[Csevegő] DDMT2 #2

Indította ATAG, 2012-11-29, 18:45:36

2015-04-13, 23:16:19 #14340 Utolsó szerkesztés: 2015-04-13, 23:19:30 Szerző: Dorka
Ejnye Feri...beléptem a karival, mert ugye te cseszel jönni az üres karival. :) Jó továbbra is hülyének nézni?

Tehát hol vannak az írott cuccok?

Üzenet összefésülés: 2015-04-13, 23:19:30

Amúgy nem azt mondtad h -1 player? Ahhoz képest gyorsan van új acc-od.

Persze, mit is várok egy hazudozótól...

Ezek az övek mikor lesznek "készithetőek" ?
Ha egy gyerek lop, az mánia.
Ha egy felnÅ'tt lop, az kleptománia
Ha egy ország lop, az Románia

Optoljunk jó buli lesz.. persze.. Elkezdtem optolni egy 60-as sura sisakot.. Több mint óra hossza óta optolom de nem az hogy 5/2őt adott volna be.. de még egyáltalán 8 mérget sem adott be nem hogy 10 demivel de még magában sem egyáltalán. Azért ez már kibassza a biztosítékot.. ;) RISZPEKT (Y)

Kedves Team!

Ne haragudjatok már.. Azt meghiszem, hogy ez az opthack használat, egy po*átlan dolog, de nem gondoljátok, hogy nem csak ezzel kéne foglalkozni? Mi van például az immun buggal? Vagy talán az már nem olyan érdekes? Ugyanis az még hagyján, hogy PvP közbe beájulunk, na de kérem szépen Lélekbarlang 2-be nem lehet úgy lefejlődni egy gömböt, ismétlem 1 gömböt, nem egy szintet, csupán 5-10%, hogy közbe 68x beájul a karakter. Alapvetően szerintem ezzel a problémával illene valamit kezdeni.. Akár egy diffel vagy bármi mással, mert így undorítóan ramaty a fejlődés.. Már elnézést a szóhasználatért, de jelenleg nem tudtam máshoz hasonlítani.

Nincs semmi baj az ájulással, csak mikor vmit csinálsz(bármi cucc csere,harmat, stb), nem ártana a pajzsot le fel venni! + a fordítás helytelen, a helyes fordítás ez lenne: immunitás esély az ájulásra!

Kedves Agressor!

Köszönöm, hogy rátapintottál a lényegre (immunitás az ájulásra). De itt most pont nem arról beszélek, hogy hogyan hívják, hanem arról szimplán, hogy ez így nem állapot. Szerinted az teljesen normális, hogy mindig le - fel vegyük a pajzsot? Szerintem nem.. Azért van abba a bizonyos pajzsba "immunitás az ájulásra", hogy immunitás adjon! Nem csupán azért, mert jól néz ki.

Idézetet írta: AGRESSOR Dátum 2015-04-15, 19:55:40
Nincs semmi baj az ájulással, csak mikor vmit csinálsz(bármi cucc csere,harmat, stb), nem ártana a pajzsot le fel venni!

Elárulok neked egy olyan hihetetlen és már-már csodára méltó dolgot, hogy fejlődés közbe nem kell cuccot cserélni, mert már a kezdetek óta rajtad van nagy valószínűséggel. Így indokolatlan, hogy ha már egyszer le és felvettem a pajzsot, akkor újra megtegyem. Harmat használat? Oké legyen.. Beviszek magammal 4 különféle harmatot, mely az alábbiakból áll: Rózsaszín harmat (átható), Fehér harmat (védelem), Kék harmat (támadó ért. +), Sárga harmat (támadó seb. +), ezen megnevezett harmatok lejárati ideje nem egyezik természetesen. Azaz, ahány fajta, annyi különböző idő. Egy átlagos harmat ideje 1-3 perc közé tehető. Te komolyan azt gondolod, hogyha én mondjuk leülök 2 órára "játszani", akkor azzal szeretnék szórakozni, hogy 40-60x lecserélem a pajzsot? Remélem ezt te sem gondoltad komolyan..  :)

A fordítással arra akartam kilyukadni hogy az nem százszázalékos immunitást jelent!
Sokan félre értik még a mai nap is, pedig ez már őskövület, mikor még nem létezed a ddmt2 már akkor mondták sokan h fordítási hiba a magyar metinen!

A másik meg nem csak harmat, meg cucc csere, direkt oda írtam h stb ami annyit jelent hogy bármilyen nemű változást csinálsz már ugrott az immun!
Viszont ha így köszönöd meg a segítségemet akkor ezentúl ne is reménykedj segítségre!
Elmagyarázok vmit amit tuti nem tudsz, de még te állsz neki feljebb okoskodni, ezzel együtt hsz vadászatnak minősül a hszed!

ui:
http://www.metin2wiki.info/index.php?title=%C3%81jul%C3%A1s

Boldog ájulást! ;)

Már ne is haragudj, de ha Te ilyen modorral szeretnél segíteni, melyben itt válaszoltál nekem:

Idézetet írta: AGRESSOR Dátum 2015-04-15, 19:55:40
Nincs semmi baj az ájulással, csak mikor vmit csinálsz(bármi cucc csere,harmat, stb), nem ártana a pajzsot le fel venni! + a fordítás helytelen, a helyes fordítás ez lenne: immunitás esély az ájulásra!

Akkor inkább hagyjuk egymást lógva. :) Én rámutattam valamire, ami idegesítő, ami hiba. Ami útón-módón, de egy javítható tény. Ez pedig az immunitás hibája. Most nem arról van szó, hogy ez mielőtt vagy miután vált világossá a Metin2 világába, hanem arról, hogy ez egy HÁTRÁLTATÓ dolog. Ami valójában eléggé idegesítő is.

Idézetet írta: AGRESSOR Dátum 2015-04-16, 00:44:56
Elmagyarázok vmit amit tuti nem tudsz, de még te állsz neki feljebb okoskodni, ezzel együtt hsz vadászatnak minősül a hszed!

ui:
http://www.metin2wiki.info/index.php?title=%C3%81jul%C3%A1s

Okoskodás?
Nem tudom, hogy Te milyen okoskodásról beszélsz. De ha egy egyszerű ténymegállapítást sem tudsz értelmezni, akkor szerintem inkább maradj csöndbe és ne nyújts ilyen jellegű "segítséget". Tudod erre mondják azt, hogyha "csöndbe maradtál volna, okosabb maradtál volna".

Hozzászólás vadászat?
Te hallod egyébként, hogy milyen f**zságokat írsz? Már ne is haragudj! De én úgy gondolom, hogy a fentebb említett ténymegállapításom nem neked lett címezve. Hanem egy esetleg csapattagnak, aki ezt elolvassa. Kettőnk közül Te voltál az, aki feleslegesen posztolt hülyeséget. Hiszen, nem arról beszélünk, hogy ez hiba vagy sem, hanem arról, hogy ezzel kéne valamit kezdeni. :) Hozzátenném, hogy erről szólt a legelső hozzászólásom is, mint ténymegállapítás. (Ezt figyeld! Ez jó volt nem?) De örülök neki, hogy ilyen okosokkal és írni-olvasni tudó emberekkel vagyok körülvéve. Jó tanácsként már csak annyi, hogy tanulj meg következtetéseket levonni (forrás elemzés), hasznodra fog még válni.

Agressornak van igaza olyan dologba próbálsz okoskodni amihez nem értesz és csak 99%-ban véd a pajzs az ájulástól és igen minden nemű változtatástól ugrik a dolog és ha még ahhoz is lusta vagy hogy pajzsot fel le végy akkor inkább hanyagold a foglalkozási témát . Köszönöm

[spoiler]Igazából a forrásban 80%-van írva, ennyit véd a pajzs.  [/spoiler]
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

Idézetet írta: Magyaros Dátum 2015-04-16, 12:05:36
Agressornak van igaza olyan dologba próbálsz okoskodni amihez nem értesz és csak 99%-ban véd a pajzs az ájulástól és igen minden nemű változtatástól ugrik a dolog és ha még ahhoz is lusta vagy hogy pajzsot fel le végy akkor inkább hanyagold a foglalkozási témát . Köszönöm

Te most komolyan egy olyan dolgon szeretnél társadalmi vitát nyitni, amibe még "Te magad sem vagy biztos"? Százalékarány ide vagy oda.. Hogy is mondtad? Olyan dologba kötök bele, amihez nem értek? Kettőnk közül valószínűleg te vagy az, aki félrebeszélsz. Ide jössz, mondasz egy random százalékot, amit a Google kidobott és megpróbálsz leosztani. Legalább néznél utána a dolgoknak.

Félreértés ne essék senkibe, én nem vitatkozni szeretnék és nem is lázadni. Annyit szeretnék, hogy a drága csapattagok kezdjenek végre valahára valamit ezzel a "kábulás-ájulásos" témával, mert roppant idegesítő, ha olyan szemszögből nézzük, hogy mondjuk valaki Lélekbarlang 2-be szeretne fejlődni.

Idézetet írta: Magyaros Dátum 2015-04-16, 12:05:36
csak 99%-ban véd a pajzs
Ezzel óriási marhaságot írtál, már ne is haragudj. Ha 99% lenne, akkor nem lenne annyi ájulás fejlődés közben (mert ugye ott nem cserélsz cuccokat).

Szerintem nincs ennek semmi baja! :)
Én már megszoktam, régebben a korai szerver fájlokon természetes volt a soha nem ájult senki, más volt a beállítás!
Nyilván nem buli az ha soha nem ájulsz akkor mi értelme az ájulásnak a játékban ha nem is működik ugye bár?
Fölöslegessé válik optolni stb! Mi értelme?

Viszont  kérdéses hogy hogyan fejlődik vajon?

Kipróbáltam, immun pajzs fel volt szerelve, majd egy karkötőt le- illetve felvettem, hogy ne a pajzs legyen az utóljára felrakott tárgy. Teszt eredmény: 11 Száguldásból 8-szor ájult szerencsétlen karim. Tehát a bug javítva lett, ez cáfolhatatlan tény, mindössze az ájulás elkerülésének esélye alacsony.

2015-04-18, 15:25:35 #14355 Utolsó szerkesztés: 2015-04-18, 15:30:30 Szerző: Fracko89
Idézetet írta: AGRESSOR Dátum 2015-04-17, 18:24:31
Nyilván nem buli az ha soha nem ájulsz akkor mi értelme az ájulásnak a játékban ha nem is működik ugye bár? Viszont  kérdéses hogy hogyan fejlődik vajon?

Hidd el, hogy amikor elsőnek megírtam ezt a ájulás-kábulásos "hibát" ide, akkor én sem arra gondoltam, hogy teljesen ki kéne venni, mint régen. Hiszen ha azt nézzük, hogy a szerver PvP alapú és részben PvM, akkor így teljesen jó. Viszont, ha a fejlődést nézzük, akkor katasztrofális. Ugyan nagy "kínszenvedések és ájulások" közepette sikerült befejlődnöm a 105-öt, de ettől függetlenül még akkor is soknak tartom azt, hogy a karakter majdnem minden csoport megtámadásánál ájul. Annak ellenére, hogy van "immun".

Idézetet írta: [VIP]P3NG3R Dátum 2015-04-17, 18:56:57
Kipróbáltam, immun pajzs fel volt szerelve, majd egy karkötőt le- illetve felvettem, hogy ne a pajzs legyen az utóljára felrakott tárgy. Teszt eredmény: 11 Száguldásból 8-szor ájult szerencsétlen karim. Tehát a bug javítva lett, ez cáfolhatatlan tény, mindössze az ájulás elkerülésének esélye alacsony.
Biztosan javítva lett, de maradt a 90% esély. Bár én nem teszteltem, de /state szerint az immun marad, akár mit veszek fel/le.

A /state hol írja az immunt? :o   

Hozzá kell írni!
[spoiler=Here is a link from m2dev]Katt ide![/spoiler]

Köszi! :D