Koreai SF több ch készítés (K)

Indította mituska, 2013-02-10, 15:55:18

2013-02-10, 15:55:18 Utolsó szerkesztés: 2013-02-17, 18:18:20 Szerző: [MOD]Aegist
Sziasztok!
Már sokan kérdezték tőlem, de sajnos én is tanácstalan vagyok, hogyan lehet koreai szerverfilet több (pl.4) ch-s-ra csinálni. Többen ígértek leírásokat, de sajnos nem születtek meg a publikációk. Való igaz, hogy több leírás is van "szerverbe több ch" készítésről, de nem koreaihoz vannak. Legtöbb leírás nagyjából arról szól, lemásolod ch1, átirod ch2-re visszatöltöd, configba átírod stb. A koreaiban az az egy ch is darabokra van szedve. (Itt például többeknek is fejtörést okoz, ha új mapot raknak be és nem game99-re akkor a sok ch1 mappából melyikbe írja, mivel nem channel1 a mappa neve. A game99 nyilván mindenki tudja micsoda, arra nem szükséges kitérni). Egy kedves fórumozó nagyjából elmondta, hogy vonjam össze őket és az lesz a channel1, majd mikor visszakérdeztem azt mondta másodjára, nem szabad összevonni, így teljesen elbizonytalanodtam. Zavaró lehet a sok kis mappa.  Nagyon köszönöm a segítséget és a hozzászólást előre is.

2010-es Koreaiban így néz ki:
-first
-game1_1
-game1_2
-game1_3
-game2
-game61
-game99

Egyéb szerverfile:
-Channel1
-Channel2
-game99

Van hozzá működő leírás (epvp)...

Valóban, másolni kell a channel mappát, a game99 kivételével (tehát first, game1_1, game1_2, game 1_3, game2, game61 kell)

Átírod configokban a channelt, a portokat és a core nevét is, valamint az ITEM_ID_RANGE-t. Ez utóbbi a legnagyobb szívás, mert a számok nem fedhetik egymást, de elég nagy intervallumot kell megadni az összes item számára (ráadásul van maximuma, már nem emléxem mennyi).
Könnyű belefutni az "out of item id" féle hibákba:D

Nagyon köszönöm a választ!