[Csevegő] DDMT2 #2

Indította ATAG, 2012-11-29, 18:45:36

Új öveket mikor lehet majd késziteni játékban? [2.-ra kérdem ,remélem válaszol valami ILLETÉKES, ezalatt azt értem a hozzá nem értők okoskodásából nemkérek ]
Ha egy gyerek lop, az mánia.
Ha egy felnÅ'tt lop, az kleptománia
Ha egy ország lop, az Románia

Annyit mondok h "purgatórium"!

Idézetet írta: AGRESSOR Dátum 2015-04-19, 20:27:47
Annyit mondok h "purgatórium"!

A számból vetted ki a szót!

-hozzátenném: "nemere"

Idézetet írta: NewLewooo Dátum 2015-04-19, 20:52:42
-hozzátenném: "nemere"

Jaja az is, tulajdonképpen sok minden újdonság hozzá tartozik, mert kell innen is onnan is hozzávaló!

Kedves ATAG! Tegnap nem azért volt a szerver újraindítás, hogy ne legyen több ledobálás és cucc eltűnés? Állok kék mapon, ledob a szerver :o 1500 tp, 15 kard, 15 kétkezes, 15 tőr 105-ös harcos vért, 2k tp, 15 mágia 10 félember Smaragd karkötő eltűnt. És kurvára nem fogok megint annyi yangot kifarmolni, hogy újat vegyek. :D Tehát valami úton kérném vissza.

jajajaaa nekem is eltünt arany nyakim + 4x15 3demis gránátom.
kérem vissza

Én nem követelőzök . Megelégszem azzal ha feloldjátok az IP bannt hehe :D

Ez a Dorka nagyon fogyatékos :DDD
Jó vagy Feri:) akit lehet szopatni azt szopatni is kell :DDDDDD

2015-04-26, 04:00:55 #14368 Utolsó szerkesztés: 2015-04-26, 04:06:13 Szerző: AGRESSOR
Húh téged még nem tettek lapátra?

Kedves Team!

Szeretnék érdeklődni, hogy a szerveren mikor lesz újra szorzó? Ugyanis tegnap este óta (kb. 23:00), amikor is felléptem tapasztaltam, hogy nincs szorzó. Viszont még most sincsen, ami azért már eléggé idegőrlő. Főleg ha azt nézzük, hogy így szinte lehetetlenség farmolni. Ezért kérném a kedves csapattagok valamelyikét, hogy akinek joga van hozzá az tegyen szorzót vagy legalább tegyen valamiféle visszajelzést, hogy miért nincs rakva vagy, hogy meddig nem lesz rakva.

Előre is köszönöm!

5 nap után valaki írt egy bejegyzést a 732k megtekintésű topicban.. Nem rossz!
MEGSZŰNT FELHASZNÁLÃ"!

Köszönjük az információt zsenikém! Kár, hogy a csapattagok fele még ennyi aktivitást sem mutat. Viszont, ha már te ilyen okos vagy, akkor áruld el nekem, hogy ezen a roppant jó, de célra nem vezető hozzászólásod hogyan kapcsolódik a kérdésemhez?

Eláruljam? Na jó igaz most értem haza melóból, kicsit fáradt vagyok, de remegve is hozzáfogok! Azért nincs nincs szorzó, mert nincs? Van? Nalátod, ha majd valaki rá fog érni tenni fog elhiheted! Nem azért nincs, mert direkt kib@szásból nem tesznek, csak nincs rá idő vagy bármi más. Eddig is tettek ezután is fognak. Ha rinyálni akarsz akkor azt megteheted a GAME OVER ÖSSZEVONTBAN! ÉS igen tényleg okos vagyok, és jóképű is! (ezt kihagytad) Ja és mostanság mi itt a célravezető? Te akarod megmondani? Nekem másfél hónapja nincs válasz a jegyemre mégse sírok sehova! Mindenkinek megvan az oka indoka, hogy mi miért nincs vagy miért van! JA ÉS JÖHET A MINUSZ!! És kellemes hétvégét mindenkinek! Ja és majdnem elfelejtettem, TerenceHill voltam!
MEGSZŰNT FELHASZNÁLÃ"!

Nos kis pajtás! Látszik, hogy nem ismersz. Valószínűleg nem is fogsz, mert a hozzád hasonló mindent megmondó bar*m arcúak annyira elvannak telve maguktól, hogy úgy érzik mindenhol ott a helyük. Kérdezte valaki is, hogy honnan jöttél, ozt mikor? Leszarom.. Nem válaszolnak a jegyre amit írtál? Hát nagy dolog.. Gondolom ott is ilyen par*szt módon firkálod le, hogy milyen értelmetlen vagy és, hogy mit szeretnél. (Én se válaszolnék, kivétel most. Ha bár ez nem jegyrendszer.) Én csak azért nem haragszom rád, mert tudom, hogy valahol normális ember vagy. Annak ellenére, hogy kicsit messze laksz a város bekötőútjától és ezért sokan azt hiszik (köztük én is, igen), hogy valami ritkán nagy taj paraszt vagy. Öreg, azaz egy nagy baj van veled, hogy mindenhol ott vagy teljesen feleslegesen, pont úgy, mint a rossz életű tizenéves kis "gengszterek", akikre valójában senki nem kíváncsi, de mégis csinálják a műsort. Már ne is haragudj kis csillag! De én úgy gondolom, hogy ezt a kis beszélgetést elkerülhettük volna, ha nem más fa**ával szeretnéd verni a bekötőút menti, árokszéli csalánokat.

UI: Örülök neki, hogy tisztáztuk a dolgokat. Most már biztos nyugodtabban fogsz menni pihenni, a senkit nem érdeklő fárasztó munkád után.  :)

Erre, csak annyit tudnék írni, hogy te vagy a mai napon a 4 ik ember aki beakar oltani. Esetleg neked ne írjam le a címemet? Ne nevettessél már kinek nyomod ezt a játszótéri dumádat? Egyébként akár mennyire fáj, sajnos igazam van. Miért kell még xy idő után is a szorzó miatt rímánykodni? Ezerszer meglett beszélve nem? Köszönöm, hogy ilyen intelligensen megnyilvánultál!
MEGSZŰNT FELHASZNÁLÃ"!

Sziasztok!

Fracko98 köszönjük a bemutatkozásod.
Szerintem te nem olvastad a szabályzatot, vagy ha igen akkor kimaradt az a rész, melyben az áll, nem inzultáljuk a fórumozókat!
Nagyon szépen és választékosan fogalmaztál, de  sajnos nem érted el vele a célod, TerenceHill lejáratni itt a fórumon nem esemény.
Viszont most fellélegezhet Ő is és mindenki aki elolvasta a hozzászólásaid, mert te most 1 hónapig nem fogsz tudni írni a  csevegőbe.
Köszönöm a figyelmetek.

ui:  Holnap Anyák napja, ne feledkezzetek meg a felköszöntésről!
"Az életed inkább folytatódjon egy vesszővel, mint hogy véget érjen egy ponttal."

Igen! És mellesleg Édesanyámnak akit már  a játékosok 4 szer megöltek es kb 50x er örömlánynak kiáltottak ki, boldog anyák napját kívánok! Tudom, hogy nem olvassa ezt az oldalt, de én akkor is nagyon szeretem! És sokat gondolok rá mióta külön váltak útjaink!    ( szeretlek anya) ...
MEGSZŰNT FELHASZNÁLÃ"!

Sok sikert kívánok mindenkinek holnap,és a héten zajló írásbeli érettségi vizsgákhoz! :)

Újabb cucc eltűnések ...zafirkaros 5\3 tűnt el ezúttal. Grat a teamnek a sokat sirt szrrverjavitas megoldásáért.
Ha egy gyerek lop, az mánia.
Ha egy felnÅ'tt lop, az kleptománia
Ha egy ország lop, az Románia

az ilyen rool féle szaroknak gratulálj