[NEW!]Újraindult a Híres fájlmegosztó, a Megaupload!

Indította DeathKnight, 2013-02-04, 18:28:18

Sziasztok!
Újraindult a híres fájlmegosztó,a MEGAUPLOAD!

Link: https://mega.co.nz/
Üdv,DeathKnight!

Csak egy a baj vele , felraktam rá egy cuccot ,6 an letöltötték aztán behalt a letöltés , és én is jártam így kaptam egy linket tölteném le aztán meg áll , mint ahogy írták is ez még Béta változat de meg is látszik rajta  8)

Nem tudom kíváncsi leszek hogy milyen lesz ha kész lesz remélem olyan jó mint a régi :D

en mar 1-2 hete hasznalom nagyon bejon...
par giga zene, film mar fent van...
lakatos fiftiszent :DDddd
van sajat stilusom, ertem? :/
swagger boy..
igen egy nagykepu, kis b*zi aki jatsza a rajgyereket :))

Hát nekem nem a legjobb..Nem tudom miért,sokaknak nem engedi letölteni..

Énnálam működik. Szerintem Adobe Flash Player kell neki, azért nem megy valakinél. (Vagy keretrendszer talán.)

Ha kitudódik,hogy újraindult megint bezáratják.

Kieg.:Aki nem tudná,azért záratták be,mer"kalóz" oldal lett belőle.
Állítólag sokan börtönbe kerültek.
Csak akkor keress PÜ-ben,ha assembly programozó vagy.

2013-02-18, 22:05:47 #9 Utolsó szerkesztés: 2013-02-19, 20:01:52 Szerző: [MOD]Aegist

Ki lehet játszani, hogy ne zárják be, meg gondolom 2x ugyan azt a hibát nem követik el.

NEM!!!!!! NEM azért zárták be mert... hanem a sok illegális tartalom miatt! de azért nyitották meg újra h aki csinálja az sokat kaszál ebből annyit h az élet fogytilant is ki tudná belőle fizetni ;) + maradna is még neki ;) de igen mert kalóz ... de data.hu is az stb... az összes... ezért rosszak a warez oldalak... hamar ki szúrják a rendőrök.. ezért kéne tori oldalt csin ;) de hát ki csinálna? mindenki szarik xD jó csak poén volt :d
Patcher/Weblap bekonfigolásában segítséget vállalok !!! PM! GM jogért!

Jó megbízható tárhelyet keresel? Keress fel engem!

Nekem működik, és kösz hogy megosztottad velünk!

Amúgy szerintem ilyen nagy oldalakat előbb figyelmeztet a hatóság aztán ha nem tesznek semmit lépnek, egyből nem fognak a nyakadba akasztani egy milliós pert, de mondjuk nem volt ilyennel még dolgom szóval ezt csak az én véleményem.
Próbálok segíteni, de ha nem jó akkor nem kell negatívot adni! :/

nem hinném hogy ugyanaz csinálta ezt aki a megauploadot... az még börtönben van , nem ?:D
Én nem vagyok rasszista, de az ember színe fehér.

Idézetet írta: iLLusion Dátum 2013-02-27, 21:23:56
nem hinném hogy ugyanaz csinálta ezt aki a megauploadot... az még börtönben van , nem ?:D

De. Ugyanaz csinálta, Kim Dotcom.