MOBOK emelése (K)

Indította kinder20, 2013-01-24, 19:00:10

2013-01-24, 19:00:10 Utolsó szerkesztés: 2013-01-30, 16:12:05 Szerző: [MOD]Aegist
Sziasztok nézelődtem és mindent találtam csak azt nem ami kell.

Mobokkal kapcsolatos beállítás van fent bőven a fórumon és jók is mert eddig mindet használtam : EXP, drop, sebsés, yang, még a kard, tőr stb deffeket is betudom állítani....Na de amit nem találtam sehol meg.

Mobokat hogy tudom növelni a mappon.??? Tegyük fel sd2ben 2szeresére akarom növelni a mobokat...Vagy ami sokaknak baj szokott lenni BO nál a respawn és a mennyiség....Ugye itt orkközépről van szó...A lényeg hogy nem tudom hogy kell beállítani hogy több mob és gyorsabb éledéssel legyen....

Félre értés ne essék a filezilla mappon belüli NPC.txt-t nagyából tudom kezelni...Szóval mappokra fixen letudok tenni NPC-t vagy akár fix metinkövet is.

Kérdéseim :
1 Mobok létszám emelése respawnal együtt.
2 Több embertől is hallottam hogy GM karival beírsz egy kódot és másfajta mobok is random elkezdenek megjelenni a mappon. PL event nél map1en különböző helyen bossok....Ezt ha valaki tudja megköszönöm.

És a 3dik amit egy német szerveren láttam. Setau-t megcsinálták bossznak és a harcos skilleivel támadott :D

Száguldás és forgó :D Nagyon érdekelne ezt vajon hogy sikerült ? :D

u.i.: Legutolsóra ha nem kapok választ nem sértődöm meg biztos komplikált lehet :D

köszönöm

hmhmmh..
Én így csinálnám.. kicsit maszek. de egyszerű:
FTP-> Home/game/share/locale/germany/map
megkeresed a mapot..
ÓÓÓÓÓPÖÖÖÖN*-*
megkeresed a regen.txt-t.
ami ebben a .txt-ben van  mobcsoportok lerakásának helye és ideje.
kijelölsz mindent ( CTRL+A) aztán lemész alegvégére és beilleszt (CTRL+V)
Így minden csoportból kettő éled.

Hmmm....Én ezt nem maszeknak hívnám hanem SHUFNITUNING-nak :D

Hát ha ez működik én le******* magam :D xDDD

Köszi azért kipróbálom :D

Remélem menni fog.. nekem sikerült. :D

REGEN esetében a duplázás simán működhet, mert nem pont az adott koordinátára kerül a mob, hanem a körül valahova (saccper +/-20).

A respawn idejét meg a respawn idő oszlopban kell állítani :D
pl: 60s helyett 20s és máris 3x gyorsabban élednek (elvileg)

Csak az a baj.. Hogy így nem megduplázódnak a mobok.. hanem előbb jönnek vissza.. más a hatás. :D
de fejet hajtok előtted ATAG! :DD

A duplázás és a regen is sikerült hála nektek :) Köszönöm :) Végre kétszer anniy mob van orkföldön mint eddig *.*

Zárom :)