[Csevegő] DDMT2 #2

Indította ATAG, 2012-11-29, 18:45:36

Már csak a csont karosoknak kellene kikerülni, hogy legyenek sebzések is (kövezzetek meg, de ez a véleményem) :D

Először is szép napot "Népem"
Visszaevickélve  fórumra szép látni,hogy volt,nincs cucc eltűnés,avagy inkább "FARM OFF" pár embernek.
Mondjuk öröm az ürömben ,hogy még mindig azt a világot éljük amelyikben ,egyik sem tudja tartani a száját semmiről.
Betudták volna ezt szerverhibának jó eséllyel ,ha a drága buggoltatók (vagy ki minek hívja) nem súg ide,oda picit,de még mindig így élünk,ez nem is baj.
Remélem a mostani vegetatív állapot a szerveren elmúlik és fellendül újra.
Játszatok amíg leköt titeket,szép napot,avagy a régi idők emlékére :

"ÜDV"

Azért szerintem ez elgondolkodtató hogy kinek mégis honnan vannak ilyen és olyan cuccai.:)

2015-05-21, 00:34:43 #14423 Utolsó szerkesztés: 2015-05-21, 01:09:30 Szerző: raptor666
avast vírust jelez a telepítőre! a http-sre meg ha fel rakom a másikat akkor a metin2.bin-re asszem

Üzenet összefésülés: 2015-05-21, 01:09:30

és jó lenne ha ezzel lenne valami kezdve. mert off vírusírtónál se tudom letölteni...

2015-05-21, 09:48:53 #14424 Utolsó szerkesztés: 2015-05-21, 09:55:09 Szerző: AGRESSOR
Az ilyen jellegű problémát is lehet orvosolni!
pl: letöltesz vmit a virusírtó áltában automatikusan karaténba teszi!
Meg egyes virusírtók naplózzák is mit csinált az elmúlt xy időben!
Szóval a lehetőség számtalan arra hogy sikeresen letöltsünk vmit!

kivételezés:

-Kivételhez adod a fáljt a naplózásban
-kivételhez adod a karaténban a fáljt, és vissza állítod!
-Kivételhez adodd a mappát, ahova fel akarod telepíteni(csinálsz neki egyet)
-Kivételhez adod a letőltés helyét a telepítő fáljnak!

Na ezzel minden probléma megoldva, de még mindig akad számtalan lehetőség!

Tanulság: A kivételezésben korlátlan a kivételezés, így eltudod érni hogy a vírusirtó ne tegyen olyat amit számodra bosszúságot okoz!

Remélem hasznos volt az információm!

Powa:

Itt sok minden történt sok titkot rejt ez a szerver, ha tudnék mindent nyek lenne sok játékosnak!  :D

Agressor egy pár ilyet énis mondhatnék mert nekem egyik haveromtol az én top 10mob 50t.os szettemet huzták be.:D de nemnagyon foglalkozok vele. ugysem tudna semmit se csinálni se a team se én. mellesleg bármikor vehetek másikat 10 karira is akár szoval érted.. csak azért mégis hogy igy jutnak cuccokhoz aztán pedig teszik a menőarcot hogy pvp.be elvernek mert én full tiszta vagyok. de mikor irom hogy akkor toljunk egyet fullba és ott nincsenek kifogások akkor "jajj most ez nincs, jajj most az nincs, jajj rád nem pazarlok stbstb."

Ez mind szép és jó csak AVAST nekem nem engedi sehogy SEM!

Amúgy mire újra kezdeném a játékot mindenki abbahagyja?  :-\
Van még aki játszik a régiek közül?

Üdvözletem. A 90-es mappok közül melyiken érdemesebb bányászni?

Sztem tök mindegy, úgy is meg tapasztalod hol jobb!

Na... sikerült össze kokányolnom hogy fel tudjak menni volt nálam 1 kék pecsét... fel raktam mentem vele le dobott... és el tűnt a pecsét... miért? Hova írjak ez ügyben? Vagy direkt így lett meg csinálva?:O

Nyugi mindenkinél eltűnik, mert megszünt az örökös pecsét!

Szerintem a régi pecsét jobb volt, hogy nem.kellett le felvenni

Idézetet írta: Juvia Dátum 2015-05-31, 09:28:03
Szerintem a régi pecsét jobb volt, hogy nem.kellett le felvenni

Ebben igazad van...
Idézetet írta: AGRESSOR Dátum 2015-05-31, 06:23:44
Nyugi mindenkinél eltűnik, mert megszünt az örökös pecsét!
Miért szűnt meg? Meg te honnan tudod? Valaki mondta a Team tagok közül?:O

raptor666 AGRESSOR-nak igaza van, megszűntek az örökös pecsétek.

Idézetet írta: [SGM]Feanor Dátum 2015-05-31, 19:39:32
raptor666 AGRESSOR-nak igaza van, megszűntek az örökös pecsétek.

Értem, de miért?

2015-06-01, 17:29:07 #14436 Utolsó szerkesztés: 2015-06-01, 17:35:44 Szerző: AGRESSOR
Idézetet írta: raptor666 Dátum 2015-05-31, 13:41:05
Miért szűnt meg? Meg te honnan tudod? Valaki mondta a Team tagok közül?:O

Hát onnan hogy...

1. játszok
2. nekem is eltűnt
3. másoknak is eltűnt játékban
4. item shopban is eltűnt(máshol volt nem a hátasoknál)
5. legutóbb bejelentette a team hogy frissítés, és változás volt a pecsétekkel kapcsolatban! (idézem)

Idézetet írta: Dorka Dátum 2015-05-16, 13:14:21
Sziasztok!
HF ládából nyitható hajfestékek javítva vannak, valamint az itemshopos oroszlán pecsét is.

Szóval nem kell ide a team, magától értetődő hogy megszűnt ha sehol sem jutsz hozzá!

+(plusz) Köszönöm a teamnak hogy eltakarították a farmbotokat sd2 ből! Kellemes napokat nekik!

Jójó, csak én nem figyeltem a játékot...

Sziasztok!
Mivel règvoltam itt , meg illőnek láttam ezèrt beköszöntem.
Szeretnèk feltenni pàr kèrdést ha nem látjátok zavarónak , ès fárasztónak.

Első kèrdèsem hogy , amikor abba hagytam akkor kerültek be a az új èkszerek( gránát karos, füles ilyenek.) azóta volt-e bármi fèle módosítás,frissítès?

A következő az lenne hogy , 4 db kasztom meg van 105 lvl , de nincs rajtuk cucc ezen szeretnèk változtatni, hogy mege èri újra kezdeni,farmolgatni esetleg "toppulni" ?

Mostanába mit vissznek,keressnek a játékosok , mit èrdemes megcsínálni ès èrtèkesíteni?Szóval mibe van a lóvè mostanában.

Farmolos kèrdésem, sd2 mèg mindig a rögök mennyísègèt megszègyenítő helye?

Köszönöm előre is a kedves segítőknek.

KaLLeR,SuI3ZeRo,Boltolokcs,-vagyok,voltam,"leszek":)
Itt látható a világ egyetlen országa , amely hihetetlen módon határos önmagával.
Itt lakik az a nép melyet 1000-éve próbálnak betörni és idomítani.

Idézkaller

Szia!

Észrevehető frissítés néhány új pecsét bekerülése, illetve azok idejének korlátozása. Bekerültek a kasztos övek (ezeket egyelőre csak oxon lehetett nyerni) és egy új frizura. Kisebb bugok lettek még javítva, ne kérdezd mik!
Nem tudom mit értesz "toppulás" alatt, mindenesetre pillanatok alatt fellehet hozni magad a nulláról, ha megvan a stratégiád.
Új ércek bányászása, eventeken való részvétel, stb. még mindig "jó biznisz". Széles a skála a játékosok érdeklődési köre iránt, ezt inkább magadnak kéne megtapasztalnod.
A szorzó aránya nem változott, tehát véleményem szerint a yang is ugyanúgy jön, mint mielőtt abbahagytad.