[Csevegő] DDMT2 #2

Indította ATAG, 2012-11-29, 18:45:36

2015-04-08, 17:06:43 #14320 Utolsó szerkesztés: 2015-04-08, 18:17:33 Szerző: penge1139
Nem lehetne javítani tojás metin droppján? 150 ből 1 mágikus se jött csak húsvéti

Idézetet írta: Feri93 Dátum 2015-04-08, 16:11:02
Halász... nyomd a + t

Köszi szépen a segítséget! :)

Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok e de :
Pár napja meg próbáltam letölteni a DDMT2-t ( S2 ) .
Felmentem az oldalra ( feltételezem még ez a hivatalos : http://s2.ddmt2.net/ )
Ott a letöltésnél még mindig a 2.03-as kliensel találkoztam.  De egyik " http "-s fájlt nem engedi letölteni.
Mind a két esetben 404 - Not found oldalra dobott be.
A Torrentes verzió működött, letöltöttem, telepítettem, ( telepítő végigment ) , de amikor elindítottam volna a játékot akkor kidobott egy hiba üzenettel. ( Lent )
Azóta megpróbáltam feltelepíteni egy régebbi kliensel, de az is ugyan azt a hiba üzenetet adta, és kidobott.
C meghalytóba van telepítve, oda ahova egyből fel ajánlja. Tényleg nem tudom mi lehet a probléma.
Win 7, 64bit.     Régebben zökkenő mentessen működött, nem tudom mi a probléma.

Ez meg a hiba üzenet lenne :
http://kepfeltoltes.hu/view/150408/DDMT2_www.kepfeltoltes.hu_.png

Úgy hiszem bármit írhatnék, úgysem érnék el vele semmit, mert mindig is lesz olyan aki kamiznak állítja magát, de ti akkor higyjétek is el neki, hogy tényleg ő az! Akkor én "mindig veletek fogok maradni"
:D:D :D:D:D:D
Nevetséges.
Jah nagyon nagy opt hackes vagyok... Egyesek képzeletében sajnos...
Most sírjak?

Ha tényleg kamizzal beszéltek, akkor azt kamiz nevű játékossal fogjátok tenni.
De ahogy azt jó 2évig nem tehettétek a múltban, mivel abba hagytam, most ismét egy jóideig nem fogjátok tenni.(egyesek szerint nem, ők a nagy fanjaim... örökké megkreálnak maguknak)
Sajnálom akit ez foglalkoztat.
További jó csevegést.
GAME OVER

Idézetet írta: NuclearPizza Dátum 2015-04-08, 20:04:09
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok e de :
Pár napja meg próbáltam letölteni a DDMT2-t ( S2 ) .
Felmentem az oldalra ( feltételezem még ez a hivatalos : http://s2.ddmt2.net/ )
Ott a letöltésnél még mindig a 2.03-as kliensel találkoztam.  De egyik " http "-s fájlt nem engedi letölteni.
Mind a két esetben 404 - Not found oldalra dobott be.
A Torrentes verzió működött, letöltöttem, telepítettem, ( telepítő végigment ) , de amikor elindítottam volna a játékot akkor kidobott egy hiba üzenettel. ( Lent )
Azóta megpróbáltam feltelepíteni egy régebbi kliensel, de az is ugyan azt a hiba üzenetet adta, és kidobott.
C meghalytóba van telepítve, oda ahova egyből fel ajánlja. Tényleg nem tudom mi lehet a probléma.
Win 7, 64bit.     Régebben zökkenő mentessen működött, nem tudom mi a probléma.

Ez meg a hiba üzenet lenne :
http://kepfeltoltes.hu/view/150408/DDMT2_www.kepfeltoltes.hu_.png

Csáó!

Próbáld meg letölteni az S1-es klienst, azon belűl is belehet lépni S2-re.

Hello, le töltöttem S1-et, hátha azon keresztül fel tudok lépni S2-re. De ugyan azzal a hiba üzenettel le is dobott.
Mind a Telepítőt, és a 3.0-ás Klienset is letőltöttem, majd telepítettem. De mind a kettőnél ugyan azon hiba üzenettel kidobott. ( Feltételezem a  "  metin2client " fájl hiányzik. )  Anno évekkel ezelött amikor még játszottam, a végén S2-őre csak így tudtam fel lépni. A sima indítót el sem fogadta.
Viszont fogalmam sincsen, hogy miért nem akar az fel települni.  " C " meghalytóba rakom, oda ahova fel kínálja, van bőven helyem, minden driverből a legújabb van, / habár kétlem, hogy számítana... /.
Működne, ha valakit arra kérnék, hogy küldje el e-mailbe  / vagy csak tőltse fel mediafire-ba ,( vagy bárhova )   a kérdéses fájlt ?
Előre köszi  :)

Vírusírtó nem vinnyogott, hogy karanténba helyezi?

Indiszkrét kérdés hf event mikor lesz?
Én mindig megmondom az igaza akkor is ha fáj. :S

Indiszkrét válasz:

1. Valami jeles napokon pl: augusztus 20
2. Amikor bejelenti a Team!

szerintem meg legközelebb karácsonykor várd

Dorka , tudom hogy nem bírsz , de ennyire? ...
Utólag annyi : Átnézésekre van idő , de a decemberben eltűnt cuccokat vissza adni nincs .

Idézetet írta: Kecskepásztor Dátum 2015-04-13, 15:30:07
szerintem meg legközelebb karácsonykor várd

Sosem tudhatod előre! Nyári eventet is rendezhetnek ha éppen akar a team!

Idézetet írta: Feri93 Dátum 2015-04-13, 19:52:58
Dorka , tudom hogy nem bírsz , de ennyire? ...
Utólag annyi : Átnézésekre van idő , de a decemberben eltűnt cuccokat vissza adni nincs .

Te jobb, ha meg sem szólalsz. Gratulálok, ügyesen bújtatod az írott cuccokat. Ebben aztán top 1 vagy, az már biztos. Kár, hogy törölt karaktert is vissza tudok keresni, kedves Feri. Vagy szólítsalak fsdfsdfssads-nek? Sajna nem leszel oldva (és a továbbiakban szó nélkül tiltani foglak, amint megtudom milyen néven játszol), amíg te magad meg nem mondod hol találom pl azt a néhány kasztos pajzsot.

Kb. 3 alkalommal tiltottam az - azt hittem - összes acc-od, nem találtam meg, te jót röhögtél a markodban, hogy sikerült hülyének nézned mindannyiszor (mert valóban sikerült hülyét csinálni belőlem). Ez alkalommal nem fogom végignézni a karijaidat.

És akkor még te követeled az eltűnt cuccokat? Ugye ez csak egy rossz vicc? Vagy ilyen vastag a bőr a képeden?

Az a baj, hogy csak ehhez értesz, de az már nem jut el az agyadig, hogy az eltűnt cuccokkal még mindig nem én foglalkozom.

2015-04-13, 22:35:34 #14333 Utolsó szerkesztés: 2015-04-13, 22:51:30 Szerző: TheProneOne
Semi Portekat Nem veszek
Ami ma meggyötör,holnap gyÅ'zni segít.

Idézetet írta: TheProneOne Dátum 2015-04-13, 22:35:34
#nalam vanak#
amíg te magad meg nem mondod hol találom pl azt a néhány kasztos pajzsot.

Ne szólj bele abba, ami nem rád tartozik.
És nem kell a poszt végére 66 enter.

2015-04-13, 22:54:16 #14335 Utolsó szerkesztés: 2015-04-13, 22:57:38 Szerző: Feri93
Oké. Rajtam kivűl máson is találtál , mind fel van oldva , erről ennyit.
Nem  te foglalkozol vele azt is tudom , pedig nem ártana valami normálissal is foglalkozni , nem rosszból.
1éve rá szálltál ezekre az irott cuccokra (pedig az is a Team hibája volt)
Jó pár játékost el üldöztél ezzel , akik Nem KP-ba vették.
Nem fogod végignézni a karijaimat ??? Előző alkalommal se tetted . Miért nem bannoltál ki egy hónapja??
És Dorka olyan nézhetné át a karikat aki ért az írott cuccokhoz nem , meglát egy szép 5/5 öt és elforgatom :D
De ugyebár mindig neked van igazad , gondolom törölni is fogod .
És segitek neked karakternév : JokepuFeri 
ReQu kisfiam csinálta nekem az acc-ot .
És köszi tudom , hogy top1 vagyok , csak a PvP versenyekkor mindig bannolva voltam :S
Remélem ettől boldogabban fogsz lefeküdni , szép húzás volt . -1player abból a rengetegből.
jah még annyit , hogy feloldhatnál pár napra , megígértem 1 csajnak OX-on hogy elveszem feleségül és , én betartom a szavam . :D :D

Idézetet írta: -Apple- Dátum 2015-04-08, 14:55:48
Idézetet írta: Dorka Dátum 2015-04-07, 20:30:24
-Apple-: természetesen mi is tévedhetünk a kérdések összeállításánál. Meg fogjuk nézni, köszi.

kamiz: lesz még...ma.

Még annyit, hogy ez a verseny eredményen változtat?

? :p

Dorka es Feri olyanok vagytok mind egy hazaspar mindig veszeketek.....
Ami ma meggyötör,holnap gyÅ'zni segít.

Más nem nézett hülyének. Mást nem kellett többször is ellenőrizni, vagy ha kellett is, nem ezt művelte, amit te. Gondolok itt arra, hogy jegyrendszerben pl többször is leírtad, h több cucc nincs. Hazudoztál, stb, stb, ne menjünk bele, felesleges.

JokepuFeri? Várlak ch4-en vele, persze ha még nem pakoltad le onnan is. Írj rám. És szépen ideadod azokat az írott cuccokat.

És befejezheted a méltatlankodást, hazug ember vagy.

-1 player? Ha te csak írott cuccal tudsz játszani, akkor legyen -1 ember.

Hát nem azt mondtam hogy van rajta írott , csak azzal voltam fent . Új kari... mert ugye mind bannolva van .
És team taggal nem szabad kereskedni .
Nem csak azzal tudok játszani , csak te fújod fel az egészet .