Szabadozó kari!! :D

Indította Wexox, 2013-03-03, 19:37:54

Nem igen volt jellemző rám a szabadozás, de olykor-olykor előfordult, amikor nem volt jobb dolgom. Ilyenkor Sárkány sámánnal szoktam harcolni (meg úgy általában is). Relatív ugyan, de sámán támadásra egy zsúfolt mapon nem mindenki készül, még ha számolunk a mágia védelem mértékével is. Mivel egy váratlan támadásról van szó, nem valószínű, hogy a körülöttem lévő kasztokon van áldás (kaszthoz rendelt). A sárkány üvöltés elég jól szokott sebezni, kritikus találattal végképp, és jó esetben fellöki az ellenfelet, tehát ha nem akarok meghalni, vagy komolyabb összetűzésbe kerülni másokkal, akkor még időt is nyerek arra, hogy esetleg vissza fussak, vagy hogy bevigyem a többi támadást is. Eleinte felmérem a terepet, utána egy második fordulóban szoktam eldönteni, hol támadok, kiket és kiket próbáljak elkerülni. Tehát taktika. Magától értetődő, hogy azon kasztok ellen több védelmet és erőt teszek, mint amelyek nem okoznak komolyabb kihívást.

A WP Sura akármilyen erős is, nekem nem szimpatikus. A harcstílus, a képességek bármennyire is kézenfekvők ahhoz, hogy szabadban öljünk vele, nekem kényelmesebb a sámán, függetlenül attól, hogy van hátránya (már csak védelemügyileg is). Nem tartottam igazságosnak, hogy védelmet építeni sámán ellen mennyire egyszerű, szemben például a Kard surával, amelynek számtalan előnye van, de nyilván bizonyos előnyök következménye egyben hátrány is lehet, más tulajdonságokra nézve, ez persze minden kasztra igaz.

Viszont ha WP surába  kezdenék, túl könnyű dolgom lenne. Ezt pedig nem akarom.
"A legjobb éppen az, ahová aznap teszem a mércét."
Draven

BM Sura
A gyerekek flesselték a telet
Már csak akkor megy ki játszani mikor elmegy a nete
Megáll az eszem ....
Hiányzik sok régi dolog tesó és nem csak nekem!

A BM-et alapból szinte lehetetlen megölni a védelme miatt. Csodálkozok rajta hogy alig-alig említik.   
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"