ranglista/játékbeli rész (K)

Indította picur111, 2012-10-29, 20:55:53

2012-10-29, 20:55:53 Utolsó szerkesztés: 2012-10-30, 11:27:21 Szerző: [MOD]Aegist
Sziasztok, meg szeretném kérdezni, hogy lehetséges lenne-e , hogy a weblapon a ranglistán legyen 2 esetleg 3 lista arról, hogy a játékos hány szörnyet/játékost ölt meg illetve azt is, hogy a játékos hányszor halt meg?

(csupán az érdekelne, hogy ezt a listázást  milyen módon lehetne megoldani  a ranglistához visszatérve  vagy mondjuk a játék felületén belül milyen questtel lehetne feljegyezni az adatokat?)
nincs megosztható adat

Szia!
Létrehozol új oszlopokat a player táblázatban (design table).
Állítsd mindnek a típúsát 'bigint'-re.
Legyen pl. egyik neve "megolt_mob" a másodiknak "megolt_player", a harmadiknak "halal".
Ezután questel kell számoltatni.
Először is questlibedbe legyen bent ATAG mysql_query-s questlibje!
Valamint tessék, írtam egy questet, tedd be.

quest ranglistahoz begin
state start begin
when kill with npc.is_pc() begin
mysql_query("UPDATE player.player SET megolt_player = megolt_player+1 WHERE name = "..pc.get_name()..";")
end
when kill with not npc.is_pc() begin
mysql_query("UPDATE player.player SET megolt_mob = megolt_mob+1 WHERE name = "..pc.get_name()..";")
end
when login begin
loop_timer("halal", 3)
end
when halal.timer begin
if pc.get_hp() <= 0 then
mysql_query("UPDATE player.player SET halal = halal+1 WHERE name = "..pc.get_name()..";")
end
end
end
end

Ezzel most logolni fogja, hogy hány mobot/játékost ölt meg és, hogy hányszor halt meg. Azt, hogy hogyan építsd be a weboldaladon a ranglistába nem tudom, nem értek PHP-hoz.

Remélem segítettem!
Üdv, Distraught

C++ programmer at Gameloft

köszönöm ^^
nincs megosztható adat