Metin2.hu config beallitasa

Indította Cor4x, 2012-10-23, 18:37:37

Sziasztok !
Az a kerdesem lenne most tolletek, hogy hogyan allitsam be a metin2.hu kliensenek a config-jat, hogy jo legyen a video beallitas ? vagyis ne olyan akadozva menjen mintha mindig lagg lenne, mert nekem most valamiert akadozik pedig regebben no laggosan ment es nem olyan regen telepitettem a windows-ot is (szoval nem az a baja) 256 mb-os 32 bites videokartyam van csak, hogy tudjatok :)
Aki segit az kap tollem +1 karmat ! :D

256mb az elég kevéske szerintem  :-\
egyébként, régebben nekem is volt ilyen problémám a DDMT-nél hogy laggolt, akkor [VIP]Disco segített is...
de mivel az a kép már nincs meg, metin meg perpillanat nincs gépre telepítve, ezért így mutatom.
pirossal jelöltem ami jó, fontos. remélem hogy erre gondoltál nem valami egészen másról dumálok be. xD

Persze erre gondoltam, de amugy mindig is 256mb-os vidikartyam volt es regebben laggmentesen ment nekem a metin, de mar egy ideje akadozva megy a kliense probaltam 16bp es 32bp-re is rakni, de semmi :(

A TNL-t GPU-ra kell állítani...

A többi beállítás alig van hatással a teljesítményre (teljes képernyőt kivéve).

Én anno egy GF4 4200 Ti (128Mb) kártyával kezdtem metinezni, akadás mentesen vitte az is. Igaz, hogy akkor még nem volt hackshield a kliensben, az jelentősen lerontotta a teljesítményt. :D

Ertem es koszonom a segitsegedet a temat zarom ! megkapod a +1 karmat :D