[Csevegő] DDMT2 #2

Indította ATAG, 2012-11-29, 18:45:36

Sziasztok!
Olyan problemam lenne, hogy win 8.1 alatt nemtudok metinnel játszani. Amikor megnyitom a klienst, elkezd villogni a kép, szakadozik, fekte-szürke részeket villogtat meg ilyen összevisszaság. Miért lehet ez? Valaki tudna segiteni benne?

C meghajtón van telepítve? Az egyik ismerôsömnek hasonló problémája volt. Nála az volt a baj, hogy másik meghajtóra volt telepítve.

na és a hackshield 10301-re win8.1 alatt tud valaki valami javítást?

Hackshield?  Véletlenül nem megszünt?

Gf metinről beszélek biztos van itt aki játszik rajta

2015-06-03, 12:02:45 #14445 Utolsó szerkesztés: 2015-06-03, 12:23:40 Szerző: xgogox
Idézetet írta: xgogox Dátum 2015-06-02, 18:45:19
Sziasztok!
Olyan problemam lenne, hogy win 8.1 alatt nemtudok metinnel játszani. Amikor megnyitom a klienst, elkezd villogni a kép, szakadozik, fekte-szürke részeket villogtat meg ilyen összevisszaság. Miért lehet ez? Valaki tudna segiteni benne?

Valaki erre tud valaszt adni? Nem oldotta meg az hogy atraktam a C meghajtora, valamint nincs ékezet az elérési utvonalban.

Szerk: annyit tennék hozz hogy ez minden metinnel így van, akarmelyik szervert probalom ki.

Criter a gf-nél van egy kimondottan erre a célra külön ilyen ember aki ebben segít vmi bugmaster a rangja keresd őt!

Xgogox véletlenül nem a vidikarid driver-ét kéne frissítened? Általában grafikai problémáknál a driver a felelős!

Kaller még jövök neked 60 rögel ha ujra kezded gyere fel és oda adom  ;D
PetiiAkiraly
ParoL
WpPetikee
LvL 105

Ha nagy az unalom 4percet szánjatok rá!  :-*

https://www.youtube.com/watch?v=6Qd_s1kbLQc

Köszii!

Szeretnék egy örökös tíltást kérni erre a felhasználómra, előre is köszönöm!

Ennek a menete az lenne, hogy írsz pm-et thymeának, aki kérésre kicsap téged a francba.

Úhh hát kezdem az elejèn.
Sziasztok ismèt.

Kenny-nek:Szia!Köszönöm a multkori nekem címzet hszedet, sokat segítettèl.Nyomok egy (+) ,csak vissza kereslek ...:)

Petipap:Hy!mindenféle képpen kell majd az a 60-rög, előre is köszi, dobj már rám egy pm-et írd már meg milyen nèven keresselek meg.

Ès azèrt TerenceHill-től èn elköszönök ha ő az akire èn gondolok S2™-ről--->(annó mèg velük kezdtem ,bmtulok,aragonn,TerenceHill,killer47,bohoc,petike94,klajos67 stb stb...feka+tritis pvpk .:D
Terike híányozni fogsz ,igaz voltak hibáid, de Istenem kinek nincs?

És még lenne egy kérdèsem(tudom hogy És-sel,Hát-tal,Ő-vel csak a politikusok kezdenek mondatot, nem vagyok az és nem s akarok megsèrteni senkit ,de így jött ki)

A kèrdèsem:Olyan jelenkezőket várok akikkel a 0-áról kezdenénk,fejlödnènk,optolnánk,farmolnánk,majd cèhet alapítanánk,cucosokat kèszítünk stb stb.. mindezt vidóra rögzittenèm ès napi 1 videó felkerülne a youtube csatórnámra ahol bárki megtekinthetné, hogy lenne-e reá igèny?
Itt látható a világ egyetlen országa , amely hihetetlen módon határos önmagával.
Itt lakik az a nép melyet 1000-éve próbálnak betörni és idomítani.

Szia kaller! Ritka alkalmak egyike, hogy visszanéztem a forumra, de én jelentkeznék persze ha van rá lehetőség.. Így a 0 ról nem lenne gyenge sőt kifejezetten jó lenne! :D Szóval én úgy vallom, hogy ha tudnál adni valami elérhetőséget, ahol még is dinamikusabban tudunk beszélgetni azt meghálálom! Válaszodat előre is köszönöm! Üdv:Crestol

Sziasztok!!!Megint örülök optoltam egy ilyent! :D
Dupla ninjázva szép lehet tőr ellen!

Üdv mindenkinek!

ATAG-nak:  Egy ötlet,  tíz helyett húsz nem lehetne az 5 opt cserélőnél?

Támogatom AGRESSOR ötletét :)

Sziasztok!:) Mindenkinek jó reggelt!:)

Nos hát fel akartam nézni a szeróra de inditáskor ezt irja: Tracebak:Error:No module named traceback...

Mi lehet a probléma?:D virusirtót kikapcsoltam! Előre is köszi
No Bajner, no party

Én pedig Air ötletét támogatom!

Idézetet írta: kaller Dátum 2015-06-10, 22:54:03
Úhh hát kezdem az elejèn.
Sziasztok ismèt.

Kenny-nek:Szia!Köszönöm a multkori nekem címzet hszedet, sokat segítettèl.Nyomok egy (+) ,csak vissza kereslek ...:)

Petipap:Hy!mindenféle képpen kell majd az a 60-rög, előre is köszi, dobj már rám egy pm-et írd már meg milyen nèven keresselek meg.

Ès azèrt TerenceHill-től èn elköszönök ha ő az akire èn gondolok S2™-ről--->(annó mèg velük kezdtem ,bmtulok,aragonn,TerenceHill,killer47,bohoc,petike94,klajos67 stb stb...feka+tritis pvpk .:D
Terike híányozni fogsz ,igaz voltak hibáid, de Istenem kinek nincs?

És még lenne egy kérdèsem(tudom hogy És-sel,Hát-tal,Ő-vel csak a politikusok kezdenek mondatot, nem vagyok az és nem s akarok megsèrteni senkit ,de így jött ki)

A kèrdèsem:Olyan jelenkezőket várok akikkel a 0-áról kezdenénk,fejlödnènk,optolnánk,farmolnánk,majd cèhet alapítanánk,cucosokat kèszítünk stb stb.. mindezt vidóra rögzittenèm ès napi 1 videó felkerülne a youtube csatórnámra ahol bárki megtekinthetné, hogy lenne-e reá igèny?

Üdv Kaller! Én is szívesen csatlakoznék a 0ról. Csapatban szeretek mozogni, jó is lenne, ha lenne kivel játszani. Van motiváció, és nincs elvészve az ember!:D