Pong írás help! (K)

Indította TMC, 2013-01-06, 14:58:16

2013-01-06, 14:58:16 Utolsó szerkesztés: 2013-01-07, 20:30:20 Szerző: [MOD]Aegist
Üdv!

Kérdésem a következő:

Szerverfájl és a metin2.bin PONGJÁNAK ugyan annak kell lennie, vagy eltérőnek? Mert most hallottam olyant, hogy különbözni-e kell. De ha viszont a metin2.bin-t elmentem HEX EDITORRAL, akkor a patcher daemon toolsal nyissa meg...

valaki adna részletes segítséget?
[color=white]Csak úgy ne nyomogass -karmát mert vissza megy! Segítettem? + karmát kérek!

Ugyanannak kell lennie, a bin meg azért nyílik meg  DT-vel mert valószínűleg hozzá van társítva.

Hagytam eredetin: testtesttesttest -en mind kettőt, és csak csatlakozik a szerverhez.

Ha megváltoztatom, akkor ez van amit most írtam:     De ha viszont a metin2.bin-t elmentem HEX EDITORRAL, akkor a patcher daemon toolsal nyissa meg...

ilyenkor mit tegyek?
[color=white]Csak úgy ne nyomogass -karmát mert vissza megy! Segítettem? + karmát kérek!

Töröld le a DT-t vagy registerybe vedd ki a bin társítását.

Disco - Az eredeti metin2.bin is társítva van a DT-hez. És patcher után nem jelez hibát. Ha átírom benne a pongot, akkor egyből a DT-hez társítsa (és attól félek, hogy másnál is ez lesz, és nem tudnak majd fellépni.

Erre is tudnál megoldást?

Legyen kisnyul a kiterjesztés, nem muszáj bin-nek lennie.

metin2.kisnyul  ?  Ez vicces :D

Probáltam ezekkel: dll, bak

mindkettőnél hiba volt. a kisnyul segít?:D xd

Akármi lehet csak egyértelműen legyen átírva a patchonfigba is.

2013-01-06, 15:13:17 #8 Utolsó szerkesztés: 2013-01-06, 15:20:59 Szerző: TMC
Tessék, nem jött be:

Akkor ezt így nem tudja a patcher, vedd ki registeryből a bin társítást és jó lesz.

De másnál is ez lesz a hiba, haverom is megpróbálta azzal a metin2.bin-nel és neki is a daemon nyitotta meg. Nem értem szerintem a Hex editor menti el sz*rul...

Szerinted?

Deamon telepítésekor nem az expressz telepítést kell választani, ha a manuálisat és ott ki lehet venni a bin elől a pipát. VLC-vel ugyanez van, ő is magához társítja ha nem vesszük ki a pipát.

De nem érted látom.:) Akinek fentvan a daemon annak nem fog elindulni. Az alap metin2.bin-t változtattam meg. Az eredetinél és DAEMON-hoz van társítva. Átírtam a pongot, felülírtam, és egyből DAEMONNAL akarja megnyitni. Itt a metin2.bin a sz*r... :S

Próbáld meg akkor másik hex editorral, létezik minimum 500 féle, de biztos nem ez a hiba.

Akkor szerinted mi a hiba?

Azért Deamonnal nyitja meg mert elrontod az átírást, tehát tönkrevágod a bin-t ezért indítja Deamonnal. Nálam ugyan ez volt, csak VLC-vel, ha nem nyúltam hozzá elindult, ha hozzányúltam és elírtam, melléírtam, máris VLC vel indította. Amikor megnyitod hexbe nyomd meg az Insert gombot és akkor tudsz normálisan írni, nem törli a következő karaktert íráskor..

2013-01-06, 16:24:40 #16 Utolsó szerkesztés: 2013-01-06, 16:27:17 Szerző: TMC
EZER HÁLA! SIKERÜLT! + karma megy! :)