[ALL IN RAR]Béta fegyverek

Indította Nortex, 2013-01-02, 18:17:08

2013-01-02, 18:17:08 Utolsó szerkesztés: 2013-01-03, 11:40:10 Szerző: Azulon
Sziasztok,

Elhoztam nektek a béta fegyvereket egy rarban.

Letöltés: http://data.hu/get/6025733/BetaFegyverek.rar

1. Nyisd meg a Navicatet majd a player adatbázisra jobb kattintással válasszuk ki a "Console" opciót, majd a query.txt tartalmát másoljuk bele, és nyomjunk egy Entert. Ezzel a szerveroldal készen van. Reboot-old a szervered, majd indítsd el.

2. Helyezzük be a kliensünk pack mappájába a beta_fegyverek.eix / .epk fájlokat, majd írjuk bele az Index fájlba az új fájlokat. Ahogy megnyitjuk az Index file-t a PACK felirat alá nyissunk egy új sort, írjunk oda egy * -ot majd egy új sorba ( a 2db csillag közé ) írjuk be ezt: beta_fegyverek . Ezzel a kliensoldal egy része készen van.

3. Bontsuk ki a locale_hu fájlokat majd az item_proto-t is. Az item_proto.txt tartalmát másoljuk be a fájl végére. ( Természetesen a </item_proto> zárotag elé ) Mentsük el, csomagoljuk vissza az item_proto-t.

4. Nyissuk meg az item_list.txt-t és másoljuk bele az item_list.txt tartalmát a végére. Mentsük el, csomagoljuk vissza a locale_hu-t.

5. Bontsuk ki az icon fájlokat, majd az item mappába helyezzük be a .tga fájlokat. Az icon mappába mellékeltem xml-eket is, ezeket is rakjuk be az xml fájlunkba a bontónál. Csomagoljuk vissza.

Ezzel készen is vagyunk. Hibátlanul beraktuk a Béta fegyvereket a kliensünkbe.

Kellemes időtöltést,

Azulon

Felmerült egy hiba, nem látszódtak a fegyverek, csak csillogtak. JAVÍTVA