[Csevegő] DDMT2 #2

Indította ATAG, 2012-11-29, 18:45:36

2015-06-14, 23:12:40 #14460 Utolsó szerkesztés: 2015-06-14, 23:33:17 Szerző: Excorsim
Idézetet írta: Aegist Dátum 2015-06-13, 12:36:57
Én pedig Air ötletét támogatom!
:-* :-*

Mennyi időt kell várni, hogy újabb run-t lehessen menni purgatóriumba? Mert egyik CH-n sem engedi nekünk run után (másoknak sem).

AirWave, DreamerBoy, Kaion (DaaNee), Sweesh alkotta csapatnak köszönhetően kiütöttük a szerver (elvileg) első tűzvörös kövét!

Meg sem lepődök , hogy Air te voltál az első  ;D . Vagy rád, vagy Roderikre lehetett volna saccolni még , hogy kik fognak elkezdeni előszőr farmolni . Egyébként mostanság milyen a szerver , vagytok rajta rendesen ? Vagy még mindig sivatag hatású ?  :P
Ha egy gyerek lop, az mánia.
Ha egy felnÅ'tt lop, az kleptománia
Ha egy ország lop, az Románia

Én 2napja mentem fel utoljára délután 3kor...Akkor egész map1-en volt kb 40player
No Bajner, no party

Akkor te valami csúcsidőbe mentél fel szerintem , de örülök neki őszintén , hogy gyarapszik a dd világa újra, mert én mikor legutóbb "játszogattam" boltokkal együtt ha volt 40 online player kék map1 ch1-en délután felé .  ;)
Ha egy gyerek lop, az mánia.
Ha egy felnÅ'tt lop, az kleptománia
Ha egy ország lop, az Románia

Idézetet írta: Deph Dátum 2015-06-15, 14:54:56
Meg sem lepődök , hogy Air te voltál az első  ;D . Vagy rád, vagy Roderikre lehetett volna saccolni még , hogy kik fognak elkezdeni előszőr farmolni . Egyébként mostanság milyen a szerver , vagytok rajta rendesen ? Vagy még mindig sivatag hatású ?  :P

Most többen vannak :D

Egyébként hihetetlenül rossz a drop... Csak 61-es pajzsokat adott a mai nap folyamán.

Azért én is kipróbáltam volna a purgatoriumot  :-[ :( :( ;D

Sziasztok!

Jó sokat visszaolvastam és érdekelne hogy a tárgyeltűnések érintették a nem aktív karaktereket is?
Van egy 2009-es accountom, kb 2010 szeptemberben léptem be rá utoljára és nagyon sok cuccom volt. 5 év kihagyás után úgy gondoltam kicsit kikapcsolódok a szerveren, erre beléptem tegnap és nincsen egy cuccom se.
Az account információim senkinek se adtam ki és tuti nem feltörtek, mert az 1,7 milliárd yang meg van, a SÉ az accounton meg van...

Ilyenkor lehet valamit tenni vagy bármi esély hogy visszakapjam? Sajnos nem tudom milyen cuccaim voltak, mert nem kevés idő telt el, úgyhogy ilyen téren nem tudnék segíteni.

Idézetet írta: braxa Dátum 2015-06-17, 09:41:32
érintették a nem aktív karaktereket is?

erre beléptem tegnap és nincsen egy cuccom se.

Most tudod vagy sem hogy eltünt e a cuccod?

Idézetet írta: braxa Dátum 2015-06-17, 09:41:32
Ilyenkor lehet valamit tenni vagy bármi esély hogy visszakapjam?

Én csak azt nem értem miért itt kérdezed, és miért nem a jegyrendszerben érdeklődsz!?
Miért tőlünk kérdezed mikor nem mi foglalkozunk ilyen üggyel, és miért itt kérdezed mikor ezért van a jegyrendszer létre hozva?

röv: javaslat jegyrendszerben érdeklődj! Téma kifújt!

2015-06-20, 01:01:22 #14468 Utolsó szerkesztés: 2015-06-20, 01:05:57 Szerző: Kenny
Nem értem miért kell egyből bunkózni és játszani a nagymenőt, csak mert fel mert tenni egy kérdést.

braxa:
Tudomásom szerint a cucc eltűnés, csak az akkor aktív karakterekre vonatkozott és azon belül is csak az azonos mapon tartózkodókra. Tehát szerintem ennek nincs köze a te cuccaidhoz. Lehet, hogy anno egy másik felhasználódon hagytad őket, esetleg kölcsönadtad egy barátnak/tesónak/hörcsögnek/ stb.
Raktárban megnézted? Gondolkodj, hátha eszedbe jut valami!
Véleményem szerint emiatt feleslegesen írnál a jegyrendszerre, ott is hasonló választ fogsz kapni.

Üdv, Kenny

Él még DD? Van egy 10m 50t szettem azzal farmolgatnék, ha vannak még egyáltalán.
"MielÅ'tt meghalok tuti szívok egy kis zöldet, behunyom a szememet és elhagyom a földet! "

Ameddig nem megy a szeró, itt a leghosszab magyar szó: eltöredezettségmentesítőtlenítethetettlenségtelenítőtlenkedhetnétek  ;D

szoval nem csak nalam nem megy :D
Néha szomorú az ember, de néha.. NEM!
Lv.94 JodaSura
Lv.95 MIC

2015-06-21, 08:51:01 #14472 Utolsó szerkesztés: 2015-06-21, 08:52:42 Szerző: AGRESSOR
Idézetet írta: Kenny Dátum 2015-06-20, 01:01:22
Nem értem miért kell egyből bunkózni és játszani a nagymenőt, csak mert fel mert tenni egy kérdést.

Te nagyon okos, 1. itt senki nem bunkó!

2. Mindenki tudhatná alapon hogy ha hibát tapasztal akkor "jegyrendszer"( ez nem újdonság!!! Nem ma találták fel! lásd gf! -.-"), még a nagy mamám is tudná ha tudna gépezni, tudod ez ilyen alapszintű dolog minden fórumnál!

3. különben is nem ide tartozó téma, így úgy szólok hozzá ahogy kedvem tartja, mert így már közös téma!

4. ha nem tetszik neked ne olvasd!

A másik csak hogy javítsalak, nem aktív karakterektől is tűnhetett el cucc, mert nem ez az első esett hogy valaki panaszkodik hogy nem játszott, és eltűnt a cucca!! (nem véletlen emlegették hogy rakiba tegyék a cuccost!)

Kérlek előbb olvass sokat azután ítélkezzél, mert látni hogy gőzöd sincs mi a szitu az egészről!

Végezetül! Jegyrendszerre soha nem írnál feleslegesen hibákból adódóan, vagy vmi egyéb kérdéssel!(sőt ajánlott is hogy ne keveredjél hasonló szituációkba amit lentebb olvashatsz egy megtörtén esettről!)

"pl: sok szerencsétlen törölte a kariját , mert eltűnt a cucca, és a végén derült ki hogy vissza kaphatta volna a cuccait  ha nem törölte volna a karit.....,
.. . . . .. . . . . . . . . . . ,.-'". . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-". . . . . . . . . . . . . . . . . ."-.,
. . . . .. . . . . . .,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ":,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:". . . . /
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . . . /
. . . . . . . /__.(. . ."~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . "~,_. . . .."~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . ."=,_. . . ."-,_. . . ,.-~-,}, .~"; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . ."=-._. . .";,,./`.... . /" . . . ./. .. ./
. . . .. . .\`~,. . .."~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-"
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . . .|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`\.
és előbb írt volna a jegyrendszerre, majd megvárva a reagálást!"

Tehát jegyrendszerre igen is írni kell ha bármilyen gondod, bajod van, mert  sose tudhatod mit rontasz el ha kihagyod, veszteni valód meg pláne nincs!

A témát itt fejeztem(nem várok reagálást), üdv!

Kedves Agresszor

Ne kapd fel a vizet de elég bunkó voltál.
Nem gondolkoztál el azon hogy az illető lehet hogy nem játszott 1 ideje ? így nem tudja hogy mit hova kell írni ?
nem kell bunkózni szerintem vele :)
Írásodból ítélve meg 1 kicsit vissza vehetnél magadból :)
Úgy beszélsz másokkal mint ha a kutyáid lennének... de ahogy szoktam ritkán olvasni a fórumot fordítva szokott ez lenni...

2015-06-21, 13:28:05 #14474 Utolsó szerkesztés: 2015-06-21, 13:31:06 Szerző: Critter
Egyetértek ilyen bunkó miatt én kapok figyelmeztetést pedig ő érdemelné meg hogy mindenkit provokál

2015-06-21, 18:53:40 #14475 Utolsó szerkesztés: 2015-06-21, 18:55:18 Szerző: Kenny
Kedves Agressor!
Örülök, hogy "fejezted" a témát, de ha már leírtad nem fogok elsiklani felette. Első sorban szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy Én nem a játszópajtásod vagyok. Függetlenül attól, hogy itt "csak" egy mezei fórumozó vagyok, velem szemben is kijár az a minimális tisztelet, amit tegyük fel a Team felé tanúsítasz. Nem írom le, hogy nyalis vagy, leírták már előttem épp elegen. A gyerekes sértéseidet és acsarkodásaidat most mondjuk, hogy nem láttam. Nem kívánok reagálni rájuk, a saját szellemi szegénységedet tükrözik csak.
A fórumon a Csevegő topic egy kötetlen és mondhatni, szabad fórumrész. Hogy ATAG szavaival éljek:

"Általános eszmefuttatás helye a szerverrel kapcsolatosan."

Ennél fogva bárki szabadon kérdezhet, véleményezhet. (Nyilván a fórum szabályait figyelembe véve.) Braxa egy ugyanolyan tag, mint te, függetlenül attól, hogy hány dísz csillag van a neved alatt, neki is joga van kérdezni.
Az "úgy szólok hozzá ahogy kedvem tartja" részt firtatnám. Kedvenc elfoglaltságaid közé tartozik a fórum szabályzat másolgatása, szóval a tisztán látás végett én is másolnék neked belőle néhány pontot:

[spoiler]
Idéz•    Tilos a hozzászólás vadászat. Az-az csak azért hozzászólni feleslegesen, hogy a "fórumrangot" növeljük. Ha hozzászólsz, annak legyen tartalma is!
•    Tilos a sértegetés, trágárkodás, közönséges beszéd a fórumon, és tilos ilyen tartalom belinkelése is.
•    Tilos más fórumozók idegesítése, provokálása, veszekedés szítása.
[/spoiler]

Igazad van, ebben a hackelés témában annyira vagyok jártas, amennyit itt a fórumon láttam belőle.  Próbáltam segíteni (veled ellentétben), de akkor ismét idéznék neked, hogy honnan vettem azt a hatalmas sületlenséget, hogy map függő.

[spoiler]
Idézetet írta: iWork Dátum 2015-01-18, 13:38:32

-nem tudod szabályozni

-ha rakiban van a cuccod nem vész el

-egy-két játékos csinálja az egészet

-alkímia miatt van az egész, abba van egy BUG

-nem tudom milyen szisztéma szerint választja ki

-hogy kitől veszi el

-de elveszi

-és egy ideig tudja csinálni

-és utána levág mindenkit a szerver

-ch függő

-és map függő

-pl map2-őn buggoltat akkor

-csak map2-es játékosokat dobja le

-és szerintem csak tőlük is veszi el a cuccokat
[/spoiler]

Még annyit hozzátennék, hogy kicsit félreértetted a szavaimat. Nem azt írtam, hogy minden esetben felesleges a jegyrendszerre írni, de egy ilyen szituációnál szerinted mennyiben fog eltérni az Ő válaszuk az enyémtől?
Végezetül, csak hogy beléd kössek, ennek a hozzászólásodnak ugyanúgy a jegyrendszeren lenne a helye. Úgy is sokat olvasgatod a fórum szabályzatot, te tudhatnád a legjobban.

[spoiler]
Idézetet írta: AGRESSOR Dátum 2015-05-08, 23:12:38
Üdv mindenkinek!
Egy illetékes legyen szíves farmbot ügyben intézkedni!
Köszöntem! :)
[/spoiler]

Ha a továbbiakban gondod van velem azt légyszíves privát üzenet formájában jelezd. Szóval ezt a témát akkor én is "fejezem".

Üdvözlettel, Kenny

Kenny ment a plusz.
„Aki valóban öngyilkos lesz, az nem jelenti be, csak szép csendben megteszi.”

Farmolás közbe miért dob ennyi yangot a földre? Régebben nem volt ennyi yang a földön. Bugg?

Az a yangbomba mivel igen magas a szorzó így abból is több van mint ami leltárba megy!

2015-06-22, 13:40:43 #14479 Utolsó szerkesztés: 2015-06-22, 16:13:21 Szerző: [MOD]Step
Idéz
A Yang bombákat nem veszi fel automatikusan.
A Főszörnyektől származó yangot (pl. Brutális kapitány) nem veszi fel.
Forrás: http://wiki.metin2.hu/index.php/Harmadik_kéz

U.i.: Bocsi AGRESSOR nem láttam, hogy megelőztél!

Oh I'm so sorry! :) Nem kedvelte az "é" betűt, javítottam!