiszen az íjász( ha tapasztalt) akkor picurit futkoz,hisz neki sem jó ha megállás nélkül nyeli az ütést be,így átlag az íjászfutkoz ,így skillekre kell támaszkodni,azaz full varázs kell,magyarul 20 varázs tőr,átható kő helyére varázs, hp nyíl varázs támadós epik stb...

viszont tőr. vs tőrben 22demi 12 dex 10 crit 10 átható tőrrel elverhetsz te bármilyen full. 5/5 szetteset is,hisz ha tudod használni a ninját ,akkor bőven az előtt vége a pvp-nek ,minthogy  előnye legyen egy full varázstól.

Nem kell megadni a lehetőséget ,és már is nem olyan hatásos a fullvarázs.

Hy nekem annyi kérdésem lenne h íjász ninjának ha vértbe meg van a 15 kard és 2 kezes védelem,tp,testi támadás visszaverés, akkor melyik optot érdemesebb bele rakni támadó értéket vagy varázs sebességet? mert halottam már mind1ikre is-is szavazatokat és nem tudom el dönteni h melyik a hasznosabb/jobb ?

mivel íjász legjobban  skillezős/futós kaszt így varázssebesség hiszen skill kell.

De szerintem ,mivel a visszaverés vitatott ,működését illetően ,ezért támadót rakj a helyére,ha működik a visszaverés akkor azt tegyél bele,ha nem akkor egyértelműen támadóérték.

A visszaverés ugyan működik, de olyannyira felesleges, hogy az valami elképesztő. A sárkány sámán "visszaverés" buffjából kiindulva, csupán rendkívül magas (700+, vagy még ott se) INT felett fejti ki a hatását értékelhető módon. Szóval, amennyiben lehetséges, támadóértéket rakj.
NEM csinálom meg helyetted a szerveredet.
NEM fogok teljesen alap questeket írni helyetted.

Inkább szerintem is a tőr : 22demi 12dex 10krit 10átható 20warázs lenne .