[Csevegő] DDMT2 #2

Indította ATAG, 2012-11-29, 18:45:36

Értem köszi.
Még 1be se lehet rakni..:S
"Ha elég kitartó vagy a célod elérésében,
Megkapsz mindent, amire vágysz"

Nem és 5milla a piaci értéke.. Sokkal jobb lenne ha alig esne, de harmatokat, optcserét stb-t dobna
"Ránk ragadt az utca mocska és nem mossa semmi le,
Minden nap azt hallgatom, hogy nem vittem semmire."

Hát. sztem meg egyáltalán ne essen , és csak HF essen :p
2013...vs Danger00 0-5 cs.

1kari már csak 10 zoknit tud beváltani ?...
Játékban:HeyMajiBuff Lv.99
              HeyMaji       Lv.105
              HeyMajonez Lv.99
Ultra csak a fórumon :$

Micsoda ne szivass... farmoltam v. 60 zoknit..x"d ( habár van v. 40 karim.x"D )
2013...vs Danger00 0-5 cs.

farm-al voltam 10et engedett. surámmal megint 10et többet nem.

nekem is van csomo 3 leltár tele rakiba XD
Játékban:HeyMajiBuff Lv.99
              HeyMaji       Lv.105
              HeyMajonez Lv.99
Ultra csak a fórumon :$

2012-12-23, 23:06:41 #206 Utolsó szerkesztés: 2012-12-23, 23:12:12 Szerző: azbest
Szeretnék leírni ide érdekességképpen egy történetet, mivel valószínűleg csalóba botlottam, remélem esetleg megfékezem az illető "ámokfutását", és sokan elkerülik ha szó szerint felkínálkozik nekik:) Igaz ez az állítás: Mindig tanul az ember valami újat:)

El is kezdeném "szerény" történetemet.

Mai nap kezdődött, mikor hajnali 4-kor nembírtam aludni, felkeltem, kávé bekészít, cigaretta farmerzsebből elővesz és leültem a gép elé. Nem bírtam magammal, fel kellett mennem DDMT2-re kicsit körbenézni. Persze szigorúan miután megtudakoltam milyen idő lesz ma(roló egész nap lent-.-2 ). Map 1 Hajnali órákban szokás szerint kongott az ürességtől, még boltból is csak 1-2 lehetett(gondolom éjszaka resi volt). 4:30 Fele gyűltek a kedves játékosok és rögtön egy ismerősbe botlottam. Rögtön kitárgyaltuk a karácsony Részleteit. Még üzleteltünk is. Erre váratlanul Odavágtat lován 2TeplekOke nevezetű szorgos kis egyén, hogy kivegye a részét a jó bizniszből. Nézegette cuccaim, arcokat vágott, kedveskedett, és mivel látta, hogy én egy 70-es szintű sámán vagyok felajánlotta, hogy karakterét nekem adná(LOL?). Hosszas egyezkedés után mivel 5-10 percekre eltűnt( gondolom intézte az e-mail címét) meg szépen lepakolt a kariról, abban maradtunk, hogy odadja teljesen ingyen az E-mail címét amit be is tartott.Megkaptam a karit mindent átírtam még a jelszó emlékeztető kérdést és az e-maileket is. A Karit teljesen magaménak éreztem már:) Bár ez mint kiderült mégse így volt. Sokat győzködött léjek be a sámival és adjam át az én karimról a top D.Sámis szettet az ő volt kariján lévő 99-es Lovagias Sámánra. Mondom ez megtörtént(igazából nem). Kérte, hogy linkeljem be neki megint(gondolom, hogy megbizonyosodjon arról biztos átraktam-e)Bár én ezt nem tettem meg mivel arra hivatkoztam, hogy megyek dolgozni. Ok leléptem a karakterről. 25-30 Perc eltelik, na mondom most belépek körbenézek, hogysmint. Azt tapasztaltam, hogy semmilyen formában nemtudok belépni se karakter, se E-mail se a jelszóemlékeztető kérdések nemsegítettek mivel minden vissza volt állítva a régire. Mondom ez valószínű a freemail baromsága ,lehet kicsit megzakkan majd helyreáll. De még 15 órakor se működött. Valószínű olyan technikát használ, hogy jóhiszeműen elhisszük neki azt mikor mindenét odadja E-mail az összes jelszóval és arra hivatkozva hogy Romániába megy és már nem érdekli a kari ezt komolyan el is hisszük neki és még mielött átadta volna nekem az adatait kikért az akkor megadott Jelszó-emlékeztető E-mail címére egy Jelszovisszaállítót. Hiába irtam én át ö még reggel elküldte azt arra a megadott e-mail címére és így játszi könnyedséggel vissza is tudta szerezni. Érdekessége az a történetnek ,hogy ha estig se történt volna változás tehát betudok lépni folyamatosan valószínűleg rá is pakolom a 8 D.Sámánt! Pedig elhihetitek nem ma kezdtem. Itt a fórumon bigambri10 néven elérhető. Nem érdekelne igazából ez az egész történet. De így ebbe a formába elég könnyen másokat is megkárosíthat ez a 2TeplekOke nevezetű emberke. Nem is ismertem de elhiteti veled mindenáron hogy ö jó kedves, okos, és a legjobb barátod:) Még a történethez tartozik, hogy most este belépett és irtam neki, hogy ez nemjött össze. Erre azt válaszolta valaki belépett a Facebookjába és összevissza irogatott a nővérének(ASD?). És felajánlotta megint a karit. 2 Lehetőségen gondolkoztam: Vagy a saját fegyverével megszerzem a karakterét( ez úgy nézett volna ki hogy megadja e-mail címét meg a jelszavát megadok egy jelszókikérő e-mailt és kikérek egyett azonnal, és miután visszalopná rápakolja saját cuccait én felhasználom az e-mailemre megérkezett jelszó modósitást  ??? Biztos nézett volna nagyott :) Visszanyal a fagyi alapon.) Vagy csak egyszerüen letörlöm a Sárkánycsontos kariját, állapotokat mindegyiken visszaállitom és egyéb finomságok:) Komolyan vissza akarta adni de mindig közbejött valami War Pvp cumizás Stb Vacsora egyebek  :o Végülis 22-ig gyözködtem de ő még warra akart menni. Untam már. 3 Órán keresztül adni a hülyét mint aki nemtudná, hogy egy aljas kis csaló. Gratulálok 2TeplekOke igazi top 3 Warihoz méltóan viselkedtél:) Egyetlen dolog amit benyelt tőllem hála istennek egy 5 optos Sámiking. A tanulság pedig az, hogy ha kínálná karakterét semmilyen esetbe se fogadjátok el, még ha e-mail címet ad akkor sem. Rafinált aki az édesanyját eladná 25 Sé-ért. Vigyázzatok vele!

Üdv

azbest
DDMT2 S1 Lovagias Hidrazen

Régi trükk, senkitől sem szabad elfogadni karaktert...

Idézetet írta: ATAG Dátum 2012-12-23, 23:14:54
Régi trükk, senkitől sem szabad elfogadni karaktert...

Igen valamennyire tudtam csak még az állt távól tőllem, a jelszókikérés, hogy ennyire nem összeszedett egy Freemail-es rendszer >:(

ui.: Ez mostanában a "TOP" playerek fétise? Mások kirablása?

Hát mióta a játék erkölcsi nívója erősen a nullához közelít, úgy tűnik igen...

2012-12-24, 04:46:03 #210 Utolsó szerkesztés: 2012-12-24, 04:49:28 Szerző: [BA]THymea
Sziasztok! Szép  reggelt!

Békés, boldog  Karácsonyt Kívánok minden  fórumlakónak !

2012-12-24, 05:43:23 #211 Utolsó szerkesztés: 2012-12-24, 05:48:17 Szerző: azbest
Jó reggelt szeretetben gazdag Boldog Karácsonyt kívánok minden játékosnak és fórumlakonak! Ő nálunk régen a szeretetről és az ajándékokról szólt .Utána már csak az ajándékokról és a Resszkesetek Betörőkröl XD 2 Éve viszont már a DDMT is a karácsonyom része.Hiába a sok bunkó kezelhetetlen ember én még így is szeretem ezt a brigádot!Mert ha akarnak tudnak ám elég értelmesen és normálisan is viselkedni.Boldog Karácsonyt Mindenkinek és egy jó Nagy Tál Majonézes krumplit! :D

2012-12-24, 07:12:31 #212 Utolsó szerkesztés: 2012-12-24, 07:22:21 Szerző: Essemm112
Boldog karácsonyt mindenkinek.

azbest: Nem akarok veled veszekedni úgy hogy ne is reagálj rá.. De ne csodálkozz ha provokálod őket,úgy viselkednek veled.. Bár mostnába te is normális vagy.:)
Legközelebb ha karit kapsz töröld ki..:d
"Ránk ragadt az utca mocska és nem mossa semmi le,
Minden nap azt hallgatom, hogy nem vittem semmire."

Idézetet írta: [BA]THymea Dátum 2012-12-24, 04:46:03
Sziasztok! Szép  reggelt!

Békés, boldog  Karácsonyt Kívánok minden  fórumlakónak !

Koszonjuk ! Viszont neked is es a tobbi embernek is ! :)

Békés, Szeretetteljes Karácsonyt Kívánok Mindenkinek! :)

Békés, Áldott Karácsonyt kívánok mindenkinek!

Boldog "Karit" Mindenkinek ! :D
Bicnic topikk: http://metin2hungary.net/index.php/topic,167003.0.html

"Márpedig itt rend lesz!" -Mondta a nagymama és berúgta a sz*rt az ágy alá!-

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! :)

Boldog Karácsonyt mindenkinek :)

Boldog karácsonyt!