[Csevegő] DDMT2 #2

Indította ATAG, 2012-11-29, 18:45:36

2015-05-06, 20:50:04 #14380 Utolsó szerkesztés: 2015-05-06, 21:12:43 Szerző: Dorka
Egyszer látnám, hogy Deph magának gratulál valami kisebb-nagyobb hibájáért (lenne egy s más, ugyehogyugye) hasonlóan szép iróniával, ahogy itt sokszor teszi...
Álmodozom...

...mint ahogy arról is, hogy TALÁN 5,5 év után majdcsak eljut a felfogásig, hogy a team nem tehet róla, és nem a GM-ek fogják megcsinálni, kvázi felesleges őket zrikálni emiatt...

Nem roderik  vagyok    és  akkor most normális hogy tűnnek el cuccaink? Mert akkor kvázi nincs értelme játszani ha bármelyik pillanatban eltűnhet bármi és csak tudjunk ra ?
Senkit nem kritizáltam
Ha egy gyerek lop, az mánia.
Ha egy felnÅ'tt lop, az kleptománia
Ha egy ország lop, az Románia

2015-05-06, 21:12:14 #14382 Utolsó szerkesztés: 2015-05-06, 21:16:13 Szerző: Dorka
Jaj, tényleg, javítom is, már keverem a neveket. A lényeg azért ugyanaz. Sejtettem h reakció nélkül marad.

Nem, nem normális, de attól még továbbra sem a team hibája. ATAG csinálja egyedül, még mindig. 5,5 éve. Ízlelgesd a mondatot.

(Amúgy nem írtam, hogy bárkit is kritizáltál, nem tudom ezt honnan szedted.)

Nyam nyam.. Akkor atag ha vagy valami infót lokj mar miert tűnt el egy rahedli cucc megint ?
Ha egy gyerek lop, az mánia.
Ha egy felnÅ'tt lop, az kleptománia
Ha egy ország lop, az Románia

Idézetet írta: baltas Dátum 2015-05-06, 19:52:18
az ilyen rool féle szaroknak gratulálj

Kár hogy nem én csinálom :D

de azért unalmadba te is kipróbáltad már, nem?

Idézetet írta: NewLewooo Dátum 2015-05-07, 15:06:42
Idézetet írta: baltas Dátum 2015-05-06, 19:52:18
az ilyen rool féle szaroknak gratulálj

Kár hogy nem én csinálom :D

Veled lehet rég kihalt volna a szerver! :D

Mintha most tolongnának a szerveren.

Kellemes hétvégét kívánok, minden aktív fórumozónak! :)
MEGSZŰNT FELHASZNÁLÃ"!

Üdv mindenkinek!
Egy illetékes legyen szíves farmbot ügyben intézkedni!
Köszöntem! :)

Nem tán besúgó vagy ? :)
Ami ma meggyötör,holnap gyÅ'zni segít.

Idézetet írta: TheProneOne Dátum 2015-05-09, 09:21:39

AGRESSOR? Hát mire gondolsz te nosza? Tán viharba keveredtél, hogy így módon ültetted el a krumplit? A a kutya fáját ezt a falusi megnyilvánulást! Menten kitalálok valamit, de ihajja csuhajja annak bezony nem lesz jóú vége aranybarátom!
MEGSZŰNT FELHASZNÁLÃ"!

Komolyan?
Szerinted a falusiak így beszélnek és burgonyát ültetnek?
A tán egyáltalán nem falusi megnyilvánulás, kis hamis "értelmiség"! ;)

Amúgy ennyire unatkozol, hogy mindenkibe belekötsz ha valamit is elír vagy nem úgy fejezi ki magát ahogy te szeretnéd?

(Magadba is beleköthetsz, mert nem így módon hanem ily módon, ha már ennyire kötekedősek vagyunk, no!)

Figyeltem a viselkedésed egy jó ideje, nem értem hogy úsztad eddig meg megannyi affér után...

Sajnálom, ha úgy gondolod, hogy én egy olyan személyiség vagyok aki mindig csak kötekedik! Most elárulok a nagyérdeműnek egy hatalmas titkot! Igen viccelődni, poénkodni is szoktam! Megmondom őszintén nem esik, jól, hogy ma még1 nemkedvelőmre derült fény, de ez van! Sajnálom, hogy a stílusom miatt sokan megvetnek, nem kedvelnek, de az iménti hozzászólásom csupán egy "vicc" "poén" volt nem akartam senkinek keserűséget okozni, és legkevésbé megbántani valakit is. Örülök, hogy veled szemben alacsony értelmiségnek tűnők. Valóban, nincs akkora fórumozási tapasztalatom nekem, mint neked és lehet olykor-olykor hibát is ejtek egy-egy mondatomban! És tévedsz nem kötök bele mindenkibe...Egyáltalán mi nevezhető belekötésnek? Nagyon jó dolgot kérdeztél, hisz nem tudod mikor kötekedem, viccelődök. Honnét tudhatnád? Ahány ember annyiféle dologmegközelítés! És örülök neki, hogy figyelsz nagyon sokan figyelnek követnek, kíváncsiak rám. Valamiért felkeltem az emberek kíváncsiságát! És tévedsz nem azért mert kötekszem..pf. Hanem, mert EGYÉNISÉG vagyok. Kedves Step nem volt alkalmam veled még beszélgetni, de, ha szeretnél megismerni, szívesen bemutatkozom neked, ha ennyire foglalkoztat egy név TerenceHill. Addig is kívánok neked kellemes hétvégét! :)
MEGSZŰNT FELHASZNÁLÃ"!

Nem tartalak alacsony értelmiségnek, hamis értelmiségnek neveztelek ami nálam azt jelenti, hogy nagyobb intelligenciát akarsz mutatni, mint amivel valójában rendelkezel nekem ez jött le. Ahogy említetted is ezeket én nem tartom viccesnek lehet, hogy sokan igen, de én nem tartozom közéjük sajnálom, ezért is reagáltam kicsit "hevesen". Megismerni megismernélek szívesen, mint itt bárki mást, de ezt csak személyesen lehet, mert egy monitoron keresztül akárminek mutathatod magad. Én itt le is zártam ezt a kis csevejt PÜ-ben megtalálsz akár mikor. Köszönöm és viszont kívánok neked és mindenkinek kellemes hétvégét.

Idézetet írta: TheProneOne Dátum 2015-05-09, 09:21:39

Tán tied lenne az egyik farmbot? :D

2015-05-09, 21:41:12 #14396 Utolsó szerkesztés: 2015-05-10, 07:10:05 Szerző: TerenceHill
Köszönöm azoknak akik le minuszoztak! Ha belehúzók sikerül utolérném a hozzászólásaim arányát, de nem tudom, hogy miért. Tényleg kellemetlen így visszanézni fórumra, hogy az utolsó bejelentkezésem óta csak több lett a (-segített) Nem kívánom azt senkitől, hogy szeressen, de a semmiért se utáljatok..
MEGSZŰNT FELHASZNÁLÃ"!

2015-05-10, 14:11:35 #14397 Utolsó szerkesztés: 2015-05-10, 14:32:29 Szerző: Grumpy
A negatív minősítést valószínű azért kapod, mert mindenki tudja rólad, hogy napraforgó vagy.  Minden alkalommal oda húzol ahol épp az érdeked diktálja.
Nem tartalak egyéniségnek, ahogy magadat leírod, hisz a minden fórumon és oldalon megtalálható a hasonló, "poénkódos" mindent megmondó ember. Egyáltalán nincs semmi vicc a hozzászólásaidban, nem humorosak inkább kötekedő és irritáló.  Azonban, mivel  minden fórumon van egy hasonló ember ezért nem nevezhető a magatartásod egyéni dolognak, hanem ez is egy úgy mondd tömegcikk kategóriába esik.  Ezekre az emberekre találták ki a netes troll gyűjtőfogalmat.
Én nem igazán értem azt sem, hogy te még, hogy-hogy itt vagy amikor  majdnem minden nap valakibe belekötsz és provokálod a "poénjaiddal" az itt lévő embereket úgy forgatva a dolgokat, hogy ők jöjjenek ki rosszul az adott helyzetből, még az sem számít ha az illető épp segítségért jött ide.  Másokat már fele ennyiért kitiltottak innen téged pedig max 1-2 napig tartó büntetéssel sújtanak, ami a többiekre nézve igazságtalan. Minden hozzászólásod felesleges és egyáltalán nem kapcsolódnak a  témához, csak arra szolgál, hogy növeld azt a virtuális számot a profilod adatlapján. Igazából ezért nem ítélhet el  senki, mert gyerekkoromban én is gyűjtöttem a kártyákat és a többi hasonló abban az időben menőnek számító tárgyat, de ez itt már bosszantó, amikor az ember feljön és mindenhol te szövegeid olvassa  legyen akár a fórum oldal vagy a facebook.  Az utolsó hozzászólásod pedig megint a saját Ön sajnáltatásodról szól, mint pár hónappal ezelőtt a facebook oldal is, sajnos nem veszed észre, hogy a fórum és a facebook közösség sem rád kíváncsi és nem azért járnak ide, hogy a te lelki sebeid nyaldossák.
Remélem egyszer majd leszoksz erről a dologról és elindulsz a teljes felnőtté válás irányába. Remélem a hozzászólásom  segített abban, hogy megértsd a sok negatív pontot az adatlapodon!

További kellemes fórumozást és minden jót kívánok!

Azért én is leszegeznék pár dolgot, mert még mindig sokan máshogy látják a dolgokat! Nem vagyok troll nem vagyok egy önsajnáltató akárki csupán máshogy közelítem meg a dolgokat és máshogy játszom ezt a játékot. Egy kis egészséges csipkelődés vagy bármi még szerintem soha senkinek nem ártott meg. Ha én is elkezdeném rinyálni engem hányan csipkelődnek beszólogatnak, megvernek, de volt, hogy meg is ölnek meg hasonló cikkes sztorik amiről újságot tudnék írni, de nem teszem. Ez az internet, remélem mond valamit neked ez a szó, ne itt akard az embereket se te se más megnevelni átformázni. Mindenki úgy adja elő magát ahogy adja, nem vagyok szerintem sem bűnöző, sem gyerekgyilkos azért, mert néha csipkelődöm. Ja és igen néha poénkodni is szoktam, persze nálad úgy látom ez a szó nem létezik, mert ha én megszólalok az egyből kötekedés, mert ennyire egy rosszindulatú mogorva és magánakvaló embert látjátok bennem. Talán azért, mert máshogy csinálok mindent. Persze tudom erre is valakinek valami frappáns válasza, de tudod azért, mert igazából nem ismertek nem kell elítélni! Nem fogom magamat mártírnak kikiáltani, mert elismerem énis követek és követtem el hibákat, de azt a fajta utálatot amit sokan mutattok felém az nonszensz. Szerintem attól, mert irok pár kommentet vagy bejegyzést, leírok mit hogyan látok. És nem kell sajnálni, mert én ugyanúgy megkapom a büntetésemet rendszeresen! De jól esik, hogy ezen megakadt a szemed persze magyar mentalitás, ha megdöglött a lovam dögöljön meg a szomszédé is. Fáj neked, hogy itt vagyok? Ha teis érettebb lennél nálam mint ahogy azt érezteted ezzel a hozzászólásoddal is, akkor továbbgörgettél volna a bejegyzésemen, de nem tetted hozzászóltál leálltál velem. Szóval te se vagy több se kevesebb. Szerintem mint a játékban és mint itt fórumon is vannak sokkal kellemetlenebb emberek mint én.  Figyelj ők is ittvannak még vagy éppen a játékban ki-ki hol. És el kell, hogy keserítselek, mert ugye most mások nevében nyilatkozol azzal,m hogy nem rám kíváncsiak! Elmondom neked van olyan ember aki kíváncsi rám, lehet, hogy szörnyen hangzik, de LÉTEZEM. És te most miért jöttél fel ide, hogy velem kötekedj? Mert még mindig nem értem, hogy mi volt valójában a célod ezzel a hozzászólással. Vagy te magadtól vagy ilyen kedves segítőkész, hogy megpróbálsz jó útra terelni? Esetleg te lennél a fórum jó tét lelke? Ez egy csevegő topic, szóval cseveghetünk róla, de nincs szükségem se felebaráti szeretetre se orvosi tanácsra. UI: Kellemes vasárnapot mindenkinek!
MEGSZŰNT FELHASZNÁLÃ"!

Üdv!

Az egész ott kezdődött hogy algoval vitáztál sillenthillel!
Folyamatosan ugyan azt nyomod csak kicsikét változtatod meg a szövegeidet!
A legutóbbi hszed nem különb az előzőnél!
Egy fórumon mindenkire vonatkozik a szabály akár vicces vagy akár nem! Akár tetszik akár nem! Nem kötelező itt tevékenykedni!
Egy vitázással nem viccelődünk, amikor a másiknak nem sok kell h kitegyék!
Te is szabály hágtál, neked is eljárt volna legalább az a büntetés amit algo kapott már akkor, mert alig hogy újra fórumozol, már is a legnagyobb levesbe köpsz bele ami elég fegyelmetlen dolog!
Más fórumon már rég diszkvalifikáltak volna egy bannal a fórumról egy hónapra, és ezzel még nem is mondtam semmit!
Amikor a témához fűződően vitáznak az emberek, akkor ott nem szokás viccelődni!
Nem tudom milyen társadalmi környezetben nevelkedtél fel, de amit leírtál nem az nem azt sugalja hogy te a valóságot méltatod itt! (ha nem értenéd, látszik h játszol az agyaddal a fórumon)

Köszönöm hogy elolvastad a véleményem! További vita mentes napot kívánok mára!

ui: Egy Fórumközmondás:

"Mindenki húzza a saját Árboc fáját ahogy tevékenykedik itt, csak idő kérdése mikor akasszák fel!"