File Rearchiver 1.1 by Pisti95 [JAVÍTVA]

Indította Pisti95, 2012-10-22, 19:23:06

2012-10-22, 19:23:06 Utolsó szerkesztés: 2013-08-22, 10:24:39 Szerző: Pisti95
Sziasztok! :)

Készítettem nektek egy File Rearchivert "FR", amibe benne van pár funkció. Mondhatnánk úgy is, hogy hasonló egy automata csomagolóhoz.
Nagyon sok idő elment azzal, hogy állandóan módosítani kellett az elérési utakat az FR-ben, belekavarodott az ember. Ezzel a kis progival gyorsabban megy a csomagolás, könnyebb és időigényesebb a kliens szerkesztés!

Pushedx crash bontójából és Tim66613 bontójaiból összehoztam ezt az "FR"-t.

Amire képes:                

- A CRASH-elt fájlokat kibontja (nem lesz 0kb-os fájl)
- Bármilyen eix/epk bontása, csomagolása
- Item proto bontás, csomagolás
- Mob proto bontás, csomagolás
- Bármely meghajtón működőképes
- Könnyebb kezelőfelület

Használata:

Ugyanúgy kell használni mint egy sima "FR"-t, csak annyi a különbség, hogy nem kell **_ex.xml-eket írni, se bat-okat, hanem csak indítani kell a Kicsomagoló.exe-t, és beírni az " eix " nevét. Ugyan így működik az item proto és a mob proto is. A helyesen való beírás kicsomagolásnál, és becsomagolásnál nagyon fontos.

+ kis segítség:

Ha pl: " root.eix " és " root.epk " szeretnénk csomagolni, akkor betesszük a csomagoló mappájába ezt a 2 fájlt, rákattintunk a " Kicsomagolás.bat "-ra, és megkérdezi, hogy "Mit csomagoljak ki?" beírjuk az eix-ben található nevet, ez esetben " root " szócskát kiterjesztés nélkül és Enter, így már ki is van csomagolva.

Source mappában találjuk a fájlokat.

Ha ezt vissza szeretnénk csomagolni, rákattintunk a " Becsomagolás.bat "-ra, és megkérdezi, hogy "Mit csomagoljak be?" beírjuk az eix-ben található nevet, ez esetben " root " szócskát kiterjesztés nélkül és Enter, így már be is van csomagolva.

Az item proto és a mob proto ugyan ezen az elven alapszik, ha bemásoltuk a csomagoló mappájába valamelyiket, aztán a " Proto_Kicsomagoló.bat "-ot megnyitjuk, megkérdezi tőlünk, hogy " item_proto vagy mob proto ?" és beírjuk ahogy a bemásolt fájlban látjuk a nevet, esetünkben " item_proto ", aztán Enter, és ki is van csomagolva!

Item proto mappában találjuk a kicsomagolt " item_proto " fájlunkat!

Becsomagolásnál " Proto_Becsomagoló.bat "-ot megnyitjuk, megkérdezi tőlünk, hogy " item_proto vagy mob proto ?" és beírjuk ahogy a bemásolt fájlban látjuk a nevet, esetünkben " item_proto ", aztán Enter, és be is van csomagolva!

Az így kapott összecsomagolt fájlt az item proto mappában leljük.

Kliens levédés:

Akik szeretnének levédeni klienseket, vagy fájlokat, azoknak mondom, hogy HEX EDITOR-ral megnyitják a
" KiPacker.bin "-t és a " BePacker.bin "-t, és ebben találják az LZOkey-eket, ugyan úgy, ahogy a többi bontóban. KiPacker a kicsomagolásért -, a BePacker a becsomagolásért felelős.

A bontó alap LZO kulcsokkal dolgozik!

Hex kódjuk:

EIX:    B9 9E B0 02 6F 69 81 05 63 98 9B 28 79 18 1A 00

EPK:   22 B8 B4 04 64 B2 6E 1F AE EA 18 00 A6 F6 FB 1C

item_proto:  A1 A4 02 00 AA 15 54 04 E7 8B 5A 18 AB D6 AA 01

mob_proto:  46 74 49 00 0B 4A 00 00 B7 6E 08 00 9D 18 68 00

Letöltés:      File Rearchiver 1.1 [Működő]

A "KiPacker.bin működése leállt!" hibát sikerült kijavítanom...így a bontó megfelelően működik.
A problémát az okozta, hogy a bat-ok exe-be voltak konvertálva, és mpress-el levédve.
:D

Hibamentes működésért töltsétek ezt le(ha nincs feltelepítve):

C++ 2010 Redistributable Package

32bit-es (x86) rendszerekhez!

64bit-es rendszerekhez!

Üdv, Pisti95