[Csevegő] DDMT2 #2

Indította ATAG, 2012-11-29, 18:45:36

Nekem pedig most lett elegem abból, hogy te is itt okoskodsz egyfolytában ki vagy te, hogy megmond nekem is, hogy mit csináljak vagy mit nem? Egy senki vagy AGRESSOR megmondanám a szemedbe is te is beleköpsz mindenkinek a levesébe, ha kell, ha nem. Nem tudod te, hogy én milyen büntetéseket kaptam szóval ebbe ne menj bele, mert ugye amiről te sem tudsz abba ne szólj bele! Örülök, hogy okosak vagytok, de nem attól leszel valaki, hogy itt adod a tanácsot, de tudod téged ez nyugtat, ha mindig beledumálsz valahova. Azzal, hogy nekem kommentelgetsz megsúgom nem foglak elfogadni a talpnyalómnak..ne haragudj. Remélem, hogy egyszer mindenki magába fog nézni és nem csak a másikat szapulni, mert az, hogy itt már viccelődni se lehet, mert olyan mintha az ember valami tárgyalóterembe lenne és a tek figyelné minden lépését és várja, hogy mikor lövik fejbe. Ne te akard megmondani AGRESSOR, hogy engem miért bannoljanak és mikor, mert neked pedig ehhez nincs semmi közöd! És én pedig most magamba nézek ddmt2 facebook os csoportbeli tevékenységeim abbahagyása után most elköszönök a fórumról is megfogom a becsületemet menteni mielőtt, petíciót fogtok benyújtani arra, hogy valóban bannoljanak.  Ezentúl nem tőlem fog harsogni a csevegő és nem az én kötekedéseimet fogjátok olvasni. Tudom sokak számára még1 lowwal kevesebb vagy nem fogsz hiányozni szöveg lesz a népraj, de attól függetlenül volt akinek valójában segítettem! Még, ha ilyen mocskos stílusom is van!

UI: mindenkinek további jó fórumozást én elköszönök mindörökre, aki keres megfog találni. Remélem most boldogok vagytok, ez egy játék ez pedig egy játéknak a fórumos oldala gondoljátok át a dolgot:) Ez jól is elsülhetett volna, de, ha menni kell megyek:) Sziasztok. Üdv: Terenchill.
MEGSZŰNT FELHASZNÁLÃ"!

na nekem meg most lett elegem belőled kedvesTerenchill! oldalakon ezt olvasni már egy kicsit sok. van rá egy hónapod hogy átgondold. csak azt nem értem hogy a múltkor miért nem kaptál semmit.

Mondjuk ez tényleg igaz, hogy valaki színt akar vinni a fórumra és egyből le lesz támadva, hogy hogy képzeli erre csak azt tudom mondani Magyarországon vagyunk. :)
Én mindig megmondom az igaza akkor is ha fáj. :S

Ez aztán nagyon nagy szín,hogy vitatkoznak egymással az emberek. Értelmes dologról beszéljünk vagy semmiről.

Nem a szín  meg hogy hol vagyunk a lényeg, hanem az hogy egyesek képtelenek a szabályt úgy fel fogni ahogy kéne! Sőt az is kiderült számomra hogy a magukat nagy toposoknak nevezetű játékosok el se olvasták egyik szabályzatot se, ezek után nem is csodálkozom a helytelen tevékenységükről!

2015-05-12, 23:07:37 #14405 Utolsó szerkesztés: 2015-05-12, 23:52:27 Szerző: Dorka
Sziasztok!

Ide is bemásolom. A mai napon végre megszűnt a ledobálások sorozata, és ezzel egyidejűleg a cuccok eltűnése is. Sajnos "sötét szobában" tapogatóztunk, se egy hibaüzenet, se semmi nem mutatta, hogy mi okozhatta. A megoldást itt is, és ezúton is köszönöm RooL-nak (NewLewooo), és azt hiszem ti is megtehetitek neki. Reméljük vissza is tér a játékba. :)

A ledobálást bugkihasználás okozta. MrEdem és Rye voltak a dolog mögött. Előbbi személy több alkalommal is próbált hülyének nézni bennünket, másra kenni az ügyet, sikertelenül. Jutalmuk végleges ban, ami ugyan nem nagy dolog, hiszen másik karakterrel visszatérnek majd úgyis. Mivel a szervert kár érte a kis játékuk miatt, ezért nem marad ennyiben a dolog.

A hiba orvosolva lett, tehát már nem lehet ezt a bugot kihasználni.

És ami ugye sok játékost érdekel, eltűnt cuccok...nos, ezek a cuccok valóban hozzájuk kerültek, tőlük pedig ki tudja hová...vegyes, eladás, eldobás, megtartás. Széles a skála. Lehetetlen ennyi cuccot megtalálnunk. Mindezt köszönjétek nekik. Mi pedig rajta vagyunk az ügyön, hogy valamilyen módon kárpótoljunk benneteket.

Azért én erős túlzásnak tartom azt, hogy még meg is van köszönve neki. A búcsú videóján is elmondja, hogy már novemberben rájött, hogy hogyan  kell ezt a hibát kihasználni és valószínű, hogy nem csak a most publikált videó készítése alatt használta először. A hiba a mai napig nem derült volna ki teljesen,  ha egy másik csalás program használata következtében nem szedik le a cuccait a karakteréről.

Grumpy: Figyelj... Hát nézd a jó oldalát... ki derült ez a lényeg! Amazok meg majd fizetik a büntetést. Vagy mennek kb a sitt-re ha túl nagy kárt okoztak amit nem tudnak kifizetni... Azért elég jól hangzik kárpótlásul valamennyire nem?:D
Igaz én nem nagyon játszok... már egy ideje mert időm sincs... na meg mindenki fullos. meg már kevesen is vagyunk ahhoz. De azért jó hogy ilyen dolgok mégis ki derülnek... mert el játszhatják ugyan ezt bármelyik szerverrel ha azt nézed... Bár nem tudom miért van az, de én a bug és csalás használó embereket gyűlölöm.  lehet azért mert nekem is volt/voltak szervereim. és elég sokszor fogtam csalót... Nem tudom... de egyszerűen rosszul vagyok az olyan emberektől, akik csalnak. Hánynék tőlük.

Idézetet írta: Grumpy Dátum 2015-05-13, 00:05:14
Azért én erős túlzásnak tartom azt, hogy még meg is van köszönve neki. A búcsú videóján is elmondja, hogy már novemberben rájött, hogy hogyan  kell ezt a hibát kihasználni és valószínű, hogy nem csak a most publikált videó készítése alatt használta először. A hiba a mai napig nem derült volna ki teljesen,  ha egy másik csalás program használata következtében nem szedik le a cuccait a karakteréről.

Igen, már azokban a hónapokban is tudtam, csak nem mertem elmondani, mivel féltem, hogy tíltást kapnék.
Mivel, hogy most lecuccoltak hősiesen így volt merszem elmondani, mert veszteni valóm nem volt, akármilyen nehéz elhinni, hogy én nem használtam.

"Hívatlan vendégnek ajtó mögött a helye."

2015-05-13, 14:28:49 #14410 Utolsó szerkesztés: 2015-05-13, 14:33:06 Szerző: AGRESSOR
Köszönjük lewo!

Legközelebb több bátorságot!
Az ártatlannak nem szabad semmitől se félnie!

Edemkét régebben sokszor megölték, amilyen egy ember.. hát meg is érdemelte! :D
Akkor még nem volt ledobálgatás!

Most már értem azt is miért szaladgál ennyi erős piros pista kék map1 en! :D

Bug mentes további jó játékot mindenkinek! :)

2015-05-14, 06:40:43 #14411 Utolsó szerkesztés: 2015-05-14, 06:48:49 Szerző: narcolepsy92
Már hónapok óta nem játszok, csak láttam, hogy Lewo lelépett és az érmékkel "szórakozik". Hát felnéztem csevegőbe. Köszönöm szépen a többi játékos nevében, hogy rá se hederítettetek erre. GM kollégáknak is jár a pacsi amiért segíteni akartam de ők rámfőrmedtek és lekezeltek.

Örüljünk, hogy BUGmentes a szerver végre. Viszont ez nem vigasztalja azokat akiknek egy halom cucca eltűnt. És köszönjük a TEAM-nek, hogy nem hitték el nekünk, hogy valóban eltűnnek a cuccaink. Tessék Január 18. itt volt a megoldás a problémára de senki nem foglalkozott vele(én vagyok iWork csak nem tudok belépni). SHIFTI facebook-on ezt megírta nekem én ide leírtam de kb semmibe vették az embert itt még el se hitte a Team, hogy eltűnnek a cuccok. Ha ekkor kiveszik az érméket, akkor néhány eltűnéssel el lett volna feledve a a dolog.

Tessék idéztem:

Idézetet írta: iWork Dátum 2015-01-18, 13:38:32
Jegyrendszerre még mindig nem kaptam választ. Tudom mi lesz a válasz de azért fáj, hogy még ennyit se kapok.

Viszont egy régi playerrel tartom a facebook-on a kapcsolatot és elég érdekes dolgokat írt le...

Idéznék az irományából(amit facebookon leírt nekem)

-nem tudod szabályozni

-ha rakiban van a cuccod nem vész el

-egy-két játékos csinálja az egészet

-alkímia miatt van az egész, abba van egy BUG

-1-2 embernek van csak

-nem mindenkinek

-van akinek vannak érmék alkímián belül

-és azokat ha a földre dobálja

-12 érme van

-12 érméből nem esik semmi

-12. után elkezd cuccokat dobálni

-de mindent

-visszaállító tekercset kibaszott sokat dob

-és néha 1-1 játékos cuccát

-nem tudom milyen szisztéma szerint választja ki

-hogy kitől veszi el

-de elveszi

-és egy ideig tudja csinálni

-és utána levág mindenkit a szerver

Erre én megkérdeztem mi az az érme mert boltban láttam már kint 2-3 hónapja

Erre a válasz:

-nemtudom

-1-2 embernek került csak oda

-aki gondolom korábban megcsinálta az alkímiáját

-amikor ledobál a szerver folyamatosan

-azt 1 ember csinálja

-ameddig buggoltat ledobál a szerver

-ch függő

-és map függő

-pl map2-őn buggoltat akkor

-csak map2-es játékosokat dobja le

-és szerintem csak tőlük is veszi el a cuccokat

Ennyi lenne.
Namármost érdemes lenne ennek a dolognak utánanézni...
Esetleg az összes érmét törölni ami a szerveren vagy tudomisén. Mert ez tényleg tarthatatlan állapot.

És valóban másik játékoshoz kerülnek a cuccok mert én is viszontláttam már a D.Waris Kingem, Shamitoo is látta már másnál a cuccát és csak1ninja is látta másnál a tőrét..

ATAG valami megoldás jó lenne mert minden egyes másodpercben attól félek, hogy eltűnik egy cuccom...

Hibásak a Buggoltatók, de igazából nem csak ők....
Visszalehet keresni, január 18.-án írtam ki. A dolog pikantériája, hogy nem is a cucceltünés zavart hanem a rekació/reagálás teljes hiánya.
Mindegy kár ezen rágódni, már nem játszom. Ott van iWork profilon, hogy 2015. 02.03-án volt utoljára aktiv.

Én ezt akkoriban nem láttam, ebben biztos vagyok. Számomra ez új dolog, hogy most ezt bemásoltad ismét.

Ilyenkor pm-ben kellett volna még egy próba. Nem mindig csak az van h a team lesz.arja.

De a végeredményen ez már nem számít. Sajnálom, hogy akkor nem láttam ezt, mást nem tudok erre mondani.

Sziasztok. Az miért van hogy etöltöm az "uj" 1 gigás telepitot aztan kibontja a 7zip.el aztán pedig nemtörténik semmi és elis tünik?:D:D

Sziasztok!

Az optolás javítva, azaz olyan, mint régen volt. A "felesleges" opt ugyanúgy benn van, csak az esélye változott meg.

HF ládából nyitható hajfestékek javítva vannak, valamint az itemshopos oroszlán pecsét is. Ez utóbbi 2 majd restart után lesz jó. (Nem, nem tudom mikor lesz restart.)

Jó játékot mindenkinek!

Szia!
Az optolás eddig is tökéletes volt, lásd:

De azért köszönjük!

Dorka a Karkötőkbe lehet újra optolni tárgydobási esélyt?
Mert régen lehetett, most meg kb fél éve nem!  :-\

eddig csak azok tudtak optolni akik 0-24 tolták "3kézzel" , de köszönjük, igy már mi is tudunk optolni! végre jó irányba halad szerver..:D
Ha egy gyerek lop, az mánia.
Ha egy felnÅ'tt lop, az kleptománia
Ha egy ország lop, az Románia

Idézetet írta: AGRESSOR Dátum 2015-05-16, 16:26:53
Dorka a Karkötőkbe lehet újra optolni tárgydobási esélyt?
Mert régen lehetett, most meg kb fél éve nem!  :-\

Forgattam párat, biztos ami tuti :)
Nem rakja a tárgydobási esélyt.

Köszi szépen a tájékoztatás Feanor!  :)