Szerintetek? Melyiket érdemesebb? :)

Indította Wexox, 2013-01-29, 21:57:56

2013-01-29, 21:57:56 Utolsó szerkesztés: 2013-02-01, 10:10:37 Szerző: [MOD]Niix
Hello.
Na az lenne a nagy dilemmám ,h nem tudom milyen karit kezdjek (ismerős?) . PvP fanatikus vagyok..
Vannak kasztok amik biztos kiesősek-->Bm és a Gyógy!! Hogy miért? Mert hiába van egy "top" szetted nem az dönt ,hogy full int vagy ,hogy full krited van e ,hanem hogy szerencséd van vagy sem:)  és amúgy is semmi játék élmény a két karakterrel (számomra) 1évig játszottam mind két kasztal  felváltva Sámira:8d ninja,8d sura,8dsámi:) és még is a tőr ninja elvert (nem egy harmat nélkül:/ )Bm-re 8d.sura,8dwarri sajna a wp mindig megöltek :D és volt egykét erősebb testi is.. De ha valaki még is harmatozik és van bent 80% mágia akkor már hiába olyan jó :( Na ennyit ezekről!!

Amik szóba jöhetnek és most kizárólag dd-re gondolok: Tőr ninja,Wp sura,Menta warri,Táv ninja,Sárkány sámi,Testi warri

Ezekből amivel játszottam hosszabb ideig az a Tőr ninja (2év) A többi kasztot is próbálgattam kisebb nagyobb sikerrel ;)
Na szerintetek melyiket érdemesebb elkezdeni PvP-re tudom ,hogy  a játékosok túlnyomó többsége a Bm-et és a Gyógy sámit tartják a 2 legjobb pvp kasztnak de kitudja lehet még se ők azok:)
Most a maradék kasztok közül 8-8d vel melyiknek van a legtöbb esélye a többi kaszt ellen(azaz melyik öl többet) a többi kaszt ellen be bele értem a gyógy sámit  és a bm-et is. (a harmatok a dupla csont és a item shopos tárgyakat is vegyük bele :) hisz azért vannak a játékba ,hogy használjuk őket.. (nem feltétlen pvp közben)
INDOKOLJÁTOK IS HA LEHET!! KÖSZI <3 :$
;)

tőr: gyors, szép skillek, többféle pvp kombólehetőség van, szexi
íjász: szép skillek, távkaszt, viszont lassú, deeeee mégis íjász nyerte a pvp versenyt. Butterlfyy-t kérdezd meg mi a titka:D Gondolom a jó sok varázs seb.

Tőr:gyors erős,és ahogy előttem szóltak sexy :$
Táv: jól használva full varázs sebivel és krit el keményke lehet
Wp:nagyon erős és harmat se kell mindig ;)
Testi:szerintem egy elavult kaszt :)
Menta:nehéz kezelni könyen kerülhető skillek :( de ha találnak akk esélyes lehet pvp be
Sárkány: szép kis sebzéseket lehet vele tolni de hiába  atűz és a krit ellene is betolható a 80%mágia :(
szerintem Wp,Tőr,Táv közül legyen a karid:)

Hát akárki akármit mond.. én azt tapasztaltam hogy tőr az túl "törékeny" pl BM sura ellen, de persze sok wari előtt sem áll meg, és még a sámik.. Bár nindzsák ellen egész szépen nyertem.. de a többi kaszt..
WP-t és a BMet ajánlanám de ugye BMet nem akarsz.. Akkor marad WP miért is?
Sok varázs sebi... gyors skillek, ha van nagy zöld potid, sok (de persze kicsik is jók) akkor ugye ott van a varázspenge vagy mi az.. rég voltam WP nézzétek el :D nah szóval, gyorsabb ütés érdekében még ez is számít.
Íjjászról semmit nem tudok az ég világon.
Menta wari.. Na ez volt a kedvenc kasztom a surci után.. Ha fel duplázod, és van egy jó alap optos tritonod, amiben van 8méreg, és nem vagy lassú, a legjobb kaszt.. persze ezt is tudni kell használni ahogy mindegyiket.. méreggel, varázs sebivel szinte meg üthetetlen de a kedvencem 8d vs 8d menta wari uhh el lehet szórakozni, és itt a taktika a fontos, persze a krit, és az átható is számít..
Testi:Nem sokat használtam, ehhez nem értek, persze egyikhez sem értek profin..ahogy szerintem még senkisem :D

Törékeny a tőr?:DDDD
DD féle pvp szervereken(Tudod, nyáron nagy divat volt)
Topos Bm surákat 10k élettel vertem tőrrel. Ennyit erről:D

Egyébként igen: Testi wari: unalmas
Sámikhoz gőzöm sincs, egy sem volt sose
Menta: hozzá érteni kell minimum fél év tapasztalat pvp szervereken:D
wp: szerintem a wp maradjon csak a pvm-nél:D

Igen törékeny.
Össze állítok a másik 3 kaszt közül neked olyanokat hogy a nindzsa csak lesne..
Persze ha lenne rá a játékban tehetségem már mint money, de most próbálom fel lendíteni.
Attól h most 10k élettel verted.. Volt nekem is olyan, de meg is próbálhatjuk majd :)
Nekem a nindzsa csak a gyorsasága miatt jön be, de persze kinek mi..

szia szerintem a wp surát érdemes mert eleinte jo farmra 90- felettt pedig pvp re is jo 2 oldala is van :)
Ha segitettem pls plusz (+) karmát ..
Akik pedig ok nélkül - t adnak azoknak csak gratulálni tudok

Még várok 2-3 napot a szavazatokkal és a hozzászólásokkal de a Táv ninja Tőr ninja és  Wp sura az esélyesebb
Tőr ninja előnyei:gyors,erős,kardal is csapkodhat, warokon elég hasznos tag Hátrányai:nem nagyon találtam semmit
Wp előnyei:erős pro cuccal és kis +help-el 2.5k körül is üthet 8duplás elenfeleket is!!! waron kioltása és a hatalmas ütései miatt halálos Hátrányai: könnyen kikerülhető a legerősebb skillje az újcsapás és +ba az amugy se nagyot sebző kioltás se ha sok ellefélre ninnják,menta nincs semmi jeletős dolgo amit kioltana
Táv ninja:pvp be sok mozgásival full varázsal és krit el komoly lehet warokon a legjobb kaszt mert ott senkin nincs nyíl deff Hátránya:lassan skillez kb ennyi..

Ti ,hogy látjátok?
;)

Üdv! Szerintem WP a legalkamsabb pvp-re a jelen állások szerint, egy fullos wp, harmattal és csontal... bármire képes!:D Ha azt vesszük hogy az oltással az összes többi karakter segítségét elveszi, ráadásul meg gyengítve 80% mágia deffel, warik ellen meg ugye bár a full kard def és kivédés pótolhatatlan dolog. Ezt mind saját tapasztalatból mondom!:D
YOUTUBE CSATORNA http://www.youtube.co/user/nemfelejt?feature=mhee

Név:    [color=red]Markiway[/color]

Lv:      [color=red]99[/color]

Kaszt: [color=red]Testi[/color]

Rang:  [color=white]Kegyetlen[/color]

[color=blue]GAME OVER [TUDOM FÁJ][/color]

ijasz ninja
az ellen ma mar senkinek nincs"pro" cucca...
igaz hogy lassu, de en 1 het alatt megtanultam anno kezelni...
bar sok a pvp-k kozben ellene a siras...
lakatos fiftiszent :DDddd
van sajat stilusom, ertem? :/
swagger boy..
igen egy nagykepu, kis b*zi aki jatsza a rajgyereket :))

Éna Wp re és a Táv ninjára szavazok minda 2 jó de az tény hogy a wp az ütös tud lenni jo cuccokkal
"Soha ne add fel érd el az álmaid
a kudarcok ne törjék a szárnyaid
gyerünk állj fel próbáld meg még egyszer
nem létezik olyan mit nem érhetsz el"

a "Tőr" ninja :kardal is tolhatja és meg kell hagyni talán 1-2 embernek van olyan optja amiben 15kard/15tőr van..
Szerintem top1:D

2013-01-31, 21:36:59 #13 Utolsó szerkesztés: 2013-02-01, 16:32:04 Szerző: Wexox
Mivel a warrikat csak azért raktam a szavazásba mert hátha újat tudok meg róluk ,de még se ezért kivettem őket am sem voltak versenybe 3-3 szavazat mind kettőre a sárkány sámit is kivettem mert végülis ellene is össze lehet hozni a 80% mágiát :S am nagyon jó kaszt! :) ha valaki warria vagy a sárkányra szavazott most arra kérném ,h szavazzon újra a két ninja és a wp maradt bent..! Köszi és bocsi azoknak akiknek kivettem a szavazatát!!!

Üzenet összefésülés: 2013-02-01, 16:32:04

Még várom az indokokat és a szavazatokat!!
;)

Nos.
Először is,szeretném leszögezni,hogy mindig is
sámán párti voltam.
Gondolkozzunk:
-Sárkány sámi:
80% mágia def? na és? ott van neked a tűz és a méreg.
-WP sura:
Próbáld ki,kard deff ellen jó,ha leveszed a kardodat:) (tapasztalat,8x pvp bajnok funnyword-ön)
-Menta wari:
Ha gyors vagy,jók  a  reflexeid,és nem bánod,ki
mit mond,akkor a dübörgést is kézzel csináld.(hasonló)
-Ninja,tőr:Abszulult deffet nehéz csinálni(kard,tőr,nyíl,méreg,mágia? elég sok)
-Ninja,íjjász:Nem tudom van-e 6.skill ddmt2-őn..(ha van esélyes..)
-Testi harcos:
Kedvenc kasztom,volt és lessz is.
Sokáig játszottam vele,tetszett,hogy a nálam gyengébbeket egy száguldással
leterítem.Sajnos tényleg elavult kaszt,mikor mindenki warira csinálja az első duplákat..
Hát..Ezek alapján Neked kell eldöntened.
Ne csak játsz a karakterrel,élvezd is!
Üdv
Csak akkor keress PÜ-ben,ha assembly programozó vagy.

Énis a WP-re szavazok,mert ha 1 pvp-ben már kioltja pl: a BM et és neked marad még pl 12k TP-D akkor már vitted az egészet:D de nem is muszáj sok tp-nek lennie:D(ez változó)

Tőr ninját nem nagyon érdemes csinálni!
Sok def és egyebek kellenek!
Hogy valamire haladj vele rengeteget bele kell öllni!
És elég nehezen kezelhető kaszt szerintem!(2 éve ninjázom,de még mindig nem értek hozzá)

Mostani szinten optok:
Tőr def
Nyíl def
Kard def
Demi
Mágia ellenálás
Méreg ellenálás
Ezek csak a deffek!

De jól jön ha van:
Krit
Átható
Dex
Varázs sebi
Támadó sebi

Leírni is sok ami a ninjának kell!

Wp-nek is kellenek ezek,de ott csak kard def!

szerintem a távninja nem nagy pvp kaszt:)
de a wp és a tőr ninja annál inkább, nehéz döntés:)
talán a wp jobb a a kioltás miatt, de a távninja hanyagolható:)

Ezek közül a tőr ninja a legalkalmasabb pvp-re.
Bár nekem örök favorit a Menta.
[COLOR=red]http://www.youtube.com/watch?v=PtrLjjTdF9A (QuicklyFrost PvP Movie)

[COLOR=red]Katt a kép-re

Tőr Ninja: Erős meg minden csak ahogy Raaawr írta nem tőr nyerte a versenyt.

Sárkány Sámi: A Gyógy szétkapja elég hamar.

Wp: 2. Legjobb igaz keveset voltam vele, de harmattal 1 BM SE vert el.

Íjász: Szerintem ez az amit keresel. Én is épp egy íjászt építek. Láttam a manapság "TOP" szetteket és csak egybe volt nyíl védelmes.

ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került